Jump to content

ZENOM

Üyeler
  • İçerik sayısı

    19
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

ZENOM kullanıcısının paylaşımları

  1. Teknik olarak çizgi dizi veya çizgi film sayılır ama işlenen konular anlamında son derece haksızlık ediliyor.
  2. ZENOM

    Fate Grand Order (Oyun İncelemesi)

    Aga discordta çeviriler için bir tartışma odası vesaire kursanıza. Hatalar felan görürsek feedback verelim.
  3. ZENOM

    Fate Grand Order (Oyun İncelemesi)

    aga sen chu chulainn berserkerı nasıl düşürdün. 300 dolar basıpta onu düşüremeyen adam gördüm ben. Çok rezildi o gatcha. Bu arada scathach var mı sende? (Gerçi summer eventinde hepimizde bir tane olacaktırda önemli olan lancer hali)
  4. ZENOM

    Fate Grand Order (Oyun İncelemesi)

    Ben bayadır oynuyorum. Oyun hakkında söyleyebileceğim hiçbir servant boş değildir( ama ben prensip itibariyle 3 yıldız ve altını kullanmıyorum hoşuma gitmiyor). Servantının özelliklerini bilerek kullanmayı bilmek ve craft essence ile iyi kombin yapabilmek önemli. Combat mekaniği ise Fate/Extra'yla neredeyse aynı. Sadece fgo'da atk, def ve break şeklinde değilde quick, art ve buster şeklinde onun dışında aynı. Birde free quartztada benim birkaç tane 5 yıldızlı düşürmüşlüğüm var. Paralı ve free quartzlar arasındaki çizgi o kadar keskin değil. Yine hakkaniyetli sayılır ama belli başlı servantlara verilen düşme oranı baya kötü. Patır kütür SSR düşürmek istersen Azur Lane daha doğru bir seçim olur. Orası baya ödüllendirici :3 Bu arada oynayan veya supportu sağlam olan kimseler beni bu ID'den ekleyebilirsiniz: 264,351,902 . Birde ben Nox'ta oynuyorum 5.2.1.0 versiyonunda çalışıyor.
  5. ZENOM

    Pokémon XY&Z Disney Channel'da.

    Açıkçası ben bunu mutlu edecek bir haber olarak görmüyorum. Disney veya Holywoodun izleyiciye ve özellikle yeni nesillere karşı sübliminal mesajlarla nasıl üçkağıtçı bir tutum ve politika izlediklerini bir çoğumuz iyi kötü biliyoruz. Bu pis işlere animenin bir kez daha karıştırılacak olması çok üzücü bir durum. Yapımcısı Japon olup birkaç dolar için bir anime serisinin disneye satılması bu şerefli sanata leke sürülmesi ile eşdeğerdir!
  6. ZENOM

    Hikayesi En Derin Olan Animeler

    İlk defa Japonların yaptığı düzgün bi liste görüyorum. Ben şok. Bu arada fark ederseniz listedeki tüm animelerde zamanda yolculuk olayına değinmiş seriler.
  7. ZENOM

    En İyi Aşk Hikayelerinin Yer Aldığı 10 Anime

    Aslında bana sorulacak olursa ankete fazla kişi katılmamış ama ona rağmen japonların sıradışı oylamalarından şaşırdığımı söyleyemicem. Yine de Clannad 1. sırayı alırdı diyorum. Birde golden time'ın listede olmayışı tuhaf cidden japonlar ayrı dünyanın insanları veya en azından anime izleyen kitlesi öyle. Bu arada bana kalırsa Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru (bu font altından üşengeç arkadaşları tespit ediyoruz.) listeye girmesi saçma diyememde girebilecek kadarda romantizm kategorisini temsil etmediği kanısındayım. Pek çoğu açıdan iyi bir animeydi ama özellikle romantizm yönüyle öne çıktığını söyleyemicem.
  8. ZENOM

    ( 14 / 12+ ) Mikakunin de Shinkouke

    elleriniz dert görmeye, teşekkürler
  9. Senarist sağlam bakalım nasıl bir seri olacak
  10. Accel world yeni sezon beklerken ömrüm bitti.
  11. ZENOM

    Death Note Dizisi 2015

    japonlar dizi film(korku filmi hariç) sektörüyle uğraşmasalar daha iyi olur. tipler pek fotojenik değil estetik bir görüntü sağlamıyor
  12. Hayret Asuna'nın ilk defa ikinciliğe düştüğünü görüyorum. Artık ölsem gam yemem
  13. ova special movie kısmının gideri var ama gördüğüm kadarıyla yeni çıkacak olan serilerden devam serileri haricinde pek güzel seri gelmeyecekmiş gibi hissediyorum. İnşallah yanılıyorumdur yoksa yaz tatsız tuzsuz geçecek. gerçi genelde en güzel seriler ya kış sezonunda yada ilkbahar sezonunda çıkıyor.
  14. Kaneki bu sıralamaya girmeyi hak etmeyen zayıf bir karakter bence. yeni sezondada sonradan görme bi tarafı kalkmış sinir bozucu çocuk hissini veriyo. Asuna sevmediğimden değil ama artık en karizma erkek anime karakteri yarışması olsa orada bile 1. olacak. son 1-2 yıldır asuna'nın birincilikten düştüğünü görmedim. Ayrıca shiba tatsuya ilk 3'e girmeyi hakeden bir karakterdi ve tatsuya'nın bu sıralamalarda baya hakkı yeniyo. Birde son olarak ilk 10 a nisekoi de bir karakterin girmesi çok zorlama olmuş madem ilk 10'a ilaki nisekoiden güzel bir karakter koyacaksanda o chitoge olmalıydı
  15. ZENOM

    Ana Karakter Olmayı Hak Eden Erkek Yan Karakterler

    Psycho-pass makishima shogo felsefi diyalogları gerçekten hayranlık vericiydi ve ana karakter olmayı sonuna kadar hak eden bir karakterdi Aynı şekilde Monogatari serisinden kaiki deishuu ana karakter olmayı hak eden oldukça ilginç karakterlerden biriydi bence. kaiki'yi daha fazla görmeyi isterdim
  16. ZENOM

    ( 12 / 12 ) Sora no Otoshimono Forte

    linkler ölmüş yeniden upload edilmesi gerek
  17. ZENOM

    ( 13 / 13 ) Sora no Otoshimono

    megaupload sitesi açılmıyo :( biri yardım ederse memnun olurum
  18. ZENOM

    İlk Anime Çizimlerim Tek Başlık - ecchi

    göz çizimleri iyi ama kız çizimlerine daha fazla oppai ekle, o zaman sevenin teşekkür edenin çok olur :D ;)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.