-
Last visited
-
Days Won
271
Reputation Activity
-
Nones reacted to SelimTheMartian for a status update, Maou Gakuin no Futekigousha: Shijou Saikyou no Maou no Shiso, Tensei shite Shison-tac
Maou Gakuin no Futekigousha: Shijou Saikyou no Maou no Shiso, Tensei shite Shison-tachi no Gakkou e'nin 4. bölümü üniversite sınav sonuçlarımın açıklanışından dolayı birkaç günlük gecikmeli olarak gelecek. Elimden geldiğince hızlı ve kaliteli bir şekilde yetiştirmeye çalışacağım. Özür diler ve anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.
-
Nones reacted to Eolo-sama for a status update, TAÇE discord sunucusuna hepinizi bekleriz! https://discord.gg/apQzWJS
TAÇE discord sunucusuna hepinizi bekleriz! https://discord.gg/apQzWJS
-
Nones got a reaction from Barış D. Baryshx for a status update, Ne demek foruma üye olalı 6 yıl olmuş??? Yaşlandık mı o kadar ya
Ne demek foruma üye olalı 6 yıl olmuş???
Yaşlandık mı o kadar ya
-
Nones got a reaction from sShoguNn for a status update, Ne demek foruma üye olalı 6 yıl olmuş??? Yaşlandık mı o kadar ya
Yaşlandık mı o kadar ya
-
Nones got a reaction from Singularity for a status update, Ne demek foruma üye olalı 6 yıl olmuş??? Yaşlandık mı o kadar ya
Yaşlandık mı o kadar ya
-
Nones reacted to hyunbinaski for a status update, Dönüş vakti gelmiştir. Niden Çünkü kış ayındayız. Niden benim en aktif olabildiğim ay
Dönüş vakti gelmiştir. Niden Çünkü kış ayındayız. Niden benim en aktif olabildiğim ay
-
-
-
-
-
-
Nones reacted to Perfectum for a status update, Eskilerden dem vurmaya hepimiz çok istekliyiz ama buranın güzel olması gene bizim eli
Eskilerden dem vurmaya hepimiz çok istekliyiz ama buranın güzel olması gene bizim elimizde.
-
Nones reacted to Amygirl for a status update, 2018 Sonbahar Anime Sezonuna Orhan Sezonu adını veriyorum :D
2018 Sonbahar Anime Sezonuna Orhan Sezonu adını veriyorum :D
-
Nones reacted to Singularity for a status update, Kendisine inanan bir millet ile beraber, bu toprakların tarihini değiştiren Mustafa K
Kendisine inanan bir millet ile beraber, bu toprakların tarihini değiştiren Mustafa Kemal Atatürk'ü ölüm yıldönümünde saygı ve özlem ile anıyoruz...
-
-
-
-
-
Nones got a reaction from Singularity for a status update, Yarın sabah bir aksilik olmazsa 2 hafta kadar aile gezisine çıkıyoruz. Shingeki no Ky
Yarın sabah bir aksilik olmazsa 2 hafta kadar aile gezisine çıkıyoruz. Shingeki no Kyojin ve Black Clover güncel projelerim 2 bölüm kadar aksayacaktır. Taçe/Nones olarak bekleyenlere açıklamayı borç bilirim.
-
Nones got a reaction from Serhat Zeraora for a status update, Yarın sabah bir aksilik olmazsa 2 hafta kadar aile gezisine çıkıyoruz. Shingeki no Ky
Yarın sabah bir aksilik olmazsa 2 hafta kadar aile gezisine çıkıyoruz. Shingeki no Kyojin ve Black Clover güncel projelerim 2 bölüm kadar aksayacaktır. Taçe/Nones olarak bekleyenlere açıklamayı borç bilirim.
-
Nones got a reaction from sShoguNn for a status update, Yarın sabah bir aksilik olmazsa 2 hafta kadar aile gezisine çıkıyoruz. Shingeki no Ky
-
Nones reacted to Singularity for a status update, Yamato Nadeshiko Ending candır.
Yamato Nadeshiko Ending candır.
-
Nones got a reaction from Singularity for a status update, Ya sen ne harika bir açılış parçasısın öyle... Dinlemelere/izlemelere doyamıyorum.
Ya sen ne harika bir açılış parçasısın öyle... Dinlemelere/izlemelere doyamıyorum.
-
Nones got a reaction from AstralTrinity for a status update, Küçük bir kızın babasına duyduğu aşktan doğan en büyük sevgi... İyi ki... 19 .07 ❤️ ❤
Küçük bir kızın babasına duyduğu aşktan doğan en büyük sevgi...
İyi ki... 19.07 ❤️❤️
-
Nones got a reaction from Singularity for a status update, Küçük bir kızın babasına duyduğu aşktan doğan en büyük sevgi... İyi ki... 19 .07 ❤️ ❤
Küçük bir kızın babasına duyduğu aşktan doğan en büyük sevgi...
İyi ki... 19.07 ❤️❤️