Jump to content

Celine

Üyeler
  • İçerik sayısı

    535
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

2 Takipçi

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Belirtilmedi

Son profil ziyaretçileri

3082 profil görütülenme

Celine üyemizin başarıları

  1. Celine

    En sevdiğiniz anime müzikleri

    Yazdım mı hatırlamıyorum Gintama - Op= 1(Pray),4,5 (Does),7(Stairway Generation),8,9(Tougyenki Allien),10(Ecosystem),11,12,13(Spyair),14,15,17(Does),19,21(Spyair) ED= 5(Does),17(Samurai Heart),25(Glorius Day) ek olak Gintama Movie(Does) Bleach - Op= 1(Astrerisk) 2, 3, 5(Rolling Star), 9(Velonica), 10 (Scandal), 12, 14,15(Scandal) ed 1,2(Home Made Kazoku), 7(Hanabi) One Piece Op= 1,10,11(Share the World), 13(Rootles), 14(Fight Together), 15,16,18(Hard Knock Days), 20(Hope) Naruto ve Shippuden Op= 2,3(Haruka Kanata), 4(Flow) Ed1(Wind) Op=1(Heroes Comeback),3(Blue Bird),6(Sign),9,13, 15(Does),16(Sillhoute),17,19(Blood Sirculator) Fairy Tail- Op 1(Snow Fairy),9,14(Yakusoku no Hi),15(BoA), 16(Strike Back), 20(Never End Tale)21, 22(Ashita o Orase),23(Power of the Dream) Ed6 Akatsuki No Yona- Ed 2(Akiko Shikata) Noragami- Op1(Hello Sleepwalkers) Kuroko No Basket Op=1,2(Let's Fight now),3(the Other Self),5,7, ED1,4(Kensho Ono) Kaichou Maid Sama ED 1(Yokan), 2(Loop) ek olarak, UxMishi - Akane, Yume no Hana Kamisama Hajimemashita= Op1 ED(Letra)
  2. Ben Sanji'yi çağırırdım adam iyi aşçı yemekten anlıyor güzel olursa överdi olmazsa da ziyan bile etmezdi, Luffy'i de çağırırdım yemek kötü bile olsa hapur köpür lezzetli deyip yerdi zaten her halükarda. Birde Kagura olurdu yanında yeme yarışına girerlerdi. Ne kadar çok yenilirse o kadar bereketi olur. Cimrilik yapmaya gerek yok pisboğaz olsa bile. Yemek yemeyi sevmeyeni çağırmazdım yani.
  3. Celine

    Sizde Death Note olsa kullanır mıydınız? neden?

    Kimseyi yargılamak bana düşmez bu yüzden kanunlar var. Evet adalet her zaman kanunlarla sağlanamıyor belki ama bunu kullanıpta kaos yaratmazdım. İlahi adalete inanan biri olduğum için yakardım defteri muhtemelen.
  4. Ben Natsu'yu sevmiyorum mesela çok odun ve düz geliyor, diğer başrol karakterlerin kopyası gibi geliyor. Hiçbir özelliği yok adamın beni çeken dümdüz bir karakter yani. Millet Luffy demiş ama Luffy'nin Goku'ya benzer yanlarının olması yanında ilginç davranışları ve kendine has duruşu da var bence. İchigo diyenlerde depresif olduğu için demiştir ama aralarında en insancıl olan o kalıyor bu yüzden. İchigo'da artistlik yapıyor arada ama adam kötü karakterlere yaptığı için zevk alıyorum o sahnelerden aksine bazılarına itici gelmiş ama samimi davrandığı için o artistik tripler İchigo'ya yakışıyor bence. Birde Aizen baya itici yapmacık davranışta bulunan karakterlerden. Kötü karakter olarak ilginç tamam ama bana itici geliyordu hareketleri ve konuşması. Sasuke'yi de Naruto serisi boyunca itici buldum ne zaman akıllandı o zaman ısındım. Yinede bu karakterde sınırları çok zorlamıştı Kishimoto çünkü baya kötü karakter gibi olup çıkmıştı daha iyi yapabilirdi karakter gelişimini sanki başından beri salt kötü biriydi de Naruto dövmese çok az olan iyiliği hiç uyanmayacak gibiydi yani. Kaichou maid sama'ya değindik madem Usui yerine Misaki derdim ben olsam, bu kadar bağıran karakter bir yerden sonra itici geliyor yani ne bileyim birz mal ve anlayaşı kıt karakterler açmıyor beni sanırım. Gintama'dan da Kamui var kesinlikle bu karakter başlarda sempatik gibi göründü bana amacı ve yapmaya çalıştığı şeyler çok yanlış geldi. İnsan kendi ailesine saldırır mı ne olursa olsun yani bu karakteri neden çok severler anlamam mesela hani yani top listeme bile girmezdi çoğu kişi seviyordu. Nitekim sonradan Gintama karakter anketlerinde en son 15. sıralara düşmüş mantıklı olarak.
  5. Naruto'daki fillerlar izlenilecek seviye değildi ben direk onları atlayarak izledim Shippuden'i pişman değilim. Bleach'teki fillerleri de hiç izlemedim ama Bounto fillerini bitirmeye uğraştım konuyla bağlantısı var diye. One Piece farkında olmadan izlemişim çünkü filler arcları One Piece'in baya eğlenceli ve kaliteli tabi konu denizlerde geçtiği için çeşit bol kısıtlı zorlama değil çok doğal bir geçişte gidiyor. Gintama favori animem onda zaten hep fillermiş gibi gidiyor karakterleri çok sevdiğim için her türlü bayılarak izliyorum. Yani karakterleri çok seven fillerleri de izliyor ama Naruto'daki fillerler animeden soğutuyor direk vakit kaybı bence. Animeden animeye değişiyor.
  6. Celine

    Roronoa Zoro'nun Gözünün Sırrı?

    Bence gözünü savaş yeteneklerini arttırmak için kendi kesmişte olabilir. Sonuçta kılıç ustası sadece gözüne güvenemez. Ben hala sharinganvari bir şeyler saklı olduğunu düşünüyorum. Fantastik bir güç elde etmiş ve gözüne saklamış olabilir. Ayrıca Zoro'nun hiçbir zaman Luffy seviyesine yakın güçte olduğuna inanmadım. Aralarında bariz fark var. Oda hep belirtti bunu. 2. en güçlü adam olması Luffy seviyesine yakın olduğu manasına gelmez. Niye güçlenmemek için gözünü kessin mantıklı değil bence bu dediğiniz.
  7. Celine

    One Piece Neden Sevilmez?

    Açıkçası OP'yi bırakanları veya izlemek istemeyenleri anlıyorum. Bende başta itici buluyordum çizimi ama konunun kalitesi ve derinliği çizimlerin çok üstünde. OP'nin çizim tarzı bana hala hitap etmese de konusu ve karakterleri çoğu shounen seriye göre kaliteli yazılmış. Evreni renkli ve maceralı. Tek sorun güncelde gitmek çok kötü çünkü bir arc yaklaşık olarak 3-5 yıl sürüyor. Yani izleme zevki sıfıra düşüyor bu yüzden. OP'de başlarda da 300'lü bölümlere gelene kadar açılmıyor anime. Skypie ve Alabasta arcları baymıştı beni mesela. Hiç ciddiye alarak izlemiyordum başlarda öylesine izliyordum ama Enies Loby ve Water Seven sonrası açılıyor anime ve konu derinleşmeye başlıyor. Şahsen Günceldeyim şuanda ama ben 3 kere filan One Piece'ı bırakıyordum ee yeter be katlanamıyorum artık iyice çocuksulaştı deyip kaç kere bırakıyordum bu şekilde. Evet yeri geldiğinde ciddileşiyor ama oraya varasıya illallah geliyor insana, örnek yok bisküvi yiyerek düşmanı filan yenmesi kendi kopyasıyla dövüşmesi çok eskide kaldı artık bu mantıkta klişeler. Dressrossa arctan beri OP'den soğudum aslında. Ama başladığımı bitirme huyum kurusun birde konusu çok gizemli kaliteli olmasa devamını getirebileceğimi sanmıyorum. Son olarak Dövüşleri çekici değil daha güzel çizilebilirdi dövüş sahneleri Luffy'nin yeteneği zaten karizmatik değil bir de dövüşte ezik gösterince hiç açmıyor insanı bu durum maalesef. Yani evet bir Naruto'da ki stratejik dövüşler veya Bleach'teki artistik ve görkemli, göze hoş gelen güzel dövüşler beklemiyorum ama bir tık daha katlanılabilir seviye güzel olabilirdi. Hiç heyecanladırmıyor fight'lar. Yani trol anime Gintama'da ki dövüşler çok daha heyecanlı kalıyor yanında karakterlerin hiçbir özel yetenek gibi bir şeyleri olmamasına rağmen. Çok dolmuşum ama OP'nin her ne kadar sevdiğim yönleri olsa da bu gibi yönleri beni seriden soğutuyor. Tayfayı seviyorum birde zaman atlamasından sonra tayfanın bir arada olduğu yerler azaldıkça da izleme isteğim öldü sanırım. Neyse Belki Wano arcta artık konu toparlar diye bir şans daha verdim. Son yayınlanan bölümde eski Op tadı gelmeye başladı gibi.
  8. Celine

    "D" neyin kısaltması teori - Spoiler İçerebilir...

    Bence de ona benzer bir şey düşünce biçimi olabilir ve bu düşünce yapısına sahip olanlar D olarak adlandırılıyor olabilir.
  9. Celine

    Sizce Ichigo'nun en güçlü, sağlam vs. hali..?

    Vasto Lorde modu elbete zaten finalde galiba o şeklini de kontrol ediyordu artık.
  10. Hiç öyle bir şey olmadı izledikten sonra favori karakterim kesinleşiyor. Ama ship olmuştu Mesela Gintama'da Okita ve Kagura çiftinin giflerini görüyordum ve daha giflerden shiplemeye başlamıştım. Seriye başlayınca shipim belliydi :D Animeyi tamamen izleyince favori karakterim Gintoki oldu. Baş karakteri bu kadar trol başka shounen yok çünkü :D
  11. Celine

    Fairy Tailin En kabadayısı :D

    Şimdi cevabım Laxus oldu Erza sadece kuralcı biraz ve kavgaları durdurması arada göz korkutması kuralcılığından. Kabadayılık olunca aklıma biraz zorbalık yapması da geliyor şimdiki düşüncem bu.
  12. Celine

    One Piecedeki En Sevmediginiz Karakterler

    Akainu derdim eskiden ama Gintama'yı izledikten sonra adamı görürsem ciddiye bile alamayacağım sağolsun :D Orda Madao işsiz Hasegawa diye bir karakeri seslendiriyordu çünkü :D Tenryuubitoların hepsi diyeyim olsun bitsin. Dünya hükümetini bile kontrol ediyorlar başyılan onlar. OP evreninde olsam korsanlar yerine devrimcilere katılırdım hatta. Karasakal ve Bigmom'da nefret edilecek tiplemelerden ama klasik kötü olunca nasıl olsa gerekli hikaye için Luffy hesabını kesecek onların bir gün çünkü. Doflamingo'da var onunda soyu kutsal ejderlerdendi o da biraz jokeri andırdığı için karakter tasarımından yırtıyor.
  13. Celine

    İchiruki mi,İchihime mi?

    Diyorum ya ufak tefek sahneleri gözünüzde büyütüyorsunuz. Narusaku'da da ship tease'i yaptı yazar. Ama ne oldu trolledi mangaka. Byakuya neye onay verdi de sen romantiğe yordun o kısmı hatırlamıyorum. Peki İchigo Hueco mundo arcta Orihime'yi kurtarmak için ölümden dönmesine ne diyeceksin sadece arkadaşını kurtarmak için Orihime'nin sesini duyduğunu söyleme bana kimse buna inanmaz. Sevdiği kadını korumak için döndü. Sırf Orihime güçsüz diye ezenler anticilik yapanlar çok ayıp ediyor bence. Bu yazarın suçu kadın karakterlere cinsiyetçi yaklaşıyor shounen mangakaların hepsi böyle maalesef. Kubo sadece daha iyi işleyebilirdi ama romantik manga olmadığı için iyi bile işledi sayılır çoğu shounen mangaya göre. Ben taa pilot bölümlerden beri İchigo'nun Orihime'ye ilgisini hissettim o yüzden ilk sezonu bitirdikten sonra anticilerle karşılaşınca o kadar şaşırdım ki. Yani kendi istediğiniz gibi yormuşsunuz maalesef. Zaten İchihime söylediğiniz gibi yoktan varolsa tehdit teşkil etmese shipperlara o zaman Orihime bu kadar küfür yemezdi şahsi görüşüm bu yüzden daha çok nefret alıyordu. Normalde evlenirdi demişsin de o dediğin Shoujo serilerde oluyor. Shounen mangalarda bu kadar kavga eden zıtlaşan karakterler evlenmiyor daha uyumlu sakin yan karakterlerle evlendiriliyor verdiğim örneklerde dediğim gibi. Ayrıca İchigo ve Rukia'nın derin bağına bayılıyorum kesinlikle en iyi dost ve bir kadın ve erkek romantik hisler olmadan da en iyi arkadaş olabilir hayatlarını kurtardıklarında yakınlık kurmalarından doğal bir şey yok illa bunun romatizme çevrilmesi gerekmiyor. Yazar bu ilişkiyi romantizme çevirmek istememiş yazarın tercihi saygı duymanız gerekir. Kendi mangası sonuçta. Kubo ayrıca söyledi zaten romantik anlamda aşk yok dedi ama o lafı çoğu shipper süzgeçten geçirip yanlış anladı bence.
  14. Celine

    En sevdiğiniz Bleach müziği?

  15. Aynen bu trollenmiş ifadesi favorim :D
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.