-
Last visited
-
Days Won
1
Reputation Activity
-
Cazoof got a reaction from Agumonmikasa in Animeler gerçek Olsa Sizde içinde Olsanız
Fairy Tail'in içinde olsaydım: büyük ihtimalle ilk girişimde Natsu benimle dövüşürdü. Alışamadığım için kaybederdim ama gücümü kazanınca ilk işim natsuyla dövüşmek olurdu.Gajeel ile kanka olmaya çalışırdım.Bir exceed edinirdim.
Narutonun içinde olsaydım: Aslında şuan hiç narutoya gidilecek gibi değil ortalık karışık malunuz Madara... Obito ile iyi geçinmeye çalışırdım ne yapacağı belli değil büyük ihtimalle takım olurduk zaten :D Narutonun meşhur henge no jutsusunu öğrenip ramenci amcadan ramenleri bedavaya getirirdim.
Shingeki no Kyojin'in içinde olsaydım: Keşif birliğine katılırdım.Yumruk yiyeceğimi bilsemde Mikasa'ya evlenme teklifi ederdim :)
aklıma gelenler bunlar aklıma gelidkçe yazarım :)
-
-
Cazoof got a reaction from Kumuro in Feridun Ünsal'dan Anime Karakterleri Seslendirmesi
bildiklerim içinden bir tek orochimaru'yu benzetebildim :D bilmiyorum belki sorun bendedir ama yinede yapmış ortada bir emek var :D
-
Cazoof got a reaction from Nanilyas in Feridun Ünsal'dan Anime Karakterleri Seslendirmesi
bildiklerim içinden bir tek orochimaru'yu benzetebildim :D bilmiyorum belki sorun bendedir ama yinede yapmış ortada bir emek var :D
-
Cazoof reacted to DHspark in ANİME KOMEDİ 28.04.2014 (3)
yakında 25-30 sayfalık one-shot gibi manga tarzında ama renkli bir çalışmam olacak. Konusu Türkanime.Tv yi ve bölümlerini anlatan içinde farklı olaylar gelişen komik bir hikaye olacak tabi tembelliğimi yenip hızlanabilirsem.
Nasuko aklıma geldi ama daha reklamı görmeyenler olabilir diye vazgeçtim. sonra şöyle bir şeyde aklıma geldi Naruto soruyor nasıl yapılıyor bu ramen diye pazarlamacıda bildiğin ankara çubuk makarna diye sonra dedim ki ikisi benzeselerde farklı şeyler vazgeçtim. beğenmene sevindim :)
-
Cazoof got a reaction from free word in Başlamak isteyip de başlayamadığınız animeler ?
Bleach
Claymore
Full metal alchemist
Beelzebub
One Piece
-
Cazoof got a reaction from DHspark in 2.hafta çizim konusu Portgas D ace
Buda benden biraz büyük ama :D
-
Cazoof reacted to DHspark in ANİME KOMEDİ 13.04.2014 (2)
Arkadaşlar bu hafta One Piece den Sanji Kun'un fantastik hayali Kuruko no Basket 'ten Kuruko ile beraber :) (tek sayfa)
Bleach'te yeni kaptan alımı. Çok ünlü ve bilindik bir kaptan.(2 sayfa)
Kaichou Wa Maid-Sama'dan Usui Türkiye'de bir okula nakil olursa? :o :D (5 sayfa)
Bu hafta tek sayfalık Naruto'da vardı ama çok hoşuma gitmedi sonra yeni bişey aklıma geldi ama zaman kalmamıştı. Haftaya üç sayfa Naruto var.
Umarım beğenirsiniz...
ONE PİECE
Sanji ve Kuruko
BLEACH
Yeni Kaptan
Kaichou Wa Maid-Sama
Nakil Öğrenci
-
Cazoof got a reaction from sanzu in Dış güzellik mi ? İç güzellik mi ?
böyle sorunca aklıma karpuz geldi :D karpuzun dışı ne kadar yamuksa içi okadar tatlıdır derler :D bence önemli olan iç güzellik tabi karpuzsa :D
-
-
-
Cazoof reacted to kaenx in Levi - Attack on Titan Fan Art
buda benden olsun. genelde çizimler el teknigi ile çizildiginden biraz makerlarımı sahneye dökmek istedim :)
-
-
-
-
Cazoof reacted to Skadi in Shingeki no Kyojin Yeni OVA Haftaya
2. OVA bölümü çıkıyor.
Manganın 12. cildiyle beraber çıkan Shingeki no Kyojin’in ilk OVA bölümü Shingeki no Kyojin: Ilse no Techou 2013′ün sonlarında çıkmıştı. Animenin olası bir 2. sezonu için henüz çok erken iken, anime serisinin hayranları tarafından beklenen yeni OVA bölümü 104th Gunren Heidan-hen 9 Nisan’da manganın 13. cildiyle birlikte çıkacak. Bu kez hikaye Mikasa Ackerman, Reiner Braun, Bertolt Hoover, Annie Leonhart, Eren Yeager, Jean Kirstein, Marco Bott, Connie Springer, Sasha Blouse ve Krista Lenz karakterlerinin olduğu 104. Acemi Birliği’nde geçiyor. Yeni OVA bölümünün yer aldığı DVD’nin kapak tasarımında Jean Kirstein ön planda dikkat çekiyor. Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) serisinin mangakasıHajime Isayama favori karakterinin Jean olduğunu söylemişti. Bakalım yeni bölüm beklentileri karşılayabilecek mi?
Kaynak : AnimeFantastica
-
-
Cazoof got a reaction from DHspark in Yaptığım Çizimler
Bunlar komikli olanlar:
Bunlarda yaptığım diğer çizimler :
-
Cazoof got a reaction from Otaku D. Oğuzhan in Heey! Ben geldim! :D
Hoşgeldin.İyi forumlar :D ayrıca saat 7'de de dayak yememeye çalış malum ilk günün ezerler yoksa :D
-
Cazoof reacted to sadece okan in En Komik Anime Çizim Yarışması - SONUÇLANDI -
hile var seçimde :p illengeç fazladan oy attırmış. tekrar sayılsın xD
-
Cazoof reacted to Mathers in Mathers Çizim Başlığı
Her hafta bir çizim ekleyeceğim çizimler krolonojik olacak tarih yazmasam bile o sıraya dizerim.
Not : üstünü photoshopladığım yerler var, oralarda ismim yazıyordu.
Bu da yeni
-
Cazoof got a reaction from ♠Misaki♠ in Yaptığım Çizimler
Bunlar komikli olanlar:
Bunlarda yaptığım diğer çizimler :
-
Cazoof got a reaction from TheLasTHermeS in Herkeze Merhaba
Hoşgeldin :D . benim 4 ayda bitiremediğim kadar çok anime bitirmişsin :D Shingeki no Kyojin'i izlemeni tavsiye ederim 25 bölümlük bi anime :D
-
Cazoof reacted to Hokage_Minato in ( 13 / 13 ) Blade and Soul
Anime Adı : Blade and Soul
Anime Türü : Aksiyon, Macera, Fantastik, Dövüş Sanatları
Bölüm Sayısı : 13 / 13
Yapım Yılı : 2014
Çevirmenler : Can Özyurt
Düzenleme : Ghettosan
Özet: Alka, Sword Klanı adına çalışan bir suikastçıdır. Ustası Hon'u öldüren kadın Jin Valel'in peşinden maceraya atılır. Jin, Alka'nın aksine suikastçı olarak çalışarak değil de Kaos Enerjisi'ni kontrol eden zalim bir şeytan misali insanları öldürmektedir. Yolculuğu sırasında Alka, hepsi kendi yolunda ilerleyen üç büyük savaşçı kadın ile karşılaşır ve ölen ustasının son isteği olarak suikastçı yaşamını arkasında bırakmaya çalışır. Kore yapımı MMORPG oyunu olan Blade & Soul'dan uyarlanmıştır.
Klasör Linki
This is the hidden content, please Sign In or Sign Up TAÇE Discord Sunucusu
-
Cazoof reacted to xRevivaLx in En Komik Anime Çizim Yarışması - SONUÇLANDI -
son güne yetiştirdim hadi yine iyim :P aslında ygs ile ilgili birşey çizecektim ama aklıma hiçbişey gelmedi .
dükkanlardaki veresiye satan-peşin satan resminden alıntıdır :D çoğu animecinin ortak sorunudur :lol:
katılan tüm arkadaşlara başarılar...