Jump to content

TC Berk Öztürk

Üyeler
  • İçerik sayısı

    7
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

1 Takipçi

TC Berk Öztürk hakkında

  • Doğum günü 04/24/1994

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Not Telling

TC Berk Öztürk üyemizin başarıları

  1. TC Berk Öztürk

    ( 25 / 25 ) Major 5

    Ne zaman gelicek 5. sezon acaba 1 ay oldu müjdeli haberi vereli de sabırsızıkla Major'u bekliyoruz. :confused-onion-head-emoticon: :confused-onion-head-emoticon: :confused-onion-head-emoticon:
  2. TC Berk Öztürk

    En İyi ve En Sevdiğiniz Ecchi Serileri!

    Arkadaşlar iyide bende izledim High School Of The Dead'ı ama onda fazla bi ecchi yok ki sadece 1-2 bölümde biraz var onun dısında hep zombi öldrme var.Suana kadar izlediğim ecchiler arasına en iyileri Kiss x Six ve High School Dxd serisi'dir.Ama zevkler tartışılmaz. :admire-onion-head-emoticon: :admire-onion-head-emoticon: :admire-onion-head-emoticon:
  3. TC Berk Öztürk

    Bleach 513 Animesi

    Gerçek tebrik etmek lazım çok büyük emek ve sabır istiyen bi iş ama çıkan sonuş mükemmel olmuş.Yapan kişinin ellerine sağlık. :cheer2-onion-head-emoticon: :cheer2-onion-head-emoticon: :cheer2-onion-head-emoticon:
  4. TC Berk Öztürk

    İlk İzlediğiniz Anime?

    Küçükken bilmeyerek Pokemon,Beyblade,Yu-Gi-Oh izledim,sonra ilk'kez anime olduğunu bilerek Death Note'la başladım. :D :D :D
  5. TC Berk Öztürk

    Sistem Güncellemesi!!!

    Çok güzel bi uygulama bide acaba eskiden dizimag'de de olduğu gibi önceden izlediğimiz bi animenin beğendiğimiz bölümünü favori bölüm olarak kaydedip daha sonra tekrar o bölümü arama derdi olmasın diye böyle bi sekmede olursa güzel olur diye düşünüyorum.Ama olmassa da sorun değil yeni gelicek uygulamalarda güzel elinize sağlık. :D :D :D
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.