Jump to content

Closery

Üyeler
  • İçerik sayısı

    48
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Closery kullanıcısının paylaşımları

  1. Ben trol amaçlı aynısını yapsam beni de mi tutuklarlar şimdi? :confused-onion-head-emoticon: :cruch-onion-head-emoticon: :depressed1-onion-head-emoticon:
  2. Birde diyorum ki Yu-Gi-Oh! ARC V serisinde bir el atsanız artık lütfen. 18. bölümde bırakıldı yalvar yakar forumda 2 konu açtım. Cevapta bu işin kolay olmadığı biraz beklemeniz gerektiği haftada bir bölüm vs. sözler yazıldı 1-2 gün sonra yeni bölüm geldi ve onun üzerinden 6 ay geçti yeni bölüm yok. Yu-Gi-Oh!'un ve GX dışında hoşuma giden belki tek seri o ama devamı gelmiyor. :hate-onion-head-emoticon: :depressed1-onion-head-emoticon:
  3. Sonunda beklediğim haber :hell-yes-onion-head-emoticon:
  4. Cevabınız için teşekkürler. China Post ile gönderilmiş gözüküyor. Ürün kargoya verildi mesajı geldi, birde bana "Tracking number:11166750991" vermişler. Siparişi vereli 3 gün oldu. Şimdi 3 gün içinde kargoya verilmiş bana gelmesi 1 ay sürer mi peki sizce ? yoksa daha erken gelir mi çünkü ufak bir kolye siparişi verdim. (Takip numarasını China Post sitesinde aratınca bir sonuç çıkmadı.)
  5. Taşıdığınız için teşekkürler konu hala aktif değildir diye buraya yorum atmak istemedim ama cevap veriyormuş. Birde ekleme yapayım. Ebay'dan şöyle bir mail geldi. Hi Yunus Emre - Your order has shipped to "ev adresim" Şimdi benim ürünüm nerede acaba ?
  6. Öncelikle merhaba konuyu buraya açmamın sebebi burada daha önceden bu konuyu okumuştum o sebeple buraya açtım. Bkz: Yurtdışından anime ürünleri nasıl alınır? - Rehber (video eklendi) Sorum şu ben ödemeyi yapıp bir ürün satın aldım. Ücretsiz kargo ile. (Free international shipping) Şimdi merak ettiğim konu şu ben ev adresimi yazdım ama ürün evime kadar gelecek mi ? Yoksa ben bir yerden gidip almalı mıyım ? Gelecekse hangi kargo getirecek nasıl olacak bu konuda yardıma ihtiyacım var bilenler varsa bu konuda destek bekliyorum. :)
  7. Closery

    İlk çalışmam sizce nasıl xD (Naruto - Sasame Fuuma)

    Üzdü ama fikrin için sağ ol Not: Neden kendi yorumunu beğeniyorsun ? ^^
  8. Closery

    İlk çalışmam sizce nasıl xD (Naruto - Sasame Fuuma)

    Aslında amacım şu anime eski olduğundan görüntü pek iyi değil. Bende bunu netleştirmek ve birazda sanki yeniden çizilmiş gibi bir havaya sokmak istedim. Birde biraz minimalist art havasında olsun istedim. (Çok büyük bir zorluk yok ama zevk amaçlı yaptım. Resmin eski halini hiç bir yerde kullanasım gelmiyordu net olmadığı için şimdi wallpaper haline geitirip kulanıcam hatta :) )
  9. Closery

    İlk çalışmam sizce nasıl xD (Naruto - Sasame Fuuma)

    Teşekkürler. Unutmuşum düzenliyorum şimdi. :D
  10. Sasame Fuuma karakteri gözüme hep çok güzel geliyor böyle bir çalışma yapmayı denedim ve ortaya böyle bir şey çıktı. Yorumlarınızı bekliyorum. xD Aslında amacım şu anime eski olduğundan görüntü pek iyi değil. Bende bunu netleştirmek ve birazda sanki yeniden çizilmiş gibi bir havaya sokmak istedim. Birde biraz minimalist art havasında olsun istedim. (Çok büyük bir zorluk yok ama zevk amaçlı yaptım. Resmin eski halini hiç bir yerde kullanasım gelmiyordu net olmadığı için şimdi wallpaper haline geitirip kulanıcam hatta :) )
  11. Closery

    Sadece Anmecilere Özel Sosyal Medya Sitesi

    Aynen bende bir tasarımcı olarak arkadaşın düşüncelerine katılıyorum. Sen günlerce düşünüceksin sonra tasarlıyıp birde yazmaya uğraşıcaksın sonra bir süre ümitle bekliceksin ve site tutmicak :/ Daha sonra kapatıcaksın en kötü tasarımıda satarsın. Yani bence bulaşma istersen bir ara vardı böyle bir site oda uçtu gitti :)
  12. Closery

    TÜRKAN!ME E-Dergi Eylül 2014

    Dergi kapağında sorun var. "TürkAnime TV E-Derg!" yazıyor.
  13. Closery

    League of Legends Fan Art

    Yinede başarılı emek var sonuçta ama buna FanArt denmez yanlışlık olmasın. FanArt (Hayran Çizimi yada Resmi) yani sen Jinx çizimi yapmış olaydın fan art olurdu. :) Olsun yinede başarılı olmuş :)
  14. Closery

    Top 10 Bikinili Anime Kızları

    Ahahah :D Japonların zevkleri bir garip arkadaş :D
  15. Closery

    Top 10 Bikinili Anime Kızları

    Asuna candır <3 :D Ama bikini konusunda onu geçebilecek karakterler olduğunu düşünüyorum...
  16. Okabe ye bayıldım :D "I am mad scientis" :D
  17. Closery

    MMORPG Oyuncusu Gözüyle SAO

    Şöyle düşünelim. Burda farklı bir oyun ortaya çıkarmışlar. Belki silah geliştirilebiliyor ? Ayrıca oyun Skyrim gibi de olabilir. Onda oyuna yeni başladığın kılıcı çok ileriki seviyelerde dahi kullanabilirsin. Ama dendiği gibi Log Horizon bu konuda daha kaliteli (oyun yapısı olarak). Ama Log Horizon da da hala içeri nasıl girdiler anlamadım arkadaş :)
  18. Neyse ben kaçtım herkese iyi günler :)

  19. Closery

    Resim çizenler bi baksın

    Aynen bende çiziyorum ama sanki boyayınca bozulcakmış gibi hissediyorum bende boyamıyorum :D
  20. Closery

    Üye Albümü

    ARE-YOU-SURE = Shy :D Neyse ya burda lafa daldık mı vakit nasıl geçiyor anlaşılmıyo :D Ben anime izliyorum hadi bay :D
  21. Closery

    Üye Albümü

    Bizde bir şey çıkacak diye bekliyoruz :D
  22. Closery

    Üye Albümü

    WTF. :D
  23. Closery

    Üye Albümü

    Bence üşenmiştir bende olsam bende üşenirim :D
  24. Closery

    Üye Albümü

    Hangisi sensin :D Ne seslendirmesi ? :D
  25. Closery

    Üye Albümü

    Olsun burada biz bizeyiz :D
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.