Jump to content

Kai

Banlı Üye
  • İçerik sayısı

    1459
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    4

Kai kullanıcısının son zaferi 11 Mart 2020

Kai en beğenilen içeriğe sahiptir

Kai hakkında

Son profil ziyaretçileri

12188 profil görütülenme

Kai üyemizin başarıları

  1. Kai

    Asosyal Olmanın İyi ve Kötü Yönleri

    şimdi eksik diye belirttiğin kısımlar kafama takılmıştı ve sordum onun dışında benim ne canımı sıktın ne de incittin. belki yazma şeklim biraz fazla direkt dümdüz sert kaçtı bende öyle oluyor çünkü kusura bakma xd bir insanın tamamıyla izole kalması zaten mümkün değil gibi bir şey artık. dünyanın kotası ya dolmuş ya da dolmak üzere. sosyalden çok izole kalmanın hem beden hem ruh sağlığı için daha faydalı olacağını düşünüyorum. bir ortam ne kadar kalabalıklaşırsa orada paylaşılan her şeyin kalitesi o kadar düşer bu da benim gözlemim. yemesi içmesi barınması işi artık ne olursa onu çokça kişiye yetiştirme ihtiyacı, o şeye gösterilen özenin önüne geçer. bilgi kirliliği de o derece artar genelde ki bu en kötüsü. virüs olayı hiç ortaya çıkmamış olduğunda da tamamen böyle düşünüyordum yoksa şimdi virüsten dolayı zaten basbas bağırıyorlar izole olun diye..
  2. Kai

    Asosyal Olmanın İyi ve Kötü Yönleri

    çoğuna katılıyorum yalnız katılmadığım az kısım için 1-2 soru sormak istiyorum. ruh gücü için hareket beden gücü için dinginlik gerekiyor yalnız bu gereklilikler asosyalliğin dezavantajlarına maruzken de karşılanabilir. hareket etmek için illa insanların arasına karışmak gerekmiyor ve dinginlik zaten çoğunlukla etrafın karmaşasında çevremizdekiler tarafından engellenen bir his. ruhumuz ve bedenimizi karşılayabiliyorsak izole olsak nolur olmasak nolur? insanın ruhunu ve bedenini beslemesinden başka bir ihtiyacı mı var? sırf deneyim eksikliği oluşuyor diye intihar mı sayılıyor? ona bakacaksak bir insan hayatını ne kadar dolu yaşarsa yaşasın yine de ulaşamayacağı sayısız deneyimi gerisinde bırakarak ölecektir. o halde herkes intihar ediyor zaten öyle mi? yalnızlığa gelince, insanların yalnızlıktan kaçınmalarının sebebinin tehlikelere karşı bir araya gelme ve hayatta kalma ihtiyaçlarıyla alakalı olması çok muhtemel. çok uzun zamanlar boyunca bu şekilde yaşamak zorunda kaldıkları bir gerçek. demek oluyor ki tehlikelere karşı kendinden emin olan ve hayatta kalabileceğini de bilen bir insan öleceği güne kadar yalnızlık diye bir şeyi aklından geçirmeyebilir. durum buysa asosyallik kişinin toplum tarafından itilip kendi yolunda gitmek zorunda bırakılması ve bunun kişide sosyal travma haline gelmesi değil midir? durum bu değilse nedir?
  3. Kai

    Bleach

    nayır ninanmıyorum alçak kubo yine hepimizi trollüyor
  4. Kai

    Bleach

    unofficial mış o sayfa
  5. yazabilir ama yazmayadabilir
  6. Kai

    Bleach

    onlar devam etmeye karar versinler de hikayeyi ben bile bağlarım amme hizmeti olarak yeter ki karar alsınlar xd resmi haber mi emin olamadım değil gibi ama yeni bölüm çıkarsa ben :
  7. Kai

    En Beğendiğiniz Cosplay!!

    öncelikle bu sonralıkla bu
  8. Kai

    Üye Albümü

    kaç senedir buralardayım 1 fotom olsun bari
  9. Kai

    En Çok Sevdiğiniz Anime veya Animeler?

    yugioh beyblade street fighter b l e a c h hellsing (ultimate değil)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.