Kai
Banlı Üye-
Content Count
1,459 -
Last visited
-
Days Won
4
Kai last won the day on March 11 2020
Kai had the most liked content!
About Kai

-
Rank
Level 14
Recent Profile Visitors
8,344 profile views
-
SoredemoDodo reacted to a post in a topic: En Acıdığınız Karakterler-Charapedia Anketi
-
explorer reacted to a post in a topic: En Beğendiğiniz Cosplay!!
-
Kai reacted to a post in a topic: En sevdiğiniz Müzik türü, Grup ve şarkıcı hangileridir?
-
Kai reacted to a reply to a status update: Bir şeyi merak ediyorum. Şu yorum yaptığımızda solda kalan kullanıcı adımızın üstünde
-
Kai reacted to a reply to a status update: Bir şeyi merak ediyorum. Şu yorum yaptığımızda solda kalan kullanıcı adımızın üstünde
-
Thor_Finn reacted to a post in a topic: Ne Dinliyorsun? (müziksiz hayat hayat mı be, diyenlerin mekanı)
-
IkigamiDeliverer reacted to a post in a topic: Asosyal Olmanın İyi ve Kötü Yönleri
-
Kai started following Asosyal Olmanın İyi ve Kötü Yönleri
-
şimdi eksik diye belirttiğin kısımlar kafama takılmıştı ve sordum onun dışında benim ne canımı sıktın ne de incittin. belki yazma şeklim biraz fazla direkt dümdüz sert kaçtı bende öyle oluyor çünkü kusura bakma xd bir insanın tamamıyla izole kalması zaten mümkün değil gibi bir şey artık. dünyanın kotası ya dolmuş ya da dolmak üzere. sosyalden çok izole kalmanın hem beden hem ruh sağlığı için daha faydalı olacağını düşünüyorum. bir ortam ne kadar kalabalıklaşırsa orada paylaşılan her şeyin kalitesi o kadar düşer bu da benim gözlemim. yemesi içmesi barınması işi artık ne olursa onu çokça kişiye
-
IkigamiDeliverer reacted to a post in a topic: Asosyal Olmanın İyi ve Kötü Yönleri
-
çoğuna katılıyorum yalnız katılmadığım az kısım için 1-2 soru sormak istiyorum. ruh gücü için hareket beden gücü için dinginlik gerekiyor yalnız bu gereklilikler asosyalliğin dezavantajlarına maruzken de karşılanabilir. hareket etmek için illa insanların arasına karışmak gerekmiyor ve dinginlik zaten çoğunlukla etrafın karmaşasında çevremizdekiler tarafından engellenen bir his. ruhumuz ve bedenimizi karşılayabiliyorsak izole olsak nolur olmasak nolur? insanın ruhunu ve bedenini beslemesinden başka bir ihtiyacı mı var? sırf deneyim eksikliği oluşuyor diye intihar mı sayılıyor? ona bakacaksak bi
-
Kai reacted to a post in a topic: Asosyal Olmanın İyi ve Kötü Yönleri
-
nayır ninanmıyorum alçak kubo yine hepimizi trollüyor
-
Vega reacted to a post in a topic: Üye Albümü
-
24 saat içinde forumu kim ziyaret ediyorsa yazabilir mi
Kai replied to hakan_vita_morte_2's question in Soru - Cevap
yazabilir ama yazmayadabilir -
onlar devam etmeye karar versinler de hikayeyi ben bile bağlarım amme hizmeti olarak yeter ki karar alsınlar xd resmi haber mi emin olamadım değil gibi ama yeni bölüm çıkarsa ben :
-
öncelikle bu sonralıkla bu
-
Kai reacted to a post in a topic: İlk İzlediğiniz Anime?
-
kaç senedir buralardayım 1 fotom olsun bari
-
yugioh beyblade street fighter b l e a c h hellsing (ultimate değil)