Jump to content

Cemlat

Üyeler
  • İçerik sayısı

    10
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Cemlat kullanıcısının paylaşımları

  1. Fate evrenini Sao gibi zayıf birşeyle kıyaslamak yanlış bence. İlk olarak dediğin gibi FZ de karakterler hep yetişkindi şimdi ise onların çocukları savaşıyor ancak bu sırf şuan ilgi çeksin daha büyük kalabalığa hitap etsin diye değil. Fate Stay Night - Fate evreninin temelidir. Şuan Ufotablenin yaptığı ve 2006 da Deen stüdyosundan gelenler taa 2003 yılındaki Visual Novel hikayesinden gelmektedir.Ayrıcana Visual Novel ve hikaye kesinlikle +18 dir zaten ağır erotik bölümlerde içeriyorlar. Fate Zero ise 2006 yılında Gen Urobuchi tarafından hikayesi yazıldı FSN nin büyük başarısından dolayı seriye devam olarak. Yani bir diğer anlamda karakterler genç gözük sebile asıl Fate hikayesi budur. Şuan bile hala Fate Stay Night temel alınarak farklı evrenlerde farklı şekilde geçen kase savaşları hikayeleri yayınlanmakta ileride anime olarak görebileceğimiz aynı bunlar gibi.
  2. Cemlat

    Fate/stay night 2014 Ana Karakter Tanıtımları

    2006 yapımı FSN hikayenin alındığı Visual Novelin Fate Routesini konu alıyordu. ( Saber ) Bu seferki Unlimited Blade Works ( Rin ) routesini konu alıcak. Hikaye ve sonu tamamen farklı olucak. Ayrıca sırf Ufotable stüdyosu yapımı olduğu için bile izlenir. Çok nadir anime veya film yapıyorlar ( 3 - 4 senede bir ) ama yaptıkları zaman mükemmel oluyor.
  3. Ben Crunchyroll dan izliyorum orada sansür ve eğer bu kadar sansür olsaydı hiç sarmazdı.
  4. Cemlat

    Shingeki no Kyojin 2. Sezona Yeşıl Işık

    Şu anki durumun parayla bir alakası yok. Tek sorun manga yeteri kadar ilerlememişti yeni sezon için. 1. sezon 36 chapter kapsıyordu ve bugün 60. chapteri çıktı. Henüz bile 2. sezonu bitirebilecekleri bir yer yok daha manga da ama yapım süresi devam ederken mangada o noktaya ulaşır herhalde. Birde tahmin olarak aynı 1. Sezon gibi 2015 yılının Nisan ayları gibi başlayabilir ama bu sadece bir tahmin.
  5. Cemlat

    2014 Sonbahar Dönemi Animeleri

    FSN ile Log Horizon büyük merakla bekliyorum :) Diğerleride crunchyroll lisansını alırsa bi göz atarım
  6. Fate Zero benim favori anime. Fate Serisi ninde büyük hayranıyımdır. Açıkçası ben Fate route hayal ediyordum Sabere odaklandığı için ama Ubw daha iyi oldu( Fate route diğer 2 route göre oldukça sıkıcı). Saber 2006 daki DEEN stüdyo yapımı hikayenin perişan edildiği animeyle sıkışıp kalıcak bir kaç yıl daha gibi gözüküyor :( İşin içinde Ufotable olduğu zaman hiç korkmayın. Çok fazla aktif değiller ama yaptıkları her şey efsanevi oluyor.
  7. Cemlat

    Manga İstek ve Öneri Bölümü

    Mevcut son chapterine ulaştığım bir mangayı önermek istedim aklıma gelmişken. Şuan animeside başlayıp 3. bölüme varmış olan Akame Ga Kiru (kill). Mangayı resmen sandalyenin kenarından okuyorsunuz. Komik olmasının yanında şimdiye kadar gördüğüm en vahşi manga. Tam anlamıyla hiç bir sınır yok.(İşkenceler/tecavüz/katliam) Favori olarak seçtiğiniz karakterlerde keşke bu hallere düşeceğine basitçe ölseydi dedirttiği için :( oldukça farklı bir deneyim mutlaka bir göz atın.
  8. Cemlat

    Anime İstek ve Önerileri

    Rainbow gerçekten çok güzeldi baya sevindim öyle bir şey izlediğime.Eğer izlemeyi düşünenlerde varsa hemen başlasın bence. Onun dışında Jormugand ile Berserk e başlayabilirim. Birde Claymore izledim ve baya sevdim dün işe de gitmemiştim 1 günde bitti :) Claymore gibi animeler var mı ? İlla yaratık vs şart değil ama orta çağ, kılıç savaşları vs ilgimi çekiyor baya.
  9. Açıkçası saygı duyulacak bir hareketi yok ama gıcık olmak gerçekten çok zor bence. :) Bütün gün bana laf sokmasını dinleyebilirim.
  10. Cemlat

    Anime İstek ve Önerileri

    Beyler anime lazım :( Şimdilik 15 - 20 tane izledim ama bunlar hep en beğenilen baya göz önünde olan animelerdi ( naruto/bleach/onepice hariç) şuan izleyecek bişi bulamıyorum. Tür olarak dram, savaş ,baya etkileyici bir hikaye olabilir. Şu lise çağındaki ergenlerin aşk hikayesi tarzı animeler le hiç işim yok. Genel olarak çok beğendiklerimi söyleyeyim bu tarz gene güzel animeler varsa önerirseniz sevinirim. Beğendiklerim ; Shingeki no kyojin Fate zero/stay night FMA Broodherhood Hellsing Ultimate Death Note Sword art online Bu tip veya pek benzemese de şunu dene pişman olmazsın diyeceğiniz ne animeler var ? Şu ana kadar izlediğim veya izleyeceğim animeler burada http://myanimelist.net/animelist/cemlat
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.