Jump to content

Goldcln

Üyeler
  • İçerik sayısı

    6
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Goldcln kullanıcısının paylaşımları

  1. Çalışmanın genel çerçevesinde, gerek ön plandaki, gerek arka plandaki ögelerin birbiriyle renklendirme ve kendi ekleyebileceğin şekillerde uyumlu olması ps çalışmasını mükemmelleştiriyor; yani renklendirmeyi biraz daha ön plana çıkarsan olabilir. Bir de, yazı tiplerinde farklılık oluşturabilirsin, hani düz yazı tipi değil de, arka plana yedirilmiş az belli olan, veya anime karakteriyle arka planı bütünleştiren(tam örnek veremiyorum bu konuda, çünkü o kadar değişik şekilleri var ki) Ben genellikle ps'de insanları kullanıyorum imza çalışmalarında(başka siteler için özellikle) ama mantığı buradakilerle aynı, çalışmada ön planda neyin olacağını iyi düşünmek önemli, dikkati neye çekmek istiyoruz mesela? Anime karakterine çekeceksek bile, arka planla renk uyumunu iyi sağlamamız lazım; ki derler ki ps'nin %40'ı maskeleme ve teknik, %60'ı renklendirme. Yani ps ile uğraşanları kedime yakın hissettiğimden bu kadar yorum yaptım, yoksa ilk çalışmaların gayet güzel :D Bir de, devide hesabın var galiba, hesabındaki çalışmalarını da merak ediyorum, hesabını (gerekirse özel mesajla) söyler misin?
  2. Goldcln

    One Piece Ne Zaman Bitecek?

    Ne yalan söyleyeyim, zevkten dört köşe oldum. Bilmem her ne kadar genç olsak da manganın sonuna kadar ölür müyüz kalır mıyız, ama bitmesi daha da gözümü korkutuyor. Kendimi bildim bileli bu animeyi izliyorum, bir nevi birlikte büyüdük, biterse birkaç ay depresyondan çıkamam herhalde. Şu animeyi hayatına gereksiz derecede katan insanlardan değilim ama, benim için one piece her zaman #1 olmuştur ve öyle devam edecek, yerini hiçbir şey alamaz. Bunca yıl sanki ben de o dünyanın içinde yaşadım(hayallerimde) oda, helal koçum devam et yeni karaktermiş falan hiç tınmıyorum şu anime devam etsin de canımı ye.
  3. Goldcln

    merhaba,

    Herkese gerçekten çok teşekkürler, vuah, tahmin ettiğim gibi burada ilginç insanlarla tanışacağım, şimdiden mutlandım ^_^ Talha, inanamadım, ama çok sevindim, bir okçu daha ha? Ben de bir süredir çalışamıyorum, gece rüyalarıma giriyor oklar, yaylar, sadaklar, bir an evvel başlamalıyım yeniden:( thelasthermes,,, ps hakkında istediğin konuda ricada bulunabilirsin, gerçek şu ki anormalin üzerinde psye takıntılı olduğum için uzun süredir çalışıyorum, o yüzden yardım edebilirim sanırım, ^_^ teşekkürler minna!
  4. Goldcln

    merhaba,

    Teşekkürler, hoşbuldum :D Reyhan, mimarlığı düşünüyorsun demek! Eh, o zaman düşünmeye devam et derim çünkü kesinlikle tavsiye ediyorum. Evet, bazen burnundan getiriyorlar ama, <_< gerçekten ilginç bir alan:) Naokote, politikanı oldukça sevdim :) bir animeseverden daha azını beklemezdim. Gerçek şu ki, aynını ben de yapmaya çalışmıştım bir aralar, sınıfta anime muhabbeti açmayı yani, ama beklediğim tepkiler gelmedi, çünkü ne desem, sınıfımdaki herkes tam bir robot! <_< Ugh, çok sinir bozucular:( sadece okan:) teşekkürler ve dediğinde çok büyük haklılık payı buldum bizimkiler harbiden ilginç, bunu söylemek kalbimi parçalıyor ama, sınıfa geldiğimde animenin adını duyan sadece 2 kişi vardı! İnanılacak gibi değil:/ Tekrar teşekkürler herkese, sonunda derdimden anlayan birilerini bulmak... güzel bir şeymiş.
  5. Hmm bakalım ne yazacağım buralara, ben de merak ediyorum. Kendimi tanıtayım öncelikle, adım Beyza, Mimarlık 1. sınıf, Konya, memnun oldum. Bu askervari selamlamadan sonra,, İlgi alanlarım okçuluk ve dalgıçlık, evet ikisini de yapıyorum okçulukta lisansım dalgıçlıkta bürevem var(uğraşan varsa dalgıçlık sohbetlerim çekilmezdir uyarayım, hehe) Photoshop'a özellikle ilgim var, uzun süredir uğraşıyorum, takıntı gibi bir şey aslında. Asıl konuya gelecek olursak, anime şu anki hayatımın %40'ını oluşturuyor(geri kalan %60'lık kısım projeler ve okul) Burada edineceğim her arkadaş benim için özel olacak çünkü normal yaşantımda animelerden nasiplenmiş bir tane bile insan yok, o yüzden kendimi açabildiğimi, anlaşıldığımı düşünmüyorum, muhtemelen bu hissi biliyorsunuzdur. (bkz: en sevdiğiniz animeden alıntı yaptığınızda suratınıza bön bön bakan sınıf arkadaşlarınız) İyi geçineceğimizi düşünüyorum, daha doğrusu umuyorum diyeceğim. Merhabalar!
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.