Jump to content

ecem_yuki

Üyeler
  • İçerik sayısı

    424
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İletiler bölümüne ecem_yuki kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. ooo,evet 93 yılıydı sanırım ne günlerdi o günler şimdiki gibi teknoloji yok elimizdeki sınırlı olan bu güzel dünyaların keyfini mümkün olduğunca güzel değerlendiriyordum.TRT sağolsun Anime'yle bir çok kişinin tanışmasına vesile oldu o zamanlar.

    evet  çok haklısın trt sayesinde animeyle tanıştırdı o zamanın küçücük çocuklarını  şimdi büyüdüler  o ayrı tabi :D

  2. hiç işe yaramıyor valla :D çoğu kız arkadaşım tanıdıkları en esprili erkeklerden biri olduğumu söyler ama iş sevgiliye gelince inanmayın beyler nerde öküz var ona gidiyolar xD

    bak o konuda haklısın genelde esprili erkekleri daha çok arkadaş sınıfına koyuyorlar galiba düşündümde  nese kızlar balık burcu erkekleri tercih etmeli bence :D bir kız olarak tavsiyem :D

  3. Balık: Bir kızı tavlarken önce esprilerine, sonra yaradana sığınırlar. Biraz diva kaprisleri vardır; her yerde yemez, herkesle görüşmezler. Zeki ve komiktirler, rahatlarına düşkündürler, imkanları olsa bütün dünyayı L koltukla kaplatıp, bütün güney sahillerine klima taktırırlar. Zaman zaman tosuruktan nem kapsalarda, bir süre sonra gülüp geçerler. Çabuk demotive olan duygusal burçlardır, bu yüzden alkol dokanabilir dikkat. Ailesine, evine düşkündürler. Arada bir ruh halleri gidip gelir, kova erkeğinde olan mesnetsiz dram balık erkeğinde de vardır. Bazen cinnet geçirip; bütün dünya bana mı karşı ulaaaan! diye nara atabilirler. Çok iyi aşık, aranan arkadaştırlar. Aldatma ihtimali sıfıra yakın olan burçtur ama yine de Allah şaşırtmasın tabi.

     

    :P valla %90 beni tarif etmiş diyebilirim :D  kız tavlarken espri yapmak hiç bir işe yaramıyor bilginize :D ( orta okul ve lise yıllarımda en esprili erkeklerden biriydim bi yararını göremedim xD )

    çook güldürdün ama balık  burcu kızları esprili erkekleri sever bende balık burcu olduğumdan test edip onaylanmış yorumum :cool-onion-head-emoticon:espriye göre değişir tavlarsın hahahah

  4. YENGEÇ (21 Haziran-22 Temmuz)

    Duygusal, romantik, koruyucu, kollayıcı bir kişiliği vardır. Geçmişe bağlı olduğu için çocukluğunu, annesini hatta eski dostlarını ve mahallesini hiç unutmaz, hafızası güçlüdür. Hassas ve alıngan taraflarını göstermemek, kendini incinmekten korumak için etrafına kalın bir kabuk örerek hiçbir şeyden etkilenmiyormuş izlenimini uyandırmaya çalışır. Kendisi de derinde yatan duygularıyla yüzleşmeye pek cesaret etmez.

    Arası çok iyi: Akrep, Balık

    İyi: Aslan, Başak, Boğa, İkizler

    Kötü: Koç, Terazi, Oğlak

    Ne iyi ne kötü: Yay, Kova

    Yengeç: Hah işte bunlarla evlenin! Bu burçtan çok iyi aile babası olur. Düşünceli, naif, sevgi dolu insanlardır hepsi.Su burcu olduklarından az biraz duygusal, sümüklüdürler ama kırmayın notlarını kıyamam onlara. Yengeç erkeği çok evcimen olup, etrafa şefkat fışkırttığından kadın kısmına biraz afakan basabilir. Zaten kadınlar nerde eziyet, orda meziyet diye gençlik yıllarını telef ettiklerinden çok tercih etmezler bu burcun erkeklerini, ama yükseliş devri bitip gerileme başladı mı çoğu yengeç erkeği arar evlenmek için. Bir de annelerine az biraz düşkün ve uyuşukturlar ama sıkıntı yok.

    Çok doğru anlatmış....

    - Duygusal ve sulu gözlüyümdür. Kırmayın beni  :ph34r: 

    su burcuna sümüklü demesen olmazmıı

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.