Jump to content

Centılboy

Üyeler
  • İçerik sayısı

    851
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    5

İletiler bölümüne Centılboy kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Hahah sen nerden çıktın :P alirim senide alirim ama muhabbet mekanina gel once ^^

    Sao 'world' dedigim sword art online'in dunyasi oluyor. Yani sadece animesi değil, mangasi romanlari ve oyunlari da dahil.

    Al dedim al beni alll :D :D karıştırma oraları :D

  2. Centılboy h.talha için yaptığın o komik olandan rica etsem gönderebilir misin. yada yapabilir misin benim için ?

     

    onu nereden bulduğunu söylesen de olur. :)

    Videosunu alabilirsem kendim dönüştürebilirim. Ama çok komikmiş kadın :))) 

    hahahah H. Talha benim zaten nerden bulduğumu hatırlamıyorum ama 1 sene olucak onu yapalı neredeyse :D

  3. A: Sakinliğimi korurum daha sonra günlüğümü okurum eğer günlüğümdede bu konu hakkında bilgi sahibi değilsem sürekli takıldığım arkadaşlarıma hatırlamadığım zamanı sorarım birliktemiydik v.s. en son çare banka hesabımda ne kadar para varsa çeker bulunduğum mevkiden uzak bir yere gidip olayın üstünden zaman geçiririm ve tekrardan konuyu araştırırım.

     

    B1: Oww hemen bulunduğum çağı ve tarihi sorarım, filmler sağ olsun durumu olabildiğince çaktırmamaya çalışırım ne bileyim istanbulun işlek yerlerinden hemen bir kaç dönüm arazi kapatırım kendime, bu işin şakası tabi insanlara çağ atlarım hemen be öğrenci yetiştiririm insanları bilgilendiririm önceden yapılan yanlışları yaptırmamaya çalışırım v.s. :D

     

    B2. Kaçamaması için önce bacaklarının sinirlerini keserim tabi öldürmem sonra bunu neden yaptığı sorarım geçerli bir nedeni yoksa öldürürüm ne yapıcam beni öldürmeye çalışanı yaşatıcak değilim.

  4. Şimdi önceki muhabbetleri okumadım ama konuya gireyim sarılmanın cezası hem olur em olmaz eğer karşılıklı ise bir ceza yoktur yok efendim zorla birine sarılıyorsanız zaten tacize girer beirteyim :D -Video yu izledim hapis cezası değil de gelenek göreneklerden dolayı sıkıntılıdır dedeninde dediği gibi erzurumda döverler bunları safasfadsdsf :D

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.