Jump to content

SUNA

Üyeler
  • İçerik sayısı

    518
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    6

SUNA kullanıcısının son zaferi 17 Mart 2019

SUNA en beğenilen içeriğe sahiptir

SUNA hakkında

  • Doğum günü 02/24/1966

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Female

Son profil ziyaretçileri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı bırakıldı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

SUNA üyemizin başarıları

  1. SUNA

    ( 24 / 24 ) Le Chevalier D'Eon

    Bu olaylar Lia’nın kardeşi ve Kralın casuslarından biri olan d’Eon de Beaumont’u çok etkiler. Ablasının kim tarafından ve neden öldürüldüğünü öğrenmeye ant içer. Ama hiç beklemediği şekilde Lia, d’Eon’un bedenini ele geçirir ve kendi intikam planını kendi yönetir.. Böyle intikam türleri de bir başka güzel...Biraz daha konu olarak akla yatkın diğer hayal üstü konulara göre..Emek verip paylaşan çevirmen Adafeloz ve KuramaUN o güzel yüreklerinize sağlık canlar
  2. Şu an Hakkari şemdinlide ne düşünebilirim ki?

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. SUNA

      SUNA

      Kızım mat.öğretmeni olarak atandı.Bende onunla birlikte kalıyorum.Ne kadar kalırım belli değil.Yare yare tam internetime kavuşmuşken burada yine sıkıntı ..Sürekli elektrik kesiliyor ve bu yüzden tam izlerken yare yare..Doğru düzgün bir seri izlemiş değilim ve bu da beni sinir ediyor..Kendinize iyi bakın??

    3. Barış D. Baryshx

      Barış D. Baryshx

      Zormuş ha, tamda yerine gitmişiniz. Türkiye'nin öteki ucu, gerçi iş imkânlarına bakıncada yapacak bir şey yok. Atanamayan onca öğretmen varken...Hayırlı olsun öğretmenliği ;)

    4. SUNA

      SUNA

      Öyle göründüğü gibi değil çok güzel bir yer..Insanları da öyle..Kısmet ne diyelim.Teşekkürler.☺

  3. SUNA

    ( 25 / 25 ) Fate/Apocrypha

    Hikayemiz, Fate/Stay Night'a paralel bir evrende, 3. Kutsal Kase Savaşı'nda Yüce Kase'nin, Fuyuki'den gizemli bir şekilde kaybolmasıyla başlar. Yıllarca süren sessizlikten sonra, 5. Kutsal Kase Savaşı'nın gerçekleşmesi gereken zamanda, bir büyücü ailesi olan Yggdmillenia, Büyücüler Birliği'nden açık bir şekilde ayrılıp Kase'nin elinde olduklarını söyler...(Bu kadar tantanaya gerek yok aslında..Ben de çok var) Yare yare... Yine konusuyla ilginç bir seri...Ne var kasede merak ettim şahsen...Neyse izleyip anlayalım...Emek verip paylaşan Dayton Brix &KuramaUN...O güzel yüreklerinize sağlık...Arigatou..
  4. SUNA

    ( 04 / 24 ) Shoukoku no Altair [1080p]

    Mahmut Tuğrul, Türkiye Askeri Devleti’nin Divan’ında görevli genç bir paşadır. Saldırgan Balt-Rhein İmparatorluğu’nun yarattığı tehdit yüzünden savaş bulutları Mahmut Paşa’nın ülkesinin üzerinde toplanmaktadır. Savaş yanlıları ve barış yanlıları arasında ikiye ayrılan Divan’a rağmen Mahmut Paşa ne pahasına olursa olsun barışı korumak için çalışmaya başlar. O antik dünyanın politikalarının derinlerine indikçe karşısına yeni dostlar ve düşmanlar çıkacaktır. Galip taraf kim olacak? Eğer savaş kaçınılmazsa Mahmut Paşa ne yapacak? Oy oy kendi tarihi olaylarını bitirdiler bizimkine el attılar...Daha fazla olsa keşke...Harika iş çıkarıyorlar vesselam..Emek verip paylaşım için arigatou Eolo-sama..
  5. Hinako Nakayama tüm hayatını ailesini hiç tanımadan bir yetimhanede geçirir. Liseye gitmek üzereyken Hikaru adındaki bir genç ikiz kardeşi olduğunu söyleyerek ona yaklaşır. Hikaru'ya göre, Hikaru ve Hinako Onigashima adlı bir yakuza çetesinin liderinin çocuklarıdır ve Hikaru, Hinako'dan ülkenin en zorlu ve belealılarının bulunduğu Shishiku akademisine gitmesi için yer değiştirmek ister. Hinako erkek kardeşini kurtarıp, okulda romantizmi yakalayıp, okulun yeni patronu olabilecek midir? Jansetim harikasın bir tanem..Bayıldım konuya..Emeğine o güzel yüreğine sağlık canım benim...
  6. ''Akrabaları ona göz kulak olsa da, onlara yük olduğunun farkındadır. ''Aynen ya...İnsanın kendi ailesi gibi varmı...Konu güzel ve de çeviri yapan da ayrı...Kolay gelsin şimdiden...
  7. SUNA

    ( 13 / 13 ) Katsugeki/Touken Ranbu

    .'' Dünyanın kaderi, tarihin akışını değiştirmek için gelecekten''...Bana da dünyanın kaderini Japonlar değiştirecek gibi geliyor...Yare yare.. Konusuna bayıldım...Harika bir seri daha...Emek verip paylaşan Ayris ve Türk animeye ne kadar teşşekkür etsem azdır....İyi ki varsınız canlar..
  8. wovv süper olmuş...Emeğinize sağlık canlar..

    1. Barış D. Baryshx

      Barış D. Baryshx

      Sağolasın. Daha hızlanacak ve iyi olacak ;)

  9. SUNA

    ( 12 / 12 ) Bungou Stray Dogs 2nd Season

    Artık internetim geldi ve bende...kolay gelsin canım..
  10. SUNA

    Doğum Günü Kutlama Bölümü

    Doğum günümü unutmayan siz canlarıma çok teşekkür ederim...Bende sizleri hiç unutmuyorum ne kadar foruma giremesem de...
  11. tam tanışmıyoruz ama sevdiklerinle nice mutlu yıllara ablacım 

    1. SUNA

      SUNA

      Çok teşekkürler ablası...İnşallah nice yıllara beraber..:bye1-onion-head-emoticon:

  12. Doğrudan tanışmıyoruz abla ama, nice senelere. :)

    1. SUNA

      SUNA

      Çok teşekkür ederim tatlım..Anime sever olmak yeter tanışmaya...Çok öptüm ablam kendine iyi bak..:bye1-onion-head-emoticon:

  13. Gözlerime inanamadım...Muhteşem olmuş her şey..Emeği geçenlerin o güzel yüreklerine sağlık canlar..

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. jans09

      jans09

      Çok senlik animeler var ablacım... En kısa zamanda eskisi gibi ayrılmamak üzere bekliyoruz :)

    3. SUNA

      SUNA

      Alt yapı yok ablam...Telekomun rezilliği..İnşallah canım benim..

    4. jans09

      jans09

      İnşallah ablacım. Ankara'da olsan Zeynep'le sana anime destek hattı yapardık :) Alt yapı oluşturulduğunda günlerce hasret giderirsin :P

  14. SUNA

    ( 12 / 12 ) Dance with Devils

    O bir insan mı yoksa bir iblis mi? Bu nasıl bir sorudur böyle gelde meraktan ...Böyle hemde izleyemeyince...Yok yok ben çıkayım en iyisi ...Canlar emeğinize o güzel yüreklerinize sağlık..
  15. SUNA

    ( 25 / 24+ ) Bakuretsu Tenshi

    İnşallah bir tanem,ne kadar çok istiyorum sizlerle birlikte olmayı.. :( .Çok teşekkürler bu güzel dileğin için canım benim.. :lol:
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.