Jump to content

arishok

Üyeler
  • İçerik sayısı

    15
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

arishok hakkında

  • Doğum günü 06/01/1985

Kişisel Bilgiler

  • Web Sitesi
    http://www.turkanime.tv

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Belirtilmedi
  • Konum
    far away
  • İlgi Alanları
    Mechanical Engineering

Son profil ziyaretçileri

1172 profil görütülenme

arishok üyemizin başarıları

  1. arishok

    Blizzard'ın Yeni Shooter Oyunu "Overwatch"

    Anime stil "opening" yapmışlar, bayağı hoş olmuş.
  2. arishok

    Blizzard'ın Yeni Shooter Oyunu "Overwatch"

    Blizzard oyunlarının tutulmasının başlıca sebeplerin biri, fantastik dünyalarını kurgulayıp sağlam hikayeler ile onları destekliyor olmasıdır. Overwatch'ın çıkışına yaklaşık 8 gün kala, oyunla ilgili üçüncü kısa animasyon filminide yayımladılar. Film, oyundaki iki karakterin gizemini ortaya çıkarıyor.(spoiler olmasın diye bilgiyi en az seviyede tutuyorum) Blizzard Overwatch'da mottosu olan "oynaması kolay, uzmanlaşması zor" mantığını çok güzel oturttmuş. Fps türünde gayet zevkli oyun lakin €60 gibi bir fiyat biçmeleride insana bir yuh dedirtiyor.
  3. arishok

    ( 25 / 25 ) Baby Steps

    Merhaba, İkinci sezonu devam etmek istiyorum fakat işim gereği 1 haftadır evimden uzak Ankara'dayım ve yanımda sadece tabletimi getirdim. Önümüzdeki haftada Denizli'de olacağım. Yani 2 hafta boyunca çeviri yapabilecek durumda değilim. Bu süre zarfında, daha sonrası için serinin çevirisini zamanında yapabileceğime inanırsam güncele yetişip devamını sağlarım. Yoksa hiç başlamamayı yeğlerim. Şu an için işin benim tarafımdan durumu budur.
  4. Bu yılın Shueisha'nın 13. Weekly Shonen Jump sayısında, yeni Gintama anime serisinin açılış şarkısı; Blue Encount "Day x Day", kapanış şarkısı Negoto "Destiny" olduğunu duyuracak. kaynak: http://www.animenewsnetwork.com/news/2015-02-19/blue-encount-negoto-perform-new-gintama-tv-anime-songs/.85160
  5. Aynı söylediğiniz gibi. Çeviri işlerine başlamadan önce schneizeL ile görüşürken, işim vesilesiyle çok aktif rol alamayacağımı ve çalışmalarımın bireysel olarak paylaşılmasının makul olacağını söylemiştim. Buna rağmen schneizeL, TAÇE'ye katılmamı rica edince kendilerini kıramadım. Bu arada filmin çevirisi, tek tatil günüm olan pazarımı tümden almıştı, bu yüzden vakit kaybı mı diye kendime sorarken sizden gelen bu güzel yorumları alınca, yaptığım emeğe değdini düşünüyorum ve sonraki çalışmalar için motivasyon sağlıyor. Teşekkür ederim :)
  6. Umarım dediğiniz gibi çevirinin 1080p olması encode'da size sorun çıkarmaz. Böyle bir yapımın yüksek çözünürlüklü versiyonunda çevirisi uygun olur diye düşünmüştüm. Şimdiden kolay gelsin ve iyi seyirler.
  7. arishok

    Expelled From Paradise Tanıtım Videosu

    Eski bir konu dahi olsa yeni başlık açmak yerine buradan paylaşmak istedim. Resmi Facebook sayfasından, anime yönetmeni Seiji Mizushima'un ilk orjinal CG anime filmi "Rakuen Tsuiho -Expelled From Paradise " 12 Şubatta 70 binden fazla DVD/Blue-ray sattığını duyurdu ki bu film 10 Aralık 2014'te dağıtımına başlamıştı. Aniplex 30 bin adetini çıkış tarihinde sipariş etmişti ki bu miktarda beklenenden 3 kat daha fazlaydı ama gelen talep çok da ötesinde oldu. Film Japonya'da 15 Kasımda 13 sinemada gösterildi. Miktar bu kadar düşük olmasına rağmen, 16 günde yaklaşık 66 bin biletle 108 milyon yen gibi inanılmaz bir hasılat yaptı. Film halen 6 sinema da gösterimde ve hasılat şimdiden 180 milyon yeni aşarak büyümeye devam ediyor. Kaynak: http://www.crunchyroll.com/anime-news/2015/02/12-1/expelled-from-paradise-dvdblu-ray-has-sold-over-70000-units Haberi okuduktan sonra film ilgimi çekti ve izledim. Hali hazırda çevirisi olmayıp, kaliteli bir yapım olduğu içinde bu hafta sonu çevirisiyle uğraştım. Şu an çeviri dosyasını schneizeL'e gönderdim. Kendileri gerekli düzenlemeleri yapıp sizinle paylaşacağına inanıyorum. Şimdiden iyi seyirler dilerim.
  8. Karışıklığı gidermek için şöyle söyleyelim; Nisan ayında hem yeni seriyi hem de tek bölümlük ovayı görebileceğiz.
  9. 2014 Jump Festivali Gintama etkinliğinde bu pazar Gintama'nın yeni anime televizyon serisine yeşil ışık yakıldığı duyuruldu. Yeni TV serisi TV Tokyo'da Nisan 2015'te gösterime girecek. Hideaki Sorachi'nin Gintama aksiyon-komedi mangasından uyarlanan televizyon serisi ilk 2006 yılında gösterime girip 2013'e kadar devam etmişti. Ayrıca iki filmide gösterime girmiş olup sonuncu filmi Gintama Kanketsu-hen: Yorozuya yo Eien Nare geçen sene büyük bir ilgi çekmeyi başarmıştı. Bu yıl Jump Özel Anime Festivalinde tek bölümlük Gintama Özel bölümü geçtiğimiz Kasım ayında gösterilmişti. Bu özel bölüm, 3 Nisan 2015'te 58. manga sayısıyla DVD de dağıtımı yapılacak. Kaynak: http://www.animenewsnetwork.com/news/2014-12-21/gintama-gets-new-tv-anime-series-in-april/.82455
  10. Mangası bittiği halde yeni bir sezon çıkarmak için ellerinde bir dünya materyel var. Bunları ovalarla harcamaları böyle bir seri için çok yazık oluyor. Manga'da olan bir çok espriyi ovaya sığdırmak için çar çur etmişler.
  11. arishok

    ( 25 / 25 ) Baby Steps

    İkinci sezon kesinleşmiş. Önümüzdeki ilkbahar seri kaldığı yerden devam edecek. Bir aksilik olmazsa inşallah ikinci sezonunda çevirisine devam ederim. 25. bölümün çevirisini bugün bitirmiş olurum. Sayın schenizeL gerekli düzenlemeleri yapıp eklemesini en yakın zamanda gerçekleştirir. Şimdiden iyi seyirler ve yeni serilerde görüşmek üzere.
  12. arishok

    ( 12 / 12 ) Break Blade (TV)

    10. bölümün 2. yarısından sonra filminden farklı sahneler içermektedir. Ne hakkında olduğunu spoiler olmaması için söylemiyorum. Farklı sahnelerin, kalan bölümlerde hikayeye çok etkide bulunacağını zannetmiyorum ama en azından buna da şükür.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.