Jump to content

4maDsouL

Üyeler
  • İçerik sayısı

    3
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
    4maDsouL reacted to 3n4bL3 in Fansub & Çevirmenlere özel avatar ekleme   
    Merhabalar,

    Arkadaşlar bilindiği gibi sitemizde üstteki resim boyutunda sistemde hazır resimler bulunmakta ve bu resimleri fansublar, çevirmenler vb. gibi herkes kullanmakta. Fansubların ve çevirmen arkadaşlara bu resimleri özelleştirmek istedik. İsteyen fansublar ve çevirmen arkadaşlar bu resim boyutunda edit yaparak fansub isimlerini yazabilir logolarını vb. gibi oynamalar yaparak resimleri tarafıma ÖM atarak gönderdiğiniz durumda hesabınızdaki resim ile değiştirilecektir. Umarım faydalı güzel bir çalışma olur.
  2. Beğen
    4maDsouL reacted to shadowanng in Piyano ile Anime Müzik Çalışmalarım   
    Merhaba Anime Sever :) Tek kelime ile çok güzel bir çalışma olmuş :) Mutlaka devamını bekliyoruz :) One Piece olabilir :)

  3. Beğen
    4maDsouL reacted to Hokage_Minato in Feridun Ünsal'dan Anime Karakterleri Seslendirmesi   
    Part 1

    Part 2

    Part 3

    Part 4

    Part 5

     
    Youtube Kanalı
  4. Beğen
    4maDsouL reacted to 0nLin3 in MekakuCity Actors FanClub (Kagerou Project)   
    Belki Vocaloid hayranları arasında Jin'in "Kagerou Project" serisini bilen vardır. Bir grup gencin çalkantılı hayatını anlatan bu şarkıların her biri ayrı bir hikayeyi anlatıyor.
    Ayrıca Doğrudan Jin tarafından yazılmış ve Shidu'nun görsellerini çizdiği bir light novel ve Satou Mahiro tarafından çizilen ve serinin sevilen şarkılarından biri olan "Kagerou Days" adını alan bir manga da bulunmakta.
     

    Studio Shaft ve yönetmen Akiyuki Shinbo, Kagerou Project için kolları sıvadı. Seri Nisan 2014 tarihinden itibaren bizlerle birlikte olacak. Serinin adı ise "Mekakucity Actors" olacak. Akiyuki Shinbo, "Puella Magi Madoka Magica" ve "Monogatari Series" gibi başarılı projelere imza atmış bir yönetmen.
    Resmi Site: http://www.mekakucityactors.com/
    Bu FC'de diğer KagePro hayranları ile tartışabilir, fikirlerinizi belirtebilir, fanartları ve gifleri paylaşabilirsiniz.

    Açılışın şerefine, benden bir kaç gif. Geri kalanını imzamda bulabilirsibiz.

  5. Beğen
    4maDsouL reacted to karalamadefteri in OtakuTürk Sözlük   
    OtakuTürk Sözlük 28 ekim 2012 kurulmuş olan ilk anime-manga sever sözlüğüdür.
     
    Yazarları kanser eden sözlükspot hataları, bakım çalışmaları ve kısa süreli kapanmalarla bugünlere kadar gelebilmiştir sözlüğümüz… ^^
    Kimi zaman yazar kıtlığı çeksek de kimi zaman da yazarlarla sabahladığımız günler olmuştur.
     
    Her şeye rağmen biz sözlükte vakit geçirmeyi çok sevdik, seviyoruz ve seveceğiz ^^
     
    Sözlük ortamından bihaber misiniz? Hiç mühim değil, sözlükteki tüm yazarların ve moderatörlerin yardımıyla öğrenip alışıyorsunuz. :D
     
    Sözlüğümüzün kurulma amacı; Türkiye’de anime – manga dünyasına bir nebze de olsa katkıda bulunabilmek ve anime – manga severlerin bu kültür üzerine bilgilerini paylaşabilecekleri bir kaynak oluşturmak. Önceliğimiz anime – manga olsa da her telden konuyu paylaşabileceğiniz bir ortam oluşturma çabasındayız.
     
    Bu gün bir incisözlük, ekşisözlük gibi büyük sözlüklerden oldukça uzak olsak da günün birinde büyük bir sözlük olabileceğimizi umuyoruz :D
     
    Her neyse, herkesi sözlüğümüze bekleriz…
    En azından bir göz atın derim! ^_^
     
    Bir bakayım derseniz; OtakuTürk Sözlük
     
    Facebook sayfamıza buradan göz atabilirsiniz.
     

  6. Beğen
    4maDsouL reacted to Amygirl in Fairy Tail FC (Türkanime TV Loncası)(121 Üye) ( Masterınız değiştirmek istiyor)   
    Mangaka: Hiro Mashima
    Manga yayın tarihi: 23 Ağustos 2006
    Anime yayınlanma tarihi: 12 Ekim 2009
    Tür: Büyü, fantastik, komedi, macera , ecchicik (istek üzerine orta yolu bulayım :D)

    Büyünün hakim olduğu bir dünyada Fairy Tail Fiore Krallığı'nda kurulmuş bir büyücü loncasıdır. Lucy Heartfilia bu loncaya katılmak isteyen bir yıldız ruhu büyücüsüdür. Bir Fairy Tail üyesi olan Natsu Dragneel ile tanıştıktan sonra loncaya kabul edilir ve serüvenleri başlar... Fairy Tail hem üyeleri ile hem üyeler arasındaki bağlar nedeniyle diğer loncalardan farklıdır. İşleri kendilerince çözmeyi severler ve çok dikkat çekerler...

    Anime ülkemizde dört büyük animenin arasında sayılmaktadır. Gerek ülkemizce gerek dünyada milyonlarca takipçisi vardır.

    Bazı karakterler

    Natsu Dragneel: Ateş büyücüsüdür. İgneel adında bir ejderha tarafından yetiştirilmiştir. Hareket eden her şeyin üstünde midesi bulanır ( Happy hariç :D )

    Lucy Heatfilia: Yıldız ruhu büyücüsüdür. Bu büyücüler anahtarına sahip olduğu yıldız ruhları ile anlaşma yaparlar. Lucy hemen hemen tüm yıldız ruhlarının kalbini kazanarak onları arkadaşıymış gibi görerek onlarla iyi geçinir.

    Erza Scarlet: Zırh büyücüsüdür. Çok sayıda zırhı donatarak savaşır. S sınıfı büyücüdür. Başka büyücülerce Titania olarak bilinir. Sinirlidir ancak çok anaçtır.

    Gray Fullbuster: Buz büyücüsüdür. Yaratma büyüsü kullanır. Natsuyla sözde iyi geçinemezler ancak dostluklarına diyecek yoktur. ayrıca eğitiminden kaynaklanan bir soyunma huyu vardır :D

    Master Makarov: Lonca'nın 3. ve 5. ustasıdır. Bu kısa boylu şirin adam loncanın tüm üyelerini çocukları gibi görür ve onları korur. Ayrıca 10 aziz büyücüden birisidir.

    Happy: Natsu'nun çocukken bulduğu yumurtadan çıkan kanatlı bir kedidir. Konuşabilir. Natsu'nun en yakın arkadaşıdır. Balıkları çok sever. Ayrıca çok açık sözlüdür. Gereksiz yerlerde öyle şeyler söyler ki gülmekten ölürsünüz :D

    FC mizin imzaları: Birden fazla olsun :D İsteyen yapsın :)




    Master- 2. Master
    Amygirl - Oduncunun çırağı


    Dragon Slayer'lar




    S sınıfı Büyücüler





    Aziz Büyücümüz:
    Konoha gakurenin Yellow Flashı varsa bizim de Integralimiz var :D hızı gücü muazzam olan yeni aziz buyucumuz Fiore krallığındaki en hızlı büyücüdür.. Ayrıca muazzam gücü nedeni ile aynı anda 30 kişiyi bir yerden bir yere saniyeler içinde ulaştırır. O bir transporter :D Transporter filminden daha ınce defalarca teklif almış ancak mutevizliğinden dolayı reddetmiştir :P Master olarak size sunmaktan gurur duyarım :D müthiş kaslı kuslu erkek resimleri koyacaktım ama telefondan girdiğim için ancak bu kadar oluyor :D
    İşte karşınızda Integral :D

    Loncamızın Prensi:








    Üyeler



    Kurallar!






    FC mizde en çok faideli paylaşım yapan aktif üyelerimizi S sınıfı büyücüleri ilan edilir.

    Fairy Tail manga ve animede güncelde olan otaku üyelerimiz Dragon Slayerdırlar.

    Aziz büyücüler belirli periyotlarla verilen görevleri ilk yerine getiren üyelerdir. Bu üyeler ilk sayfada istediği büyücü özellikleri ile anılacaklardır.

    Ek olarak : 100. 150. 200.... üyelerimiz loncamızın prensi/prensesi seçilecek.




    Görev 2: Veriliş tarihi 09.08.2014 Bitiş tarihi: 16.08.2014

    Fairy Tail karakterleri arasındaki akrabalık ilişkilerini sayın bakalım :) En çok akrabalık ilişkisi sayan kişi yeni aziz büyücümüz olacaktır :)
    Kurallar değişti.. Yoksa aklına gelmeyen akrabalıklar hakkında kopya çekebilen olabilir. O yüzden kişi kaç akrabalık biliyorsa onların sayısını yazacak.. Mesela Ayşe Fatmanın teyzesi ise bu bir akrabalık olacak.. En fazla bilenden final günü açıklama yapmasını isteyeceğiz. Eğer vaadettiği rakama ulaşamazsa en yüksek sayı veren ikinci kişiden isteyeceğiz :)

    Eski Görevler:




  7. Beğen
    4maDsouL reacted to free word in Ao no Exorcist [FC]   
    Konusu
    Dünya, ayna gibi birbirine zıt iki farklı boyuttan oluşmaktaydı: İnsanların yaşadığı Assiah ve iblislerin hüküm sürdüğü Gehenna. Bu iki boyut arasında iletişim ve seyahat mümkün olmamasına rağmen iblisler, insanların ruhlarını ele geçirerek Assiah'a ulaşabiliyorlardı.
    İblislerin tanrısı Şeytan, kendisini barındırabilecek kadar güçlü bir insan bulamadığı için Gehenna'da sıkışıp kalmıştı. Bunu aşmak için, bir insan kadınından Okumura Rin adında bir çocuk sahibi oldu.
    Şeytan'ın oğlu, babasına yardım edecek mi, yoksa başka bir şeye mi dönüşecek? Bir ruh kovucuya mı?
     
    Karakterler
    Başlıca karakterler
     
     
    Kurucu
     free word üyeler
     
     
     
    FC İMZA
     
     
    !!! HERKEZİ BEKLERİZ !!!!
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.