Jump to content

Quriel

Üyeler
  • İçerik sayısı

    40
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

1 Takipçi

Quriel hakkında

  • Doğum günü 03/16/1995

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Male
  • Konum
    Sofya / İstanbul

Quriel üyemizin başarıları

  1. Quriel

    çizim yaparken nerden başlamalıyım ???

    Rica ederim. ^^
  2. Quriel

    çizim yaparken nerden başlamalıyım ???

    Çizemediğin yerleri o şekilde çizmende bir sakınca yok. Zaten iyi çizmenin sırrı sürekli olarak çizim yapmaktan geçiyor. Yeteneği olmayan insanlar bile yeteri kadar pratik yaparak çok iyi yerlere gelebilir. Buna şahsi olarak şahit olmuştum.
  3. Quriel

    çizim yaparken nerden başlamalıyım ???

    Beğendiğin bir kaç karakterin çizimlerine bakarak çizmeye başlayabilirsin bence. Öncelikle elini kaleme alıştırman gerek, ne kadar çok silgi kullanırsan; çizdiğin şey o kadar kötüleşir. O nedenle elin kaleme alışmalı ki, olabildiğince kalemi düzgün bir biçimde hareket ettirebilesin. Bu nedenle başlangıçta başka çizimleri ele alarak çizmeni tavsiye ediyorum. Belli bir süre geçtikten sonra ise kendi hayal gücüne dayanarak, kendi karakterlerini kağıt üzerinde yaratabilirsin. O seviyeye geldiğinde çizim işi gerçekten eğlenceli gelmeye başlayacaktır, ha böyle dediğime bakma, başka çizimlere bakarak çizmek bile eğlenmeni sağlıyor yeterince.
  4. Quriel

    Size göre "En Berbat/Kötü Sonu Olan Anime"

    Berserk. Evet, animesi yarım kaldı fakat anime olarak sorduğundan dolayı buna rahatlıkla Berserk diyebilirim sanırım. Sinir krizi geçirmeme neden olacak bir anime sonuna sahipti. Sonrasında mangasını okuyup her ne kadar o siniri bastırmaya çalışmış olsam da, baya zor bi durumdu.
  5. Anime olmasa, animeden önce ne yapmaya devam ediyorsak onu yapmaya devam ederdik. Olmayan bir şeyin eksikliğini hissedemezdim/hissedemezdik. Düşününce, izleyeceğimiz animeleri bile kendi zevklerimiz ve hobilerimiz doğrultusunda seçerek izliyoruz, haliyle anime olmasa; o hobileri başka bir şekilde yerine getirmeye devam ediyor olurduk. Yani bir şey kaybetmezdik.
  6. Quriel

    Sword Art Online 2 Ne Zaman?

    Bilgilendirme için teşekkürler. Bir an önce Temmuz'un gelmesini bekleyeceğim. ^^,
  7. Quriel

    En Çok Kullandığınız Siteler ?

    mangareader, tumblr, twitter, facebook, youtube, türkanime ve twitch
  8. Quriel

    Yaptığım Çizimler

    İnternette pek bu tür şeyleri araştırmadığımdan dolayı daha önce görmemiştim, sayende görmüş oldum. ^_^ Çalışmaların başarılı, umarım devamı gelir. :good-job-onion-head-emoticon:
  9. Quriel

    Playful Kiss

    Bir ara izlemeyi denemiştim, Dream High idi sanırım, yarısından çoğunu izlemiştim. Fakat ne kadar izlersem izleyeyim, çok kaba bir dil olarak geliyor bana. Yani Japonca'da yaşanılan romantik anlardaki o hissi veremiyor. Aksine iğrenmeme neden oluyordu. Tabii, bu kişinin zevkine ve kulağına göre değişen bir durum :)
  10. Quriel

    Playful Kiss

    Japonların yaptığı bir eserin Koreliler tarafından sunulması rahatsız edici bence.(Yanlış anlaşılmasın, ırkçılık gibi bir söylenimde bulunmuyorum, sadece Japonların bunu bir diziye daha başarılı bir şekilde yansıtabileceğini düşünüyorum.) Ayrıca Kore dilinin pek romantik komedi eserlerine uygun olduğunu da düşünmüyorum. Bilgilendirme için teşekkürler. :)
  11. Karakterlerin hepsi çeşitli ruh sorunları yaşıyormuş gibi sanki. Açıkçası daha çok çalışmalısın, tabii önemli olan zevk almak. İlerleyen zamanlarda yeni çalışmalarını görmek isterim.
  12. Quriel

    Bu Manga veya Manhwa Anime Olmalı Dediğiniz!

    Vagabond, Onepunch-Man, Zippy Ziggy ve The Breaker diyebilirim. Fakat The Breaker Manhwa olduğundan dolayı anime olma olasılığı çok düşük gibi..
  13. Sıkılmak zor zanaattır.

    1. quincy

      quincy

      Desene o zaman iyi zanaatkârlarız :)

    2. Quriel

      Quriel

      Kesinlikle öyle. :)

  14. Quriel

    En Çok Sevdiğiniz Film

    Tim Burton'ın bütün filmleri diyebilirim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.