Jump to content

SUNA

Üyeler
  • İçerik sayısı

    518
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    6

İtibar Etkinliği

  1. Beğen
    SUNA got a reaction from Jeunx in ( 13 / 13 ) Blade and Soul   
    Anladığım kadarı ile yine kadın savaşçıların mücadelesi. -_- ..Öf ne işi var kadınların böyle şeylerde ya...Şöyle karizmatik erkekler olacaktı..Bilgilendirme ve paylaşım için Hokage_Minato Zeynep (:,,ikinize de teşekkürler.. :P
  2. Beğen
    SUNA reacted to Sinsine in ( 12 / 12 ) Saredo Tsumibito wa Ryuu to Odoru   
    Anime Adı : Saredo Tsumibito wa Ryuu to Odoru
    Anime Türü : Aksiyon, Dram, Fantastik, Bilim Kurgu
    Bölüm Sayısı : 12 / 12
    Yapım Yılı : 2018
    Çevirmen : Sinsine
    Düzenleme : Sinsine
    Özet: Seri; alternatif bir dünyada, bölgesinin yarısı Tseberun Ejderha İmparatorluğu'na yarısı da Lapetodes Yedi Şehir Birliği'ne ait olan Eridana isimli bir şehirde geçmektedir. Bu iki bölge Orielal Nehri'yle ayrılmıştır. Bu dünyada, büyü etkisi yaratan özel silahlarla bilhassa kimyasal reaksiyonları arttırılmış Jushiki isimli özel yetenekler bulunmaktadır. Bu özel silahlar Büyü Elemanı silahı olarak adlandırılmaktadır ve birçok çeşidi vardır. Büyü kullanıcıları bu Jushiki'leri doğal olarak büyü kullanıcıları olan ve insanlara karşı tehdit oluşturan Ejderhalar, Aion'lar ve Enorme'ler gibi "İğrenç Biçimli Canavarlar"la savaşmak için kullanmaktadırlar. Hikaye; Ashley-Bufh & Soleil Co. büyü kullanıcıları ofisinin tek çalışanları olan Gayus Soleil ve Gigina Ashley-Bufh isimli iki ana karakter üzerine yoğunlaşmaktadır. Müşterilerinden gelen talepleri karşılamak için ustalaştıkları büyü güçlerini kullanmaktadırlar.
     
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu


  3. Teşekkür
    SUNA reacted to KuramaUN in ( 24 / 24 ) Le Chevalier D'Eon   
    Anime Adı : Le Chevalier D'Eon
    Anime Türü : Büyü, Doğaüstü Güçler, Seinen, Gizem
    Bölüm Sayısı : 24 / 24
    Yapım Yılı : 2006
    Çevirmen : Adafeloz
    Düzenleme : KuramaUN
    Özet: 18. Yüzyıl, Fransa. Versay ve Kralı 15. Louis’in sadık hizmetkarı olan Lia de Beaumont, Sen Nehri’nde ölü bulunur. Cıvayla zehirlendiği için cesedi çürümemiştir ve üzerinde “Mezmurlar” yazan bir tabutun içinde yüzüyordur. Kiliseye göre, toprağın emip içine çekemediği bir bedene ait olan ruh, cennete gidemeyerek sonsuza kadar insan dünyasında dolanır. Bu olaylar Lia’nın kardeşi ve Kralın casuslarından biri olan d’Eon de Beaumont’u çok etkiler. Ablasının kim tarafından ve neden öldürüldüğünü öğrenmeye ant içer. Ama hiç beklemediği şekilde Lia, d’Eon’un bedenini ele geçirir ve kendi intikam planını kendi yönetir. Peki bu görev Fransa’nın kendisini riske sokunca şövalye ne yapacak? Tarih bu doğaüstü intikam, sadakat ve ihanet hikayesinde yeniden anlatılıyor.
     
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu


  4. Teşekkür
    SUNA reacted to 3n4bL3 in ( 25 / 25 ) Gakkatsu!   
    Anime Adı : Gakkatsu!
    Anime Türü : Komedi, Okul
    Bölüm Sayısı : 25 / 25
    Yapım Yılı : 2012
    Çevirmen : Sinsine
    Düzenleme : Sinsine
    Özet: Kurgusal bir okulda öneri deposu olan Rareko, sürekli saçma ama coşkulu tartışmalar açarak canlı bir sınıf hayatı yaratmıştır. Muazzam konular bularak, sınıf arkadaşları ile kılıç darbesi benzeri kelimelere ayrıntılı açıklamalar getirirler. Eğlence ve öğrenme ile dolu 5 dakikalık bir müzakere komedisi.
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu


  5. Beğen
    SUNA reacted to canseckiner in ( 13 / 13 ) Katsugeki/Touken Ranbu   
    3. bölüm hazır arkadaşlar iyi seyirler :)
  6. Beğen
    SUNA reacted to KuramaUN in ( 12 / 12 ) Dive!!   
    Anime Adı : Dive!!
    Anime Türü : Spor, Komedi
    Bölüm Sayısı :12 / 12
    Yapım Yılı : 2017
    Çevirmen : jans09 & Sinsine
    Düzenleme : jans09 & Sinsine
    Özet: Anime, mali sıkıntılar nedeniyle kapanmanın eşiğine gelen Mizuki Dalış Kulübü'nü (MDK) konu alıyor. Kulübün yeni teknik direktörü, kulübün bağlı olduğu ana şirketi, bir şartla kulübün açık bırakılması konusunda ikna eder: kulüp gelecek yıl yapılacak olimpiyatlarda Japonya olimpiyat takımının bir parçası olacaktır.
     
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu


  7. Beğen
    SUNA got a reaction from KuramaUN in ( 25 / 25 ) Fate/Apocrypha   
    Hikayemiz, Fate/Stay Night'a paralel bir evrende, 3. Kutsal Kase Savaşı'nda Yüce Kase'nin, Fuyuki'den gizemli bir şekilde kaybolmasıyla başlar. Yıllarca süren sessizlikten sonra, 5. Kutsal Kase Savaşı'nın gerçekleşmesi gereken zamanda, bir büyücü ailesi olan Yggdmillenia, Büyücüler Birliği'nden açık bir şekilde ayrılıp Kase'nin elinde olduklarını söyler...(Bu kadar tantanaya gerek yok aslında..Ben de çok var)
    Yare yare... Yine konusuyla ilginç bir seri...Ne var kasede merak ettim şahsen...Neyse izleyip anlayalım...Emek verip paylaşan  Dayton Brix &KuramaUN...O  güzel yüreklerinize sağlık...Arigatou..
  8. Beğen
    SUNA reacted to Sinsine in ( 12 / 12 ) Saiyuuki Reload Blast   
    Anime Adı : Saiyuuki Reload Blast
    Anime Türü : Aksiyon, Macera, Komedi, Doğaüstü Güçler, Dram, Josei
    Bölüm Sayısı : 12 / 12
    Yapım Yılı : 2017
    Çevirmen : Amygirl
    Düzenleme : Sinsine
    Özet: Sonunda Sanzou Ekibi Hindistan'a ulaşır. Anormal yayılımın hat safhaya ulaştığı bu yaban ellerde, verdikleri mücadele iyice şiddetlenir. Üstelik bir de onları 500 yıl önceki trajik kaderleri beklemektedir. Uzun ve eğitici seyahatlari sonunda ne bulacaklardır? Seri, Gensou Maden Saiyuuki'den sonrasını anlatan devam sezonudur.
     
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu


  9. Beğen
    SUNA reacted to KuramaUN in ( 25 / 25 ) Fate/Apocrypha   
    Anime Adı : Fate/Apocrypha
    Anime Türü : Tarihi, Büyü, Aksiyon, Doğaüstü Güçker, Dram
    Bölüm Sayısı : 25 / 25
    Yapım Yılı : 2017
    Çevirmen : Dayton Brix
    Düzenleme : KuramaUN
    Özet: Hikayemiz, Fate/Stay Night'a paralel bir evrende, 3. Kutsal Kase Savaşı'nda Yüce Kase'nin, Fuyuki'den gizemli bir şekilde kaybolmasıyla başlar. Yıllarca süren sessizlikten sonra, 5. Kutsal Kase Savaşı'nın gerçekleşmesi gereken zamanda, bir büyücü ailesi olan Yggdmillenia, Büyücüler Birliği'nden açık bir şekilde ayrılıp Kase'nin elinde olduklarını söyler. Birlik Kase'yi geri almak amacıyla 50 büyücü yollar. Fakat biri hariç hepsi gizemli bir Hizmetkar tarafından katledilir. Sağ kalan kişi, Yüce Kase'nin reservlerini aktive etmeyi başarıp, 14 tane Hizmetkar'ın çağrılmasını sağlar. Trifas Şehri'nde, iki grup bu kutsal yadigarın kontrolü için savaşa girecektir. Her biri, 7 tane olacak şekilde kendi Hizmetkar grubuna sahiptir. Siyah Grup Ustaları: Yggdmillenia'yı temsil edip Kase'yi korumakla görevlidir. Kırmızı Grup Ustaları: Büyücüler Birliği tarafından yollanıp Kutsal Kase'yi geri almakla görevlidir. Bu boyutta bir etkinlik için, Kase kendi türünde bir Hizmetkar olan Hükümdar'ını (Ruler) çıkartıp çatışmayı gözetlemekle görevlendirir. Bu da Büyük Kutsal Kase Savaşı'nın başlangıcını işaretler.
     
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu


  10. Beğen
    SUNA reacted to canseckiner in ( 13 / 13 ) Katsugeki/Touken Ranbu   
    2. bölüm hazır arkadaşlar iyi seyirler :)
  11. Beğen
    SUNA got a reaction from canseckiner in ( 13 / 13 ) Katsugeki/Touken Ranbu   
    .'' Dünyanın kaderi, tarihin akışını değiştirmek için gelecekten''...Bana da dünyanın kaderini Japonlar değiştirecek gibi geliyor...Yare yare.. Konusuna bayıldım...Harika bir seri daha...Emek verip paylaşan Ayris ve Türk animeye ne kadar teşşekkür etsem azdır....İyi ki varsınız canlar..
     
  12. Beğen
    SUNA got a reaction from jans09 in ( 12 / 12 ) Kenka Banchou Otome: Girl Beats Boys   
    Hinako Nakayama tüm hayatını ailesini hiç tanımadan bir yetimhanede geçirir. Liseye gitmek üzereyken Hikaru adındaki bir genç ikiz kardeşi olduğunu söyleyerek ona yaklaşır. Hikaru'ya göre, Hikaru ve Hinako Onigashima adlı bir yakuza çetesinin liderinin çocuklarıdır ve Hikaru, Hinako'dan ülkenin en zorlu ve belealılarının bulunduğu Shishiku akademisine gitmesi için yer değiştirmek ister. Hinako erkek kardeşini kurtarıp, okulda romantizmi yakalayıp, okulun yeni patronu olabilecek midir?
    Jansetim harikasın bir tanem..Bayıldım konuya..Emeğine o güzel yüreğine sağlık canım benim...
  13. Beğen
    SUNA got a reaction from Eolo-sama in ( 04 / 24 ) Shoukoku no Altair [1080p]   
    Mahmut Tuğrul, Türkiye Askeri Devleti’nin Divan’ında görevli genç bir paşadır. Saldırgan Balt-Rhein İmparatorluğu’nun yarattığı tehdit yüzünden savaş bulutları Mahmut Paşa’nın ülkesinin üzerinde toplanmaktadır. Savaş yanlıları ve barış yanlıları arasında ikiye ayrılan Divan’a rağmen Mahmut Paşa ne pahasına olursa olsun barışı korumak için çalışmaya başlar. O antik dünyanın politikalarının derinlerine indikçe karşısına yeni dostlar ve düşmanlar çıkacaktır. Galip taraf kim olacak? Eğer savaş kaçınılmazsa Mahmut Paşa ne yapacak?
    Oy oy kendi tarihi olaylarını bitirdiler bizimkine el attılar...Daha fazla olsa keşke...Harika iş çıkarıyorlar vesselam..Emek verip paylaşım için arigatou Eolo-sama..
  14. Beğen
    SUNA reacted to Eolo-sama in ( 04 / 24 ) Shoukoku no Altair [1080p]   
    1. Bölüm eklendi. İyi seyirler.
  15. Beğen
    SUNA got a reaction from Sinsine in ( 26 / 26 ) Youkai Apartment no Yuuga na Nichijou   
    ''Akrabaları ona göz kulak olsa da, onlara yük olduğunun farkındadır. ''Aynen ya...İnsanın kendi ailesi gibi varmı...Konu güzel ve de çeviri yapan da ayrı...Kolay gelsin şimdiden...
  16. Beğen
    SUNA reacted to Sinsine in ( 26 / 26 ) Youkai Apartment no Yuuga na Nichijou   
    Anime Adı : Youkai Apartment no Yuuga na Nichijou
    Anime Türü : Yaşamdan Kesitler, Gizem, Doğaüstü Güçler
    Bölüm Sayısı : 26 / 26
    Yapım Yılı : 2017
    Çevirmen : Sinsine
    Düzenleme : Sinsine
    Özet: Inaba Yushi ortaokul birinci sınıftayken ailesi vefat eder ve akrabalarının yanına taşınır. Akrabaları ona göz kulak olsa da, onlara yük olduğunun farkındadır. Mezun olduktan sonra, yurdu olan bir liseye taşınmanın hazırlıklarını yapmaktadır. Maalesef yurt, Yushi taşınamadan önce yanıp kül olur! Yushi, kendisine bakmakta isteksiz olan akrabalarıyla yaşamak istememektedir ancak az parası olan, yetim bir öğrenci için kiralık oda bulmak çok zordur. Bu sırada karşısına, insanlar ve doğaüstü varlıkların bir arada yaşadığı Yokai Apartmanı çıkar. Orada, başka bir lise öğrencisi olan Akine isimli şirin bir kız da yaşamaktadır ve canavarlara karşı tamamen soğukkanlıdır. Hatta kötü ruhları kovabilmektedir! Yushi'nin lise hayatı, beklediğinden çok daha fazla garip olacaktır!
     
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol  
  17. Beğen
    SUNA reacted to KuramaUN in ( 13 / 13 ) Katsugeki/Touken Ranbu   
    Anime Adı: Katsugeki/Touken Ranbu
    Anime Türü: Aksiyon, Fantastik, Tarihi, Samuray
    Bölüm Sayısı: 13 / 13
    Yapım Yılı: 2017
    Çevirmen: Ayris
    Düzenleme: canseckiner
    Özet: Yıl 1863. Fırtınalı samuray dönemi sona erer ve Japonya, mutlak irade yandaşları ve karşıtları olarak ikiye ayrılır. Dünyanın kaderi, tarihin akışını değiştirmek için gelecekten gönderilen tarihi revizyonist bir ordu tarafından tehdit edilir. Bu kuvvetleri yenmek ve gerçek tarihi korumak için ruhları Saniwa tarafından hayata getirilmiş olan iki kılıç savaşçısı Edo'ya akın eder. Aynı efendiye hizmet eden nazik ve düşünceli Horikawa Kunihiro ile öfkeli ama yetenekli Izuminokami Kanesada; Mutsunokami Yoshiyuki, Yagen Toushirou, Tombokiri ve Tsurumaru Kuninaga'nın da içinde bulunduğu bir çeteyle birlikte işgalci orduya karşı koyarlar. Tarihin kaderi bu kahramanların ellerindeyken kılıcı nelerin beklediği henüz keşfedilmemişti.
     
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu


  18. Beğen
    SUNA reacted to Sinsine in ( 12 / 12 ) Kakegurui   
    Anime Adı : Kakegurui
    Anime Türü : Gizem, Psikolojik, Dram, Okul, Shounen, Oyun
    Bölüm Sayısı : 12 / 12
    Yapım Yılı : 2017
    Çevirmen : Nones
    Düzenleme : Nones
    Özet: Hyakkaou Akademisi, tuhaf bir müfredata sahip ayrıcalıklı bir kurumdur. Zenginden de zengin bir ailenin evlatları olduğunuzda, sizi öne çıkarak şey kitaplar ya da atletik yetenekleriniz değildir. Rakibinizi okumada uzmanlaşma sanatıdır. Bu yeteneği kumar müfredatından daha iyi ne bileyebilir? Hyakkaou Akademisi'nde, kazananlar krallar gibi yaşarken kaybedenler ise perişan olur. Ancak Yumeko Jabami okula ayak bastığında, gerçek bir büyük bahisçinin nasıl olması gerektiğini herkese gösterecektir!
     
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu


  19. Beğen
    SUNA reacted to jans09 in ( 12 / 12 ) Bungou Stray Dogs 2nd Season   
    Oooo çok şükür aramıza katıldın Suna abla :D Hoş geldin...  
  20. Beğen
    SUNA got a reaction from Barış D. Baryshx in ( 12 / 12 ) Bungou Stray Dogs 2nd Season   
    Artık internetim geldi ve bende...kolay gelsin canım..
  21. Beğen
    SUNA reacted to Sinsine in ( 12 / 12 ) Active Raid: Kidou Kyoushuushitsu Dai Hachi Gakari 2nd   
    Anime Adı : Active Raid: Kidou Kyoushuushitsu Dai Hachi Gakari 2nd
    Anime Türü : Mecha, Polisiye, Bilim Kurgu, Komedi
    Bölüm Sayısı : 12 / 12
    Yapım Yılı : 2016
    Çevirmen : jans09
    Düzenleme : jans09
    Özet; Hikayede; bataklığa batmış Tokyo'nun bir bölümünde suç artışına karşı güçlendirilmiş "Willwear" dış kabuğuyla, Sekizinciler olarak bilinen 8. Birlik, 5. Özel Kamu Güvenliği Bölümü 3. Gezici Saldırı Tümeni anlatılmaktadır. Active Raid: Kidou Kyoushuushitsu Dai Hachi Gakari serisinin 2. sezonudur.
     
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu


     
  22. Beğen
    SUNA reacted to Rosiecy in ( 13 / 13 ) Magic Kyun! Renaissance   
    Anime Adı : Magic Kyun! Renaissance
    Anime Türü : Sihir, Müzik, Romantizm, Okul
    Bölüm Sayısı : 13 / 13
    Yapım Yılı : 2016
    Çevirmen : Rosiecy
    Düzenleme : Rosiecy
    Özet; Sanatın sihre dönüştüğü bir dünya... Bu dünyada, Artista denilen Sihir Sanatları'yla tutkuları canlandırabilen insanlar, şov dünyasında çalışırlar. Artistas'ın öğretildiği Özel Hoshinomori Sihir Sanatları Lisesi'ne Ohana Aigasaki adlı tuhaf bir öğrenci transfer olur. Ohana, okulun her yıl yapılan Hoshinomori Yaz Festivali'nin planlama komitesine yerleştirilmiştir. Geleceğin göstericileri olmayı hedefleyen altı farklı çocukla romantik bir okul hayatı sürdürür. Her çocuk kendi sanat alanında uzmanlaşır ve Hoshi Fest'ini bir başarıya dönüştürmeyi hedefler. Sizin için bir Magic-Kyun! Burada yeni bir rönesans başlıyor! Magic-Kyun! Rönesans, sürekli değişen kişiliklerin Artistas'ıyla harika hatıralar yaratabileceğiniz bir multimedya projesidir!
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu


  23. Beğen
    SUNA reacted to Sinsine in ( 12 / 12 ) Bungou Stray Dogs 2nd Season   
    Anime Adı : Bungou Stray Dogs 2nd Season
    Anime Türü : Aksiyon, Gizem, Seinen, Doğaüstü Güçler, Süper Güçler
    Bölüm Sayısı : 12 / 12
    Yapım Yılı : 2016
    Çevirmen : jans09
    Düzenleme : jans09
    Özet: 18 yaşına geldiği için yetimhaneden çıkarılan bir genç, intihara teşebbüs eden bir dedektifin hayatını kurtarır. Bu olay sonucu polis ve askerin dahi zorlandığı vakaları çözen bu dedektiflik ofisine katılır. Dedektiflerin her biri özel güçlere sahip kişilerdir. * Karakterlerin her biri 20. yy Japon edebiyatçılarından bir uyarlamadır. (Biri hariç)  

    Bungou Stray Dogs serisinin 2. sezonudur.
     
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu


  24. Beğen
    SUNA reacted to Sinsine in ( 15 / 12+ ) Flying Witch   
    Anime Adı : Flying Witch
    Anime Türü : Komedi, Shounen, Yaşamdan Kesitler, Büyü, Doğaüstü Güçler
    Bölüm Sayısı : 15 / 12+
    Yapım Yılı : 2016
    Çevirmen : RedGhost
    Düzenleme : Sinsine
    Özet: Aklı havada ve yön duygusu kötü olan Kowata Makoto bir akrabasının evine taşınır... Ama hepsi bu kadar mıdır?
     
      Klasör Linki
    This is the hidden content, please Giriş yap veya Kayıt ol TAÇE Discord Sunucusu


  25. Beğen
    SUNA reacted to Mileydi in Doğum Günü Kutlama Bölümü   
    Suna ablanın ve Okan-chan ın doğum günüymüşşş  Nice sağlıklı, mutlu, huzurlu, paralı, bol kahkahalı yeni yaşlara hepidibörtdeytuyuuu 
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.