Jump to content

Levi

Üyeler
  • İçerik sayısı

    14
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Levi kullanıcısının paylaşımları

  1. Levi

    Shingeki no Kyojin Fark Attı

    manganın ilerlemesini bekliyorlar muhtemelen bir sezon daha çıkacak kadar ilerleme henüz yok sanırım aylık çıktığı ve konu yavaş ilerlediği için daha bekleyeceğiz gibi geliyor bana ovalarla oyalayacaklar bir süre daha yoksa mutlaka çıkartırlardı ikinci sezonu.
  2. Levi

    Shingeki no Kyojin Fark Attı

    haha bu nicki alırken bunla karşılaşacağım aklıma gelmezdi kendi malını öven satıcı gibi olmuş harbiden :D
  3. chapter 58 de levi beklentini karşılamıştır heralde ;) çizim konusunda haklısın keşke spinofflarındaki ki gibi çizse mangakada bence manganın arada durgunlaşması iyi içi boş aksiyonda sıkardı hikayeyi ve karakterleri derinleştirmek için arada kişisel görüşlerinede yer vermek lazım bence manga gayet heyecanlı gidiyor animenin ikinci sezonu için sabırsızlanıyorum ^_^
  4. Levi

    Sailor Moon Crystal'den Tanıtım Videosu!!

    mangaya sadık olmaları iyide onca yıldan sonra yeni tiplerine alışmam zor olacak galiba outerlar nerde onlar seriyi daha cool yapıyordu onun dışında mamoru da iyidi en azından onu gösterseydiniz ben hiç usagi için izlememişimdir bu seriyi küçükken önce mamoru favorimdi sonra outerlar gelince ciddi ciddi izlemeye başlamıştım umarım uzun soluklu ve başarılı bir seri olur çok insan vardı yıllardır bunu bekleyen ben dahil.
  5. Levi

    Shingeki no Kyojin Fark Attı

    süper snk her şeyiyle gerçekten hak ediyor animesi çok güzeldi mangasıda çizimleri saymazsan çok sürükleyici keşke hemen ikinci sezon çıksa ayrıca aylık manga hep heycanlı yerde bitiyor beklemek zor oluyor ikinci sezona kadar levinin mangasını ova olarak yapsalar süper olur en azından oyalanırız beklerken umarım yapımcılardan biri tez zamanda akıl eder şunu.
  6. Levi

    Kuroshitsuji: Book of Circus’un Detayları

    süper bir seriydi devamını bekliyordum bende hemen çıksada izlesek :rolleyes:
  7. Levi

    Charapedia'nın İdeal Aile Fertleri Anketi

    levi oldukça ideal olmuş :wub:
  8. ben günceldeyim daha geçen hafta öğrendim böyle bir şey olduğunu çizimler falan orjinal mangaya göre çok güzel henüz çok bir aksiyon olmadı şuana kadar ama leviyi sevdiğim için ne koysalar okurdum yeterki levi olsun leviden sonra en sevdiklerim erwin,hanji onlarda var daha ne olsun ;) umarım uzun sürer levinin çocukluğuna kadar inerler merakla bekliyorum :D
  9. Levi

    Size göre "En Berbat/Kötü Sonu Olan Anime"

    claymore,elfen lied,wolf's rain,school days sevmedim bir şeyler eksik kalmış serilerin sonunda tam açığa kavuşmayan şeyleri sevmiyorum hiç.kuroshitsujinin ikinci sezonun finalinide sevmedim o neydi öyle belirsiz bir son daha.
  10. Levi

    En Çok Sevdiğiniz Anime veya Animeler?

    sıralama olmaksızın en sevdiğim 5'li claymore,wolf's rain,full metal alchemist brotherhood,shingeki no kyoujin,kuroshitsuji.
  11. outer senhilerde olacaksa süper olur bence çünkü benim sevdiklerim onlardı onlar biraz gizem ve hava katıyorlardı hikayeye özellikle haruka michiru sonra yıldız savaşcılarından seiya benim favorimdi :)
  12. Levi birinci olmuş yaşasın :wub: sebastian ve roy mustangde sevdiklerim arasındaydı listede görmek güzel ;) kızlarda mikasanında ikinci olmasına şaşırmadım çok değişik ve güzel bence :)
  13. Levi

    Hajima Isayama Çok Şaşırttı (Attack on Titan)

    zaten çoğu serinin aksine ben gerçek mangasındaki çizimide pek beğenmiyorum animeyi tercih ederim bu nedenle konusu karakterleri çok güzel ama çizim göz bozuyor levi için alıştım ama leviye özel mangası var birde before the fall diye bir tane daha var onların çizimlerini başkası yapıyormuş ve çok güzel onlar keşke ana hikayenin çizimlerinide başkası yapsa hem bence hikayede daha çabuk ilerler ;)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.