Jump to content

ScReaM

Üyeler
  • İçerik sayısı

    289
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İletiler bölümüne ScReaM kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. 1 yıl üye olma kuralıyla ilgili düşüncelerimi belirtmek isterim.

     

    1 günlük üye, fan sayfası açar sayfasının kapatılmasını anlarım. Fakat burada herkesin aşina olduğu bir kaç isim var. Onlara bir ayrıcalık olabilir diye düşünmekteyim. Ki adminlerin sayfayı düzenleme yetkileri var. Dolayısıyla bir üye bıraksa da adminler konuda gerekli düzenlemeyi yapabilir yada bölüm moderatörü. Yada girmeyen üyelerin konusu kapatılabilir. Bölüm sayfası çok kirli görünüyor. Durumu fark edince dile getirmek istedim. Ayrıca 1 yıl üyeliği olan ama ayda yılda 1 giren üyelerin fan sayfa açmasında sakınca olmayacak ama günlük aktif olan fakat 1 yılı doldurmayanların konuları kitlenecek. Bence kurunun yanında yaşta yanmış. En azından açılmış konuların hepsini kapatmak yerine aktif olmayan fan sayfa kurucularının konularını kapatabilirdiniz. Şimdi 1 yılı dolan kişilerin konusu tekrar mı açılacak yani ? O zaman kadar o sayfalar öyle mi duracak ? Bence bir çok güzel konuya yazık olmuş. 

     

     

    Bu arada ben bu site de kimsenin ismini cismini bilmem. Sadece haksızlık olmuş gibi düşünüyorum. Düşüncelerimi paylaşmak istedim sadece.

    İyi Forumlar.

     

     

     

     

    Su bir yil kurali cok sacma degil mi? Tamam bir konu acilmadan once 100 iletinin olmasi gerektigini anlayisla karsiliyorum ama bir yil sizce de cok fazla degil mi? Hicbir zaman FC acabilecegimi dusunmedim cunku pek ilgilenemeyecegimi dusunuyorum. Buna ragmen bu kuraldan rahatsiz oldum. FC acmis ve su bir yil kurali haric kurallara uyan insanlarin ne sucu var? Belli ki bir seyleri engellemek istemissiniz ama bence yanlis bir yol olmus bu. İlla bir sure konulmasi gerekiyorsa daha kisa tutulmali. Duzgun davranan uyeler magdur edilmemeli.

     

     

    Saçma; fakat bu kural zaten Fc kuranların selameti düşünülerek alınmış bir kural değil. Forumun genel gidişatını bir düzene sokmak adına alınmış; tabi kaş yapayım derken göz çıkarma durumu da yok değil.

     

     

     

    Cevap :

     

    :(

     

     

    1 sene Biraz Fazla  Değilmi  ? :huh:  6 ay flen olsa maxsimum ? :unsure:  ben daha 4-5 aylığım  -_-

     

    ßirde Son olarak arkadaş Her Gün sitede Dolanıyorsa ve Aktifse 1100 iletiye ulaşmış olması ileti kasdığı anlamına gelmez bence :mellow:

     

     

    Yani arkadaşlar size Katılıyorum 1 sene fazla bence 6 Ay olmalıydı.  :hehe-onion-head-emoticon:  Neyse adminlerimiz Forum Kurulduğundan beri Formda takıldıkları için 1 sene kısa Gelmiş  :depressed1-onion-head-emoticon:

  2. Hoş geldin anime öneri istersen Ve daha izlemediysen Sana Naruto'yu öneririm 1. seozonda Pek sevmeyebilirsin amma 2. Sezon' ( Shippuuden ) 'da seni kendine bağlıyacaktır. :) Tekrar Hoş geldin Ve Kurraları Gözden Geçir zaten imzada hata yapmışsın.

  3. Saygı değer Admin, "Angel Beats" isimli FC grubu hangi yönlerden kurallara aykırı bulundu ki kapatılma kararı alındı? Bir yenileme uyarısı verip bana düzeltme fırsatı tanıyabilirdiniz. Çok ayıp etmişsiniz. Üstelik açarken kurallarınızı da dikkate alarak açmıştım. Eğer imza ise zaten mevcut bir imza var. Ek imza hazırlayacaktım. Diğer kurallarınıza da aykırı değil gördüğüm kadarı ile..

     

    Edit: Gördüğüm kadarı ile 1 sene şartı getirilmiş Fc açacak arkadaşlara. O kadar emek verip uğraşılmış olan fan gruplarının böyle bir sebep ile kapatılmasını esefle kınıyorum. 

     

     

    2-3 gün önce "1 yıllık üye olmayanlar" fan club açamaz diye bir kural gelmiş. Seni anlıyorum aynı şey bende de oldu. 

     

     

    Canım çok sıkıldı cidden. Eminim birçok arkadaşın da sıkılacaktır. Birkaç gündür bayağı bir Fc'nin kapatıldığını görüyordum. Anlaşılan kademeli olarak kapatılıyor ki zaten burada da belirtmişler.

     

     

    Şimdilik bir şey dememek en iyisi. Demekki bir bildikleri vardır diyip geçtim ben. 

     

     

    İnsanın sinirlerine yeri geldiğinde hakim olması olgunluğunun göstergesidir zaten. Haklısın ne diyelim. Forum efradına hayırlı uğurlu olsun yeni kurallar.

     

     

    Hepimiz aynı durumdan Dolayı mahrum kaldık Hepimiz Yoldaşız  :(  Benim Kurduğum 2 Fc nin 2 side bu 1 sene şartı yüzünde Sİlindi bide yeni bir Kural geldi mesela Hamatora Fc ve Nice Fc eyer bir animenin Fc si varsa o Animenin Karakterinin Fc sini Oluşturamıyorsunuz  [  ] (Boşluk) Fc açmadan önce Kurralları okudum ve buna raslamamıştım Meyersem Kurralara yansıtılmamış  :( Şimdi Hakklı olarak Tek istediğim Kurralın Kurralar Kısmına yazılması !

    2-3 harf yazıcaksınız bakın başkasıda mahrum kalmasın Kurralları Tekrar Güncelleyin. <_<  Zaten bu 2 Fc Kuralı Kol gibi Geldide Yapacak bişi yok Benefit Dediğin gibi Forum efradına hayırlı uğurlu olsun yeni kurallar.  -_- 

  4. Yani Belli Olmaz Bu tartışma hani tobi uchiha madaramı yoksa obitomu gibi olcak :D en iyisi bekleyip görmek :D

     

    Aynen bekliyip Görelim :)

     

    O değil de sitede Naruto bitmiş arkadaş. Mangası olmuş bilmem kaç bölüm sadece 10 sayfa mı konuşulmuş yani.

    Yarın manganın yeni bölümü çıkacak kimse mi merak etmiyor ?

    Bu durum hiç iyi değil.

     

     

    Biz manga okumayanlar derneğiyiz anime daha iyi oluyor Konuşmaları ses efekti ve müzikleri  :wub:  Neyse Sohbete kaçmadan ben kaçar  :ph34r:

  5. Foruma Hoş Geldin Bu Form Turkanime.tv ' nin Orjinel Forum Sitesidir  B)

    Bu Forumda İstemeyeceğin kadar Fc ( Fan Culub ) ve FF ( Fanfiction ) Bulabilirsin.  ;)

    Bu arada Madem Yenisin Kuralları Gözden Geçirmeyi Unutma  :)

    Ezgi abla çok kızar sorna  :rolleyes:

     

    EDİT: Ayrıca Anime Tarzımız Neredeyse aynı Kimino Todoke animesini bende Çok sevdim :)

  6. Ama bazı kişiler kakashi olur diyo haklılarda kakashi narutodan daha tecrübeli tamam naruto güçlü ama sadece güçle hokege olunmaz ;)

     

    Yeri Geldiğinde öylebir akılı oluyor ki Sonuçta 4. nün oğlu aynı babası babasıda öyle naruto gibiydi bak 4. oldu ama :)

    tumblr_ma3ls3cWiv1r0uffgo1_500.gif

  7. hehe :D haklısın narutonun 1. sezonunu o kadar sevmedim zorla izliyodu sonra bıraktım 1. sezonla 2. sezonun bi bağlantısı var mı ?? direk 2. sezondan başlasam ?? 

    hız iyidir yavaş olmanın hiç bi anlamı yok 30 sn :D ben de hızlıyımdır :D

     

    2. sezona geçsende olur bi şey fark etmez amma Ana Hikayeyi zor anlarsın :) evett hızlıyım :)

     

    Benden Hızlısı Mezarda :DDDD

     

     

    1 siteyi 30 Dk da Çökerte bilirmsin ? :)  ( Neyse Sohpete kaçmadan ben kaçar  :ph34r:  )

  8. selam  ben forumda yeniyim umarım iyi anlaşırız :D kendimi tanıtıyım

     

    14 yaşındayım ( forumun geneline göre baya küçüğüm galiba herkes 23-24 yaşlarında falan  -_- )

    anime izlemeye bayılıyorum. ama bu kış pek izleyemedim çünkü ben de TEOG mağdurlarındanım :D

    sanırım biraz inek gibi göründüm. hayır inek değilim sadece derslerime önem veriyorum ayrıca çevreme göre baya sosyalimdir. 

    bir kere keman çalıyorum, şarkı söylüyorum, ve wattpad'de kitap yazıyorum :D şu an 3 kitabım var yazdığım linkleri atıyorum bakabilirsinizz :D

     

    http://www.wattpad.com/story/15596192-cross-akademisi

    http://www.wattpad.com/story/15940885-g%C3%BCnl%C3%BCk-sayfalari

    http://www.wattpad.com/story/17352601-alt%C4%B1n-tel

     

     

    en sevdiğim animeler :

    Vampire knight

    kaichou wa maid sama

    Another

    mahouka koukou no rettosei

    ddaha bir sürü anime izledim ama aklıma şu an bunlar geliyo :D

    bir de hayao miyazaki nin animelerine bayılıyorum :D

    hepsini izledim şu na kadar en çok howl's moving castle'ı beğendim :D :wub:  :wub:  :wub:

     

     

    Öncelikle Hoş Geldin, Anime izlemenin yaşı yoktur ßen 15 Yaşındayım Dedem bile bazen izliyor alt yazıları nasıl görüyorsa artık  <_< , Ayrıca Derslerine önem vermen inek olduğunu yansıtmaz, hem inekler çalışırmı   :lol: , wattped deki kitaplarını Hemen okuyasım geldi Her ne kadar anime'ci biri olsamda Kitap kurdu Gibi davranıyorum  :wub: , Sevdiğin animelere Gelince birkaç önerim var Sürekli olan anime'lere başla Mesela Naruto. 1. sezonunu Sevemeye bilirsin fakat 2. sezon da ( Shippuuden ) seni kendine bağlıyacaktır ^_^  Sadice Naruto Değil Fairy Tail Gibi daha birçok anime bulabilirsin. 

     

    Kendimden Söz etmek Gerekirse Kitap okumayı, Bilgisayar ile uğraşmayı, Hacker'lık yapmayı, anime izlemeyi ve birçok sosyel faliyeti severim fakat 1 haftaya bunları nasıl sığdırıyorum bende anlamış değilim. sanırım hızlı biriyim bu İletiyi yaklaşık 30 sn de yazdım  -_-  Neye Forumda Keyifli Chat'ler Dilerim Hoş Geldin Tekrar  ^ ^_^  :hi-onion-head-emoticon:

  9. Şey benim Hamatora FC neden kapatıldı sebebini öğrenebilir miyim? Kurallara uyuyorda.

     

    :(

    1 yıllık üye olmaman sebebiyle, ayrıca bu kadar kısa sürede 1100 iletiye ulaşmış olman can sıkıcı, bu tür üyelerin ya iletilerini sileceğim, yada banlayacağım ona göre, böyle çocukca hareketlerden kaçınalım

     

     

    1 sene Biraz Fazla  Değilmi  ? :huh:  6 ay flen olsa maxsimum ? :unsure:  ben daha 4-5 aylığım  -_-

     

    ßirde Son olarak arkadaş Her Gün sitede Dolanıyorsa ve Aktifse 1100 iletiye ulaşmış olması ileti kasdığı anlamına gelmez bence :mellow:

  10. Şimdi aslında herkesin yanlış anladığı olay şu...

    FC yani FanClub'ın anlamı Anime fanlarının belli bir anime veya karakterle ilgili konuştuğu,tartıştığı resim müzik veya videoların konulduğu ve genel olarak açılma konusunun dışına çıkmayan,amacı üye alımından çok karakter veya animeyi tanıtıp hem onun reklamını yapmak hemde bu konuda izlemiş olanların güzelce konuşup sohbet etmesini sağlamak amaç bu ^_^

     

    Eeee şimdi bir animenin hem her karakteri için birde animesi için ayrı ayrı FC açıyorsan zaten bu FC ler birbirine benzeyecekdir.

    Fan'ı olan animelerin mesela Naruto-OP-Bleach-FT- gibi FC açılabilirken ana karakterlerin dışında gene derinlemesine bir sürü karakter barındırdıklarından onların FC'leri de olabilir.

    Diyelim One Piece'in FC'ı açılıpda,daha sonra One Piece de ki Ace karakterinin FC açılmasında da bir problem yoktur.Çünkü Ace karakteri köklü bir karakterden daha çok fanı olabilecek bir karakter.İchigo-Aizen-Allen Walker-Gintoki-Kira-Yato vs vs...

    Ama siz kalkıpda Death Note FC açıpda hemen arkasından Kira FC - L FC açıyorsanız bu sizin post kastığınızı işaret eder...

     

    Bir diğeride özelliklerine göre FC 'ler var...İşde Ecchi-Yaoi-Yuri gibi...Ama kalkıpda Ecchi FC açtıkdan sonra başka bir üyenin gidipde Sexy Anime Girls :ph34r:  diye FC açması aynı tarz olduğundan kapatılacakdır.Tatlı Karakterler-Şeker Karakterler-Lolicon-Kawai şeklinde açılabilecek 4 FC de aslında birbirine benzerdir mesela.

    Adminlerin bu tarz kuralları koymalarının en büyük sebebi istesenizde istemesenizde post kasılma oluyor.Her gelene ekledim mesajı atmak bile üye sayınız kadar size yorum ekletiyor.Resim ve konuşmaları saymıyorum bile...

    FC'ler açılıp bir tarafta çürümeye terk edildiği çok oluyor.Başkanlığını yapamıyacaksanız FC açmayın yada devredin.Çünkü amacınız Anime veya karakteri tanıtmak...

    Muhabbetler bazen cidden abartılıyor ve Üye toplama yarışına gidliyor.Hani hepimiz insanız konuşma ihtiyacı oluyor ama bazen bir karakteri veya bir animeyi aşırı derecede övmek, sürekli ondan bahsetmek ters tepebiliyor...

    Neyse işde...Takkeyi önüne koyup düşününce forumda bu tarz davranış çok oluyor

     

    Söylemek isdetidin Çok iyi anlıyorum fakat benim Sevimliler FC  Konu Kilit olmaktan kalkmıyor daha izin vermediler eyer istersem şimdi kiliti kaldıra bilirim Çünkü başka benzer bir Fc yok ve Ben 100 İletiyi Dolduralı aylar oluyor. asıl mesele Şu benim Sevimliler Fc  artık Kilit altından kalkabiklirmi ?

     

    Link = http://forum.turkanime.tv/topic/10055-sevimliler-fc/

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.