Jump to content

Eolo-sama

Fiber Çevirmen
  • İçerik sayısı

    823
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    66

Durum yanıtları bölümüne Eolo-sama kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Forumda zaman zaman çok güzel konular açılıyor ama gelen çöp konular nedeniyle arada kaynayıp gidiyorlar. Bundan sonra kurallara uygun da olsa çöp konuları sileceğim.

    1. Eolo-sama

      Eolo-sama

      @Ohayou_Kerem Pek çok örnek verilebilir. Önceden açılmış konular, X'in yeni sezonu gelecek mi konuları, 40. kere açılan Y'nin izleme sırası nedir konuları, çeviri istek başlığı olduğu halde açılan çeviri istek konuları, anime önerisi isteme konuları, aynı kanal için 20. kere konu açan küçük çaplı youtuberların konuları vesaire vesaire... Çöpün her çeşidi mevcut maalesef. Ama artık gerekeni yapacağız.

       

      @kurisu Ah o kadar detaylara girsek çok fazla eleman lazım da... Yine de eskiye göre çok daha temiz tutacağız bir şekilde.

    2. (See 5 other replies to this status update)

  2. Hafifçıplaklık olan bir Romantik Komedi Animesi Önerirmisiniz?
    kurallara aykırı değilmiş gibi ileti girdiğiniz için aldınız arkadaşlar uyarıları. 10 kişi civarı olduğunuzdan özel mesaj için profile girince bunu okuyup beni yormadan çıkış yapınız, teşekkürler.
    Eola-sama copy paste tenkyüüü :big-eye-onion-head-emoticon:

  3. Kurallara aykırı açılmış bir konuya yanıt vermek sizin de uyarı almanıza sebep olabilir. Selam ve dua ile...

    1. Eolo-sama

      Eolo-sama

      Hayır birini uyardığınız için uyarı almazsınız tabii ki :) 

    2. (See 3 other replies to this status update)

  4. Hakim bey böğün canlı duruşma var mı

  5. Hakim bey böğün canlı duruşma var mı

    1. Eolo-sama

      Eolo-sama

      Bir şans vereyim madem... Bir de belki animesini yeni bir stüdyo devralıp devam ettirir bir gün @heymely Olur mu olur

    2. (See 10 other replies to this status update)

  6. Hakim bey böğün canlı duruşma var mı

    1. Eolo-sama

      Eolo-sama

      İyi iyi profilim güzel bir şeye vesile olmuş demek ki :D İtiraf edeyim mangasını okumadım ben ama güzel devam etti diyorsan okuyayım @heymely

    2. (See 10 other replies to this status update)

  7. Hakim bey böğün canlı duruşma var mı

    1. Eolo-sama

      Eolo-sama

      @heymely Gangsta güzel animeydi de stüdyo batınca devam edememesi kötü oldu. Devam edebilse ünlenirdi iyice şu an pek bilinmiyor ona rağmen hem izlemiş olup hem de Nicolas seven biriyle karşılaşmak güzel :D

    2. (See 10 other replies to this status update)

  8. Hakim bey böğün canlı duruşma var mı

    1. Eolo-sama

      Eolo-sama

      Ndhhshshshshd @heymely net iyi pp bu arada Alex candır 

    2. (See 10 other replies to this status update)

  9. Sonbahar sezonunda King's Raid çeviriyor olacağım. Yarın Re:Zero'yu bitirip cuma günü yeni sezona başlıyoruz.

  10. Sonbahar sezonunda King's Raid çeviriyor olacağım. Yarın Re:Zero'yu bitirip cuma günü yeni sezona başlıyoruz.

  11. Love Live, bana önereceğiniz bir anime mi?

    Demin video izlerken denk geldim de, güzel OST leri var.  :whistling-onion-head-emoticon:

    1. Eolo-sama

      Eolo-sama

      Tatlı ve çerezlik animelerden hoşlanıyorsan kesinlikle öneririm

  12. Maou Gakuin no Futekigousha: Shijou Saikyou no Maou no Shiso, Tensei shite Shison-tachi no Gakkou e'nin 4. bölümü üniversite sınav sonuçlarımın açıklanışından dolayı birkaç günlük gecikmeli olarak gelecek. Elimden geldiğince hızlı ve kaliteli bir şekilde yetiştirmeye çalışacağım. Özür diler ve anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.

  13. Günlerdir aynı şeyleri çevirip çevirip dinliyorum. Yeni müzik gruplarına, şarkıcılara, şarkılara ihtiyacım var. Tür fark etmez, önerilerinizi bekliyorum :D

    1. Eolo-sama

      Eolo-sama

      Çok teşekkürler arkadaşlar hepinize inceliyorum hepsini

    2. (See 12 other replies to this status update)

  14. Bu dis agrisi zihnen bitirdi beni katlanamiyorum artik. Daha ne kadar buna dayanacsgim bilmiyorum. Umarim bugun kurtulurum apseden.

    1. Eolo-sama

      Eolo-sama

      Geçmiş olsun vallahi. Bizim de genetik olarak dişler nesillerdir sıkıntılı, 2 kanal tedavili bol dolgulu geziyorum ortada hala da ara ara sızlıyor dişler o yüzden çok iyi anlıyorum ne çektiğini :/ İmplant doğru karar olmuş bence de, ben de birkaç yıl sonra komple kurtulmayı düşünüyorum dişlerden. Geçmiş olsun tekrar.

    2. (See 12 other replies to this status update)

  15. Finalle birlikte artık içimdeki weeb'i durduramıyorum! Emilia seni seviyorum <3

    1. Eolo-sama

      Eolo-sama

      Uzun süredir ciddi ve karanlık seinenler izleyerek içimdeki weeb'i öldürdüğümü sanmıştım. Yanılmışım. Sonunda kendime bir waifu buldum. Doğum günüm 22 Ekim, isteyen bana Emilia waifu yastığı alabilir. Karşılığında ömür boyu her gece hayır duası teklif ediyorum.

  16. Emilia > Rem

    1. Eolo-sama

      Eolo-sama

      Yok abi ya isterseniz 20 tane ankette 1. seçilsin Rem; mavi kısa saçlı, ikizi olan maid kız = asla main girl olamayacak kız. Emilia <3

    2. (See 5 other replies to this status update)

  17. PC toplamaktan anlayan varsa ve mesaj atabilirse çok hoş olur, danışmam gereken birkaç şey var da. Hedef: Witcher 3'ü ultrada oynamak.

    1. Eolo-sama

      Eolo-sama

      Anladım, parça açısından yardımcı oldun gerçekten teşekkür ederim :)

    2. (See 5 other replies to this status update)

  18. PC toplamaktan anlayan varsa ve mesaj atabilirse çok hoş olur, danışmam gereken birkaç şey var da. Hedef: Witcher 3'ü ultrada oynamak.

  19. Yediğime içtiğime dikkat edeyim dediğimin ertesi günü misafir pişmaniye, lokum falan getirmiş. Diyecek bir şey bulamıyorum.

  20. Yediğime içtiğime dikkat edeyim dediğimin ertesi günü misafir pişmaniye, lokum falan getirmiş. Diyecek bir şey bulamıyorum.

  21. Bilkent Hukuk (paralı) vs. Boğaziçi Uluslararası vs. Ankara Hukuk. Fikirlerinizi bekliyorum :)

  22. Bilkent Hukuk (paralı) vs. Boğaziçi Uluslararası vs. Ankara Hukuk. Fikirlerinizi bekliyorum :)

    1. Eolo-sama

      Eolo-sama

      Evet daha sonrasında uluslararası ilişkiler alanında da bir şeyler yapmayı düşünüyorum. Hukukun üstüne uluslararası koymak uluslararasının üstünde hukuk koymaktan daha uygun olur ama muhtemelen. Öyle dediler yani ben de işin uzmanı olduğumdan değil ajsdk :D Bir de uzun uzun dersleri falan anlattılar ama özetlemek gerekirse bazı belli başlı özel hukularda okutulan uluslararası derslerle uluslararası şirketlerde, bürolarda çalışmak da mümkünmüş. Daha sonrasında yurt dışı yüksek lisans imkanlarında da destekliyorlarmış. Hatta bugün başka bir özel üniversitenin tanıtımındaki adamın biri şu an 3. sınıfmış, uluslararası hukukta uzmanlık yapıyormuş. Daha sonra yurt dışında çalışacakmış. Hani yurt dışı işi gg olsa bile bizim aile hepten hukukçu olduğu için mezun olduktan sonra büro falan hazır, o açıdan da avantajlı hukuk. Ama dediğim gibi uluslararası ilişkilerden de bir şeyler yapmaya çalışacağım sonradan. Diplomatlık falan da var aslında aklımda, hukuktan da diplomat olunuyor zaten. Ve o 1600 benim sıralamam, dönem fiyatı 15.200 gibi bir şey :D

    2. (See 11 other replies to this status update)

  23. Bilkent Hukuk (paralı) vs. Boğaziçi Uluslararası vs. Ankara Hukuk. Fikirlerinizi bekliyorum :)

    1. Eolo-sama

      Eolo-sama

      Ya para verme kısmı 1600. olduktan sonra beni de biraz düşündürdü bu kadar sıralama yaptıktan sonra değer mi para vermeye diye ama iki gündür fuarlara falan gidiyorum, Bilkent Hukuk eski dekan yardımcısı da dahil olmak üzere hukuk fakültelerinden anlayan birkaç kişiyle konuşma imkanım da oldu; İstanbul Hukuk harici bütün devlet hukuklarından uzak dur, Bilkent'e paralı gitmeye de kesinlikle değer dediler. Bir de işte ileride yurt dışında çalışmak istiyorum, uluslararası ilişkiler mezunu olup yurt dışında çalışmak hukuk mezunu olup yurt dışında çalışmaktan daha kolay haliyle. Ama eskiden beri hukuk istediğim için de çok vazgeçemiyorum da hukuktan. Hukuklar içinde de yurt dışı imkanları en fazla olanlar Koç ve Bilkent diyorlar. Karışık işler ya valla :D

    2. (See 11 other replies to this status update)

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.