Jump to content

*_*

Üyeler
  • İçerik sayısı

    24
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

*_* kullanıcısının paylaşımları

  1. *_*

    ANİME KOMEDİ

    Umarım gelir yoksa yukardaki çocuk gibi Minato bile durduramaz xD
  2. *_*

    ANİME KOMEDİ

    Hepsi cok güzel *-* İnsanlardan yetenek akıyor ben hala çöp adam çiziyorum ya T-T Anime izleyen çoçuğa bayıldm. Devamı gelir umarım ^^
  3. *_*

    Anime Karakterlerinin Yaşamasını İster Miydiniz?

    Şöyleki bence görüntüsü benziyordur karakter yoktur, karakteri huyu aynidir nerdeyse ama tip yoktur. Efenim iksi bir arada bulursanız haber edin üstüne uçayım. Bazen arkadaşlarımın içine Sakura nın ruhu kaçıyor tabi bogmak istiyorum ama o ayrı konu yani ruh kaçmasına kesinlikle inanıyorm ^^ Gercek hayatta mümkün olsaydı Fairy Tail Erza (kesinlikle hemde!) Naruto İtachi Naruto (biriyle cıkar digeriyle stres atardım) Bleach Kenpachi (nedenini bilmedigim bir sempati duyuyorum tatlı oldugundan olsa gerek =D )
  4. Kardeşimle birlikte Karlar Ülkesine gitmiştik :dying-onion-head-emoticon: Hepinize öneriyorum ama çok küçüklere izletmeyin korkabilirler :D
  5. Mantık sevgisi nedir ya! Niye hep böyle sorunlulara çatıyorum ben! Biri bana bunun neresinin mantıklı olduğunu açıklayabilir mi!

    1. Grkmvc

      Grkmvc

      mantık sevgisinin neresinin mantıklı olduğunu mu?

  6. *_*

    Kaizen (Japon Şeysi)

    Abi çok iyi yaa.. :ahaaah-onion-head-emoticon: Demek ki neymiş ders çalışamıyorsam benim bir suçum yok. Bu arada o makyaj şeysinden sonra sırf boya badanalı arkadaşlarıma hangi gözle bakacağımı kestiremiyorum.. (Lan erkek mi yoksa bunlar :crying3-onion-head-emoticon: )
  7. *_*

    Aşık Olunan Anime Karakterleri

    İlk aşkım Alucard (Helsing) heralde :rolleyes: Ama şimdi yerini İtachi (Naruto) ve Gildarts (Fairy Tail) aldı :wub: :wub:
  8. *_*

    En Çok Beklenen Bahar Animeleri Top 20

    Animeler çok güzelde umarım çevirilerde bekletmez güzel olur ^_^
  9. *_*

    En Son Bitirdiğiniz Anime?

    Rainbow-Nisha Rokubou no Shichinin
  10. Siteye telefondan girmek çok berbat o.O

  11. *_*

    Herkese Konnichi Wa!!!

    Bursa lısın demek :evil-smile-onion-head-emoticon: Bi ara ulaş bana :D Hoşbulduk efenim ^_^ ^_^
  12. *_*

    Herkese Konnichi Wa!!!

    Hoşbulduk :D
  13. *_*

    Herkese Konnichi Wa!!!

    Hoşbulduk. Evet nickimi bende beğeniyorum :lol:
  14. *_*

    Herkese Konnichi Wa!!!

    Hoşbulduk ^_^
  15. *_*

    Herkese Konnichi Wa!!!

    Yok canım ruh yaşı önemli asıl. (İyi kıvırırım :D ) Hoşbulduk. İçimi çok güzel açtın^^
  16. *_*

    Herkese Konnichi Wa!!!

    Hoşbulduk :) :D :D İzlemediklerime bakarım sağolasın... öhöm haşbulduk. Eğer 30 küçük diyorsan babam için bende kocamanımda :depressed2-onion-head-emoticon:
  17. *_*

    Herkese Konnichi Wa!!!

    Selam genç :D Hoşbulduk foruma
  18. *_*

    Herkese Konnichi Wa!!!

    Sonuçta başladık ya gerisi önemli değil ^^ Sağolun efenim
  19. *_*

    Herkese Konnichi Wa!!!

    Hoşbulduk :D :D Artık hanım hanımcık olmaya karar verdim :unsure: Argo yok. :D :D
  20. *_*

    Herkese Konnichi Wa!!!

    Hoş bulduk. Tabiki ne demek...
  21. Selam minnaaa!! Sonunda kayıt olabildim :admire-onion-head-emoticon: Tanışın kaynaşını görünce direk atladım. Öhöm bendeniz Bursa'dan katılıyorum 97 doğumluyum (Nedense devamını diğer yarışmacı kardeşlerime başarılar diye devam edesim geldi :D ) Yaklaşık 6-7 yıldır anime izliyorum lakin baya eskiymiş diye düşünürseniz açıkça söyleyeyim bi pok öğrenip beceremiyorum. İlk 9 yaşındayken Ay Savaşçısı yla Helsing arasında kalıvermiştim. Tabiki Helsing i seçip başladım. Bununla birlikte evde 3. Dünya savaşı da başladı. Daha sonra kenarlarda Naruto nun reklamlarını gördüm. Kim lan bu, diyerek üstüne atladım. Şimdide bu virüsü kardeşime bulaştırıyorum :evil-smile-onion-head-emoticon: Üstelik annemin bütün ikazlarına rağmen! Bunca yıl sonra bile hala baskı yapıyor fakat babam bıraktı. O günü hiç unutmuyorum, babam bi heyecanla mutfağa dalmıştı "Koskoca adam otuz yaşında bizim falanca bile izliyormuş" diye. En sonunda anladı garibim ^_^ Hayalim mangaka olmak. Bi kaç hikayem var öyle ufak tefek. Biliyorum ve hiç çekinmeden söylüyorum rüyalarımda görürüm ancak, eh görüyorumda zaten :dying-onion-head-emoticon: Küçükken ingilizce alt yazılı izlediğim animeleri şimdi bu sitede türkçe altyazılı izliyorum. Meğer mevzu ne kadar da farklıymış :desperate2-onion-head-emoticon: Bütün animelere açığım sevdikleriniz varsa önerebilirsiniz :D :D
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.