Jump to content

hellopeople

Üyeler
  • İçerik sayısı

    27
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

hellopeople üyemizin başarıları

  1. hellopeople

    Gintama "Shogun Suikasti" Arc Başlıyor!

    Haberi duymuştum ama forumda görmek şaşırttı. ^_^ Neden atladılar hala anlayamadım ama arc mangada tek kelime ile harikaydı. Animasyonu da güzel olur umarım B)
  2. hellopeople

    Fanlara Göre Top 30 Mangaka

    Yürü be Sorachi-senseei! B) Açıkçası bu listeyi ilk gördüğümden beri şaşkınım, sonuçta Gintama mangası çok popüler değil diğerlerine kıyasla. Hepsine helal olsun, yaptıkları hiç kolay bir iş değil, nice nice chaptlerlara :)
  3. hellopeople

    Aşık Olunan Anime Karakterleri

    Hijikata Toshirou- Sakata Gintoki (Gintama) Twelve (Zankyou no Terror) Sata Kyouya (Ookami Shoujo to Kuro Ouji) +Kızlar, Hakuouki izleyin ve seçip beğenin. B)
  4. Gintama Sougo http://31.media.tumblr.com/4418f5e30cd5ff89f05beb986b031fae/tumblr_inline_nk70lqrmzq1qap4xm.gif Kyoukai no kanata Akihito http://1.bp.blogspot.com/-ThkXaKlJEHs/Ur-wjamaN4I/AAAAAAAABDA/ke9CugmasG0/s1600/tumblr_my0nkueaH91sfcj70o1_500.gif Snk Mikasa http://i.imgur.com/6BdEbgq.jpg Katılıyorum yukarıdakilere. Gintamada kim ağlarsa dayanamam, Sadaharuya bile ağlamıştım. Naruto'da da çok fazla sahne var ama aklıma ilk gelen Minato&Kushina sahnesi ve Sasuke.
  5. Ilginç bir liste olmuş, OP yok, çoğu da dövüş değil zaten. Yine de Gintama görmek sevindirici :)
  6. "Nigeru wa Haji da ga Yaku ni Tatsu" geçenlerde ismini görmüştüm ama bölümler yoktu, yakında ilgilenirler belki. "The Seven Deadly Sins" bir hayli popülerdi son zamanlarda, bir ara göz atabilirim. Paylaşım için teşekkürler.
  7. hellopeople

    2015 Gintama Animesi Fragmanı Yayınlandı!

    Tanıtımı izlemiştim ama ektra haber olarak görmek mutlu ettiii, Gintama <3 İleri chapter.dan başlamışlar sanırım ama güzel konu, dört gözle bekliyorum ^^
  8. Özellikle Gintama için aslında mangakanın başta Hijikatayı ana karakter, Shinsengumiyi de merkez düşünmüş olmasını göz önüne alırsak, doğrudur. (Y) -İçimde yaradır.Yaşasın Shinsengumi.- Kurokodan da Imayoshi ve Takao olabilir evet. Free de herkes başrol zaten :D
  9. Mangayı okumasaydım kafayı yerdim muhtemelen.O yüzden pek sinir olmuyorum hatta hoşuma gidiyor fillerlar ama tabi bu kadar abartı bir şekilde boşlanması takipçilere saygısızlık olsa gerek.Herkes kendini düşünüyor napalım.Yine de güzel bölümler izleyebilmek dileğiyle..
  10. Sıralamalara ve isimlere yorum yapmayacağım ama SATA KYOUYA nasıl olmaz, şaşkınım.
  11. Film olması beni mutlu etti açıkçası biraz ağır bir konu seri halinde olursa o duyguyu ve etkiyi kaybederdi bence. Güzel bir çalışma olmasını diliyorum, beklemedeyim :)
  12. hellopeople

    Naruto Yerine Boruto Movie

    Her ne kadar Naruto ile ilgili şeyleri okuyup izlemeye devam etmek istesem de tüm değerinin yavaş yavaş böyle hareketlerle bitiriliyor olması üzmüyor değil.Yine de takipte kalacağım, umarım güzel çalışmalar görürüz. :) İsimle ilgili yorumları görünce paylaşmak istedim.Aslında Neji, Minato ve Naruto'dan parçalar var, hoş olmuş bence. "Boruto" (ボルト) is the Japanese pronunciation of the English word "bolt," as evidenced by the bolt he wears around his neck. His name is a reference to both his father and his cousin Neji, whose name means "screw" (捻子, neji). It may also be a reference to his late paternal grandfather's famed Flying Thunder God Technique, as the kanji rai (雷) can be translated as "lightning bolt."
  13. hellopeople

    Koe no Katachi Mangası Anime Oluyor

    Okumaya başladıktan iki gün sonra final bölümü yayınlanmıştı o gün yetişip bitirmiştim kısa bir manga zaten. Okuduklarım arasından en ilginç hikayelerden biriydi.Adı üzerinde psikolojik bir tür çok fazla elle tutulur bir şeyler söyleyemeyeceğim olaylar hakkında. Ama kesinlikle farklı bir bakış açısı ve karakterlerden oluşuyordu meraklılarına tavsiye ederim. Animeye dönüştürülmesi gereken bir manga olduğunu düşünmüyorum açıkçası çünkü ne kadar boşluklar doldurulursa o kadar etkisini kaybedecek muhtemelen. Yine de başarılı bir proje olursa zevkle izlerim, beklemedeyim bakalım :) Afişteki karakterler arasında duygusal bir ilişki var tabiiki ama klasik shoujo tarzı romantizm merkezli değil diyebilirim sanırım :)
  14. Çok orjinal ve hoş bir çalışma olacakmış gibi gözüküyor.Şimdiden kolay gelsin. Bölümlerdeki çizimler başarılıydı, konu da güzel başlamış, zamanla fikirler eklendikçe daha da gelişecek gibi duruyor kurgusu. Pek çizim üzerine kafa yormamıştım fakat insan da deneme isteği uyandırıyor, umarım katılım yüksek olur. ;) İlhamınız bol olsun! ^_^
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.