Jump to content

Yondaime_Minato

Üyeler
  • İçerik sayısı

    11
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Yondaime_Minato üyemizin başarıları

  1. Adam haklı. :D Şu 5. sezonu bitirelim o gelene kadar çevirin de :D :D :D Bu arada 2014 usulü initial d nasıl olacak çok merak ediyorum. :)
  2. Yondaime_Minato

    Türkçemize kazandırılan "Manga"lar !

    Bleach'i eklemeyi unutmuşsun ;)
  3. Güreş animesi derken bizim ata sporumuz olan güreş mi yoksa başka tür mü?
  4. Yondaime_Minato

    Yeni birisiii

    Hoşbulduk. :hi-onion-head-emoticon: Evet anime dünyasında yeni olmasam da foruma katılalı sadece birkaç ay oldu :congrats-onion-head-emoticon:
  5. Yondaime_Minato

    Yeni birisiii

    geç olsun da güç olmasın :cool-onion-head-emoticon:
  6. Yondaime_Minato

    Yeni birisiii

    Animeye erken başlamışsın iyi olmuş ben 10. sınıfın yazında başlamıştım keşke daha erken başlasaymışım bu dünyadan mahrum kalınan onca seneye yazık olmuş -_- En azından 2 senedir izliyorum tek tesellim bu :congrats-onion-head-emoticon:
  7. Yondaime_Minato

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    Katekyo Hitman Reborn 36-43 hala izliyorum :)
  8. Öğretici zorbalık olursa neden olmasın :D :D
  9. Bleach --> İshin, böyle babam olmasını isterdim :) Naruto --> Jiraiya, banada birşeyler öğretirdi elbet -_- Hellsing --> Alucard, bu adam etrafımda olsun yeter :D :D Katekyo Hitman Reborn --> Reborn tabiki :D Hajime no ippo --> Takamura, hep böyle bir arkadaşım olsun isterdim :D :D Kingdom --> Xin, kendine güvenen insanları severim. -_- GTO --> Onizuka, kesinlikle benim hocam olmalı :D :D History's Strongest Disciple Kenichi --> Furinji Hayato, Sakaki, Apachai Hopachai, bu adamlara bayılıyorum yaa :D :D :D
  10. Şu initial D V e bi el atsalar süper olcak valla 5 e kadar geldim aylardır 5. sezonu bekliyorum :depressed1-onion-head-emoticon: Nerde bu devlet :hate-onion-head-emoticon: Kazanana tebrikler bu arada :good-job-onion-head-emoticon:
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.