-
Last visited
About Esinti
- Birthday 04/12/1991
Esinti's Achievements
Newbie (1/14)
2
alexandraxv11 reacted to a post in a topic: Shoujo:A Thousand Years of Snow(Türkçe Manga)
-
Beste *-* reacted to a post in a topic: Aklımdaki Animenin Devamı Gelecek Mi?
-
Arkadaşlar imzalar çok güzel.Hangisine oy atıyım bilemedim.Ama portakalı soyarak oyumu kullandım.Herkese başarılar dilerim:D
-
Teşekkürler, tekrar ama Code Geass'ı izliyorum şuan :D
-
Code Geas 1-2-3-4-5-6-7-8-9
-
Bir kaç manga daha eklemek istiyorum, isim yazmamı isteyen var mı? Bu hem tavsiye açısından hem de üyelerin oylayabilmesi açısından iyi bir fırsat.:(
-
Ya açık açık söyleyeyim; benim düşünceme göre, Live Action'lar ait oldukları animeyi iyice batırıyorlar. :(
-
(: İnşallah çıkar.
-
İlk animeyi yaptığında da belirtmişti. İki sezon olucak diye. Ardından kesin olarak yeni sezon çıkmayacak dedi. Ama tabi siz ne düşünürseniz.
-
Kyahh..! Benim çizimlerim berbat kıskandım :)
-
Çizimlerin çok güzel, benim de bir sürü çizim var. Yeni tel. alınca oradan geçeceğim Pc'ye, Cam. ile çekince iyi olmuyor.
-
Animeleri Devam Ettirme Yarışması (İptal Edildi)
Esinti replied to Esinti's topic in Türk Anime TV Etkinlikleri
Süpersin :) Aynen böyle demeye çalıştım biraz da. -
Kurallar o kadar katı değil.Moderatörün görevlerinin bir kısmı yazılı resmi olarak. Yani aynı davranışı sürekli olarak devam ederse uyarılarımın ardından adminlere bildiririm.Şükür ki animeci dostlarımız bu kötü davranışlardan birini henüz gerçekleştirmedi. :D Ayrıca teşekkür etmenize gerekte yok(ama rica ederim) Çünkü her konu başlığı altında, o konuyla ilgili kuralların yazması gerekir:D
-
Kugu mu? 75 puan cepteyse gerisi sorun olmazki :D Bonus puan veriyoruz zaten onuda kat (+5). :( Kurgu o kadar iç açıcı ya da aböyle ahım şahım bir şey olmasa da tamamen ne istediğinize bağlı.Zaten düşüncelere saygılıyız:D Yani berbat bile olsa sonuçta ondan puan alacaksın ve benimde 1 ya da 2 verme hakkım yok değil mi? (Ne kadar kötü olsa da iyi yanlarına bakarak) -
İçeriğe o kadar fazla puanlama verilmiyor. Genellikle : #Kurgu 15 #Akıcılık 20 #Betimleme 25 #Uzunluk 15 #Renklendirme ve Düzen 10 #Bonus 5 üzerinden değerlendirme yapılacaktır. -
Hayır. Hino Matsuru hanımefendi dergilere açıklama olarak; anime olarak yeni bir sezonun çıkmayacağını fakat manganın devam edeceğini, belirtmişti.
-
Hım... Bak ben bunu bilmiyordum.Öyleyse paylaşımın için teşekkür ederim. Eğer başka bir siteden almış olduysan onların emeğine saygısızlık yapmış olurduk.Yani yine de teşekkür ederiz, tanıtımın için.