Jump to content

ScReaM

Kayıtlı Üye
    289
  • Last visited

About ScReaM

• Birthday 01/11/1999

İletişim Yöntemi

• MSN
  • Website URL
    http://www.turkanime.tv/kullanici/Scream342
  • Jabber
    https://www.youtube.com/channel/UCjN_sHZQlAS2TAYGpQt-MzA

Profil Bilgileri

• İlgi :
    Kütahya - YunusEmre M.

Recent Profile Visitors

5019 profile views

ScReaM's Achievements

1. Arkadaşlar 1 ay Yokum *-* Ramazanı Tavşanlı'da Geçirecem Herkeze iyi bayramlar orucunuzu eksik etmeyin :)

2. naruto Minato yu ( babası ) kakasi yi Jirayya ( Ero-senin i ) Geçti şu an uchiha madara ile kapışıyor en güçlüsü naruto sorna suske sornada ölmüş olan uchiha madara sorna tübi flen flen <_<
  3. Şu an Uyuyorum Rüyamda bu yazıyı yazdım yarın kontrol edicem Gerçekmi bu rüya diye ( Gelecekteki bana not : sakın aklını kaçırayım deme Çok anime izlediğin için uyur gezerliğin başlamış Dha fazla uyumalısın *-* )

1. ScReaM
    2. The Benefit
    3. ScReaM

ScReaM

oha harbiden yazmışım a :o Neyse hakkketen daha fazla uyumalıyım *-*

4. bazen Şehir merkezine Gidip Kız Cospaly'i yapasım geliyo *-*

1. Show previous comments  3 more
    2. free word

free word

kötü yola düşmede *-*

3. Cold Dewil

Cold Dewil

Düşeceği yere düşmüş zaten :D

4. ScReaM

ScReaM

Çalışırım *-*

5. o senin Hergün aktif olmadığını Gösterir biz Otaku 'yuz Her günümüz anime ve anime tartışmaları ile geçiyor ben yaklaşık üyeliğimi 5 ay önce almıştım. İleti sayısına bak bu Normal'Dir
  6. Cevap : Yani arkadaşlar size Katılıyorum 1 sene fazla bence 6 Ay olmalıydı. :hehe-onion-head-emoticon: Neyse adminlerimiz Forum Kurulduğundan beri Formda takıldıkları için 1 sene kısa Gelmiş :depressed1-onion-head-emoticon:
  7. Arkadaşlar hayat Boş yere Yok Yaşayın eylenin anime izleyin :)

1. _phantom_

_phantom_

eylenin değil eğlenin ^^

2. ScReaM

ScReaM

:D Yazım hatası Pardon :D

8. ßeyler Benim kanal beklerim :) http://tube.animehearts.net/profile/scream/20/
  9. Yaz planlarımız: anime izlemek, anime izlemek, Uyumak, yemek yemek ve anime izlemek. :/

10. Uzumaki naruto oreki hotaru Yato Kızlar'dan ise İkki Hiyori Sakura Bide bu kızı Genshiken animesinde bu erkekti sanırsamda neyse
  11. Şu Kitap Okuyan anime karakterlerini Görünce yazar olup bir sürü Kitap yazasım geliyor... *-*

1. OrangeBox

OrangeBox

Sen bir yaz biz okuruz :3

2. ScReaM
  12. Hoş geldin anime öneri istersen Ve daha izlemediysen Sana Naruto'yu öneririm 1. seozonda Pek sevmeyebilirsin amma 2. Sezon' ( Shippuuden ) 'da seni kendine bağlıyacaktır. :) Tekrar Hoş geldin Ve Kurraları Gözden Geçir zaten imzada hata yapmışsın.
  13. Hoş Mu Hoş Geldin Sefalar Getirdin. :)
  14. Hocam al beni Şöyle :) Naruto'nun babası olması ayrı bir Güzel :D
  15. assassin yazısını Görünce assasin's Creed oyununun animesi geliyor sandım :D
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.