Jump to content

Dionysos

Üyeler
  • İçerik sayısı

    19
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Dionysos kullanıcısının paylaşımları

  1. Dionysos

    Anitr Fansub

    Çevirmek için istek alıyor musunuz ? Yada bunun üzerine bir yarışma filan düzenlenmeyi düşünen var mı :) Şahsen Elfen Lied mangasının hepsini Türkçeye çevrilmesini isterdim.Baş ucu serimi arkadaşlarıma tanıtırken animesi kısa mangası daha farklı diyorum ama hepsi mangayı İngilizce okuyamıyor :) Çevrilse güzel olur aslında gerçi zaman ayırıp ekibe katılma şeysi var mı onu bulup ben mi çevirsem bilemedim :D
  2. Lütfen artık birisi aydınlatsın anime serisinin bittiği yerden devamı niteliğinde bir film mi olacak ? Yoksa tek karakter üzerinden filan mı gidilip eskiyi yada sonrasını anlatacak ? Herkes o kadar farklı şeyler söylüyor ki kafam karıştı..
  3. Dionysos

    Yeni K Mangası Nasıl Olacak?

    Hiç bir şey anlamadım ben şimdi ilk sezonun devamı niteliğinde mi yoksa manganın hepsini kapsayan bir film filan mı ?
  4. Dionysos

    8. Uluslararası MANGA Ödülü

    Belki seneye hem böyle bir şey olduğunu çok geç öğrendim şimdi başlasam bile bitiremem sanırım..
  5. Dionysos

    Gosick Anime Tanıtım

    Güzeldir izleyin ama asıl final olduktan sonra birazcık daha belki bir 10 dakika normal hayatını gösterebilirlerdi..Onun haricinde ben çok ön yargıyla başladığım halde severek izleyip , bitirmiştim.
  6. Dionysos

    Manga İstek ve Öneri Bölümü

    Hellsing evet yukarıda ki arkadaş da zaten önermişti benimde aklıma yattı zaten anime serisi çok iyiydi , mangayı da okusam iyi olur :) Okunuşu mangakanın keyfine göre değişiyor genelde sağdan sola doğru ilk kutucuklar baz alınarak okunur.Bence konusu gerçekten ilgi çekebilecek bir seri bulursan okumaktan müthiş zevk alırsın , şahsen polisiye sevmiyorum ve okursam kusacak gibi oluyorum :) Zevk meselesi yani seveceğin türlere yönel :)
  7. Dionysos

    Manga İstek ve Öneri Bölümü

    Gantzı anime serisi ve 2 filmi olmak üzere izlemiştim.Okuduğuma göre filmleri manganın içeriğini iyi kapsıyormuş ondan okumayayım dedim yoksa aklımdaydı :)
  8. Dionysos

    Manga İstek ve Öneri Bölümü

    Teşekkür ederim tek tek incelemeye başlıyorum şimdi :)
  9. Dionysos

    Nisan 2014 Animeleri Tanıtımı

    İlgi çekici bir sürü seri başlayacak gibi umarım buradakilerin çevirileri yapılır :)
  10. Dionysos

    Manga İstek ve Öneri Bölümü

    Biraz göz gezdirdim ama istediğim tarzda manga önerisi isteyebileceğim bir konu başlığı bulamadım.. Olaya giriş yapmak gerekirse son zamanlarda aktif manga okuyan birisi olup çıktım malum kitaplara para yetiştirmek zor oluyor :) Son okuduğum 3 mangayı göz önüne alırsak güncelini yakaladığım Shingeki no Kyojin , Claymore ve bitirmiş olduğum Elfen Lied var.. Sizden ricam yukarıda ki serilere benzer konusu fantastik içerisinde kendine has bir dram ama konu olarak ciddiyeti elden bırakmayan daha çok shounen tarzında manga serisi önerilerinizi bekliyorum yani olay örgüsü ciddi olsun gerekirse kafa kurcalasın çocukça ögelere pek yer verilmesin.Umarım anlatabilmişimdir fantastik-dram olabilirse romantizm tarzında seri önerilerinizi bekliyorum ama seriler tamamlanmışsa daha iyi olur günceline gelip beklemek istemiyorum.. Şimdiden teşekkür ederim..
  11. Dionysos

    Animecevir

    Oban Star Racers uzun zamandır çevrilmesini dört göz bekliyordum eğer bu şekilde oluyorsa bilmiyorum yardımcı olabilirim normal youtube hesabım var ama bi araştırayım hele belki çeviririm seriyi ki eğer olursa umarım altyazıları birisi başka encode edip başka yere upload yapar.Çünkü youtubenin videoyu kaldıracağını adım gibi biliyorum.
  12. Dionysos

    En sonunda burdayım

    Hosbulduk :) Her ne kadar kanımda Türk kanı akıyor şeklinde yorumlasam da sanırım aslen Yunan olduğum gerçeğini değiştirmiyor :) Zamanında bu kafayla Yunan mitolojisini araştırıp ilgimi çekmesi sonucunda Yunan-Mısır-İskandinav mitolojisiyle de ilgili bulduğum her şeyi okuyup , araştırıp , öğrenmeme sebep oldu :) Bu ismi de kütüphane de 1800 yıllarında yazılmış orijinal ciltten okuduğum bir bölümde dikkatimi çekmişti , nickname olarak kullanabileceğimi düşündüm :)
  13. Dionysos

    En sonunda burdayım

    Mutlu oldum şimdi ilk defa bir tanışma başlığında bu kadar hoş geldin mesajı yazıldı. Sevgi patlaması yaşıyorum :D
  14. Dionysos

    En sonunda burdayım

    Burada ki tek anormalin ben olmadığıma sevindim :D Herkesle iyi anlaşcaz gibi duruyor :D
  15. Dionysos

    En sonunda burdayım

    Bu kategoriler arasında Ecchi olsun affetmem tabi gerçekten konusu iyi bir Ecchi bulduğumda onu da affetmem :D Ayrıca tesekkür ederim hosbuldum :)
  16. Dionysos

    En sonunda burdayım

    Hosbulduk tesekkür ederim =)
  17. Death Note kullanan kişi ne cehenneme nede cennete gidebilirdi.Benim aklıma bunun üzerine bir şeyler yapabilecekleri geldi ne biliyim Light Araf tarzı bir yerde sıkışıp kalmış diğer Shinigamiler filan devreye girebilir yada kendisi bir Shinigami olabilir aslında Shinigamiler daha önce Death Note kullanan insanlar olabilir.Onun haricinde zaten ana karakterler öldüğü için başka türlü devam edemezler.Ya buradan bir şey çıkartmaları lazım yada başka kişilerle yapılan hikaye yada L'nin önce ki hayatı filan diğer karakterlerin hayatları o tarz şeyler olabilir.
  18. 3 senedir sitenin aktif takipçisi ve izleyicilerinden birisi olarak en sonunda üşengeçliği bırakıp buraya da üyelik açabildim.Hazır böyle bir bölüm varken herkese bir merhaba demeden damdan düşer gibi gelmek ayıp olur diye düşündüm =) Kendimi kısaca tanıtmak gerekirse adım Onur , 19 yaşındayım tabi ki arkadaşlarım bana Einstein demiyor.Umarım bu saatten sonra güzelce bilgi alış verişinde bulunur zaman geçiririz.Zaman ayarlayabilirsem çeviri ekibine katılmaktan da zevk duyarım alımlar olduğu zaman elimden geldiğince değerlendirmeye çalışmayı düşünüyorum.. Son olarak da doğaüstü-dram-romantizm harmanlamasından oluşan anime ve manga serilerinden,kıyıda köşede kaldığını bildikleriniz de dahil her türlü öneriye açık bir insan olduğumu belirtmeden geçmek istemiyorum.. Herkese iyi vakitler =)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.