Jump to content

ohmy34

Üyeler
  • İçerik sayısı

    906
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

İletiler bölümüne ohmy34 kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. *=* oturup okurum ama 3-4 bölüm yetmez haberin olsun =3 10+ bölüm beklerim QwQ 

     Peki bari senin için yaparım ama okuyucu çok az bundan önce de bir ff yazdım ama çok az kişi okuyor bırakmayı düşünüyorum :c imzam da spoiler içinde var linki bir göz at istersen

  2. tüh yaoi olsaymış iyi olurmuş aslında :D

     

     

    Kuroshitsuji ye yaoi gozuyle bakiyoruz da Sebastian goturuyor kizlari. 2 oldu bakin tam 2 defa terbiyesizce seyler yapti cok uzuldum, onu kendime saklamistim :depressed1-onion-head-emoticon:

     

    ayrica haklisin kuroko no basket ve free bizim icin yaoi :D

     

     

    Seboş az değil fan girlleri isyana sokuyo ama allahtan ven ciel seviyorum :D free aynen yani hele rin kesin uke -.- her bişeye ağlıyor -_- ama gine favorim Haruka *~* the yaoi style animeler

     

     

    ve tabii ki burada duyurcağaım bir kuroshitsuji yaoi ff yazacağım 3-4 bölüm olur tahminen ama dolu dolu smut olcak

    *-*-*-*-* bilgilerinize ^_^

  3. Yaoi Dendi kitli dosyamı açtım yam olarak 5 klasör yaoi resmi olan dosyam var gizli zulam gibidir *-* :bled1-onion-head-emoticon:

     

     

    Temsili Yaoi Fc:

    tumblr_inline_mxi8fr3PAr1soi9sr.gif

     

     

    Bende birkac sey paylasayim bari. E hareketlendirelim burayi ya olmuyor boyle

     

     

    tumblr_n7hdwuuZDk1tpx515o1_500.jpg

     

     

    Eren-x-Levi-lulu_kururugi-35976735-500-2 

     

     

    tumblr_inline_mufpjvPZZJ1r8kpxl.gif

     

     

    2cefb1df60461480037434577460b40613068237

     

    tumblr_inline_n8w4eieQSU1s1hj7o.gif 

     

     

    tumblr_m8jt2fFvME1rd9054o1_500.gif

     

     

    Juvia'nin dusuncesi :D

    tumblr_mojwfuslSl1r0aztbo1_500.jpg 

     

     

    Sizleri seviyorum var ya ^_^

  4. haberi duyunca ister istemez çığlığı bastım :embarrassed1-onion-head-emotico ben bunu çok uzun zamandır bekliyorum yani o kadar özledim ki kelimelerle anlatamam şu usaginin cilvelerini özledim aslında daha çok ohomohomohom  :ahaaah-onion-head-emoticon:  (anlatmış oldum işte ) neyse artık çıkınca bakarız  :admire-onion-head-emoticon:

  5. Animelerden hiç korkmam ama xxxHolic istisnadır. Çok ürkünç sahneleri vardı. :D Ama bir tanesini hiç unutmuyorum da videoyu bulamadım, daha doğrusu kısaltılmış halini bulamadım 

    http://youtu.be/mdwAhWjuK0k?t=6m50s

    İngilizce dublaj olması kötü ama en azından İngilizce bilenler olayı anlasın :D Bilmeyenler de şu kadarını anlasın, korku hikayeleri anlatıyorlar işte. Ama hikayeyi geçin, ortam bile tüylerimi ürpertiyor. 

    İnanır mısınız bilmiyorum kadın güldüğünde bende onunla aynı anda güldüm bu beni daha çok ürpertti ._. gerçi böyle şeyler hoşuma gidiyor o ayrı konu 

  6. Aylardır bunu bekliyorum aylardır !!! bu kadar erken mi çıkacaktı ? aman tanrım şu an ölebilirim sebastian gülümsüyordu yani gülüyorsa sorun olmamalı çizimlerde bir yumuşama sezdim ama yanılıyor muyum ? neyse asıl mesela o göz mühürleri yani içimden şöyle bir şey geçiyor ciel'i narutoya gönderelim içindekileri çıkaralım aslında güzel fikir ama yazar ne yaptı çok merak ediyorum 11'ine kadar bekleyemiyeceğim miyano abim varsa iş daha güzelleşecek işin güzel tarafı çoğu sahne tumblr'da da vardı yabancılık çekmedim ama heyecandan her an kalp krizi geçirebilirim sevgili çevirmen abilerim-ablalarım size yalvarıyorum çabucak çevirin saygılar iyi günler :)

  7.  ben yokken ne çok şey kaçırmışım üzüldüm bak bende fanfictionımın 6 ve 7. bölümleri üzerinde gece gündüz çalışıyorum :ghost-onion-head-emoticon:  ilham kaynağı aramaktayım :good-job-onion-head-emoticon:  çok spoiler vermek istemiyorum ama hoş bir yağmur sahnesi düüşündüm  :embarrassed4-onion-head-emotico sizde fikirlerinizi bana özelden yazabilirsiniz  :cheer1-onion-head-emoticon:

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.