Jump to content

Hunhario

Üyeler
  • İçerik sayısı

    8
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Hunhario kullanıcısının paylaşımları

  1. Reyiz yine döktürmüş.
  2. Hunhario

    Katana

    Kihara Akira ve Gassan Sadatoshi var. Bunlar en ünlüleri ve kılıçlarını bulmakta o kadar kolay değildir . Yani öyle internete "Gassan Sadatoshi katana for sale" yazmakla bulabileceğiniz sanmıyorum. Ama gerçek katanaları görmeniz için söyle bi siteyi şuraya bırakayim . Burdaki bazı katanalar öyle gözükmesede fabrika yapımı katanalardan kat kat kalitelidir http://www.nihonto.us/Swords.htm
  3. Beş Çember Kitabı'nı kesinlikle okumalısınız bence. Hatta 10-15 kere okuyun ki tam anlayın. Japon iş adamları hala kendilerini geliştirmek için bu kitaptan yaralanıyorlar. Üstat orda kılıç eğitimi için yapmanız gerekenlerdende bahsetmiş onları ne üzerine çalışıyorsanız onun eğitim olarak düşünürseniz dahada muhteşem olur.
  4. Hunhario

    Katana

    Yanlış olmasın ama katana diye bahseledilen kılıç fabrikada üretilmez üretilemez. Bu katanalara yapılan bi hakarettir. Demek istediğim orjinal katana almayı planlıyorsanız kafadan 5,000 $'ı gözden çıkartıcaksınız.500 liraya satılan katanadan hayır gelmez. Aldığınız takdirde 500 liranızdan olursunuz onu söylemek isterim. "500 lira verdim olum çok kaliteli mal .Japonyada özel üretiyolar bunları olum." falan demeyin dedirtmeyin !
  5. Aslında çok yakışıklı doğacakmışım sonra fikrimi değiştirmişim.

    1. LeornKayn

      LeornKayn

      değiştirmesen şimdi elftin...

  6. Hunhario

    Yoshida Brothers

    Tekrar düzenledim umarım şimdi daha ilgi çekici olmuştur.
  7. Japoncası 吉田兄弟 Yoshida Kyōdai olan ve geleneksel japon müziği izle günümüz müziğini sentezleyip mükemmel müzikler ortaya çıkaran gruptur kendileri.2 kişiden oluşan bu grup şamisen adı verilen geleneksel Japon müzik aletiyle yaparlar müziklerini.Müzikleri Japon savaş müziklerine çok benzer. Genelde hızlı olan müziklerinin yanında gayet sakin müzikleri de vardır(bknz By This River). Kardeşler 5 yaşından beri beraber şamisen çalıyorlarmış. Disney-Nintende gibi büyük şirketler dahi müziklerini kullanmışlardır. İlk başlarda sadece küçük konserlerde şamisen çalmışlardır ama şuan farklı enstrümanlarla destekliyorlar müziklerini. En sevdiğim müzikleri Kodo , Storm ve İbuki'dir.(Haklarında çok fazla bilgi olmadığı için paylaşamadım kusura bakmayın . Bu bulduklarımı da İngilizce'den çevirdim zaten) Üyleri: Sağdaki-Ryōichirō Yoshida (1977) Soldaki-Kenichi Yoshida(1979)
  8. Hunhario

    Japon Mitolojisi

    Aslında derine inildiğinde bi Yunan bi İskandinav mitolojisi kadar güzel ve eğlenceli mitolojidir. Fakat genelde Japonlar mitolojilerine pek sahip çıkmazlar .
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.