-
Last visited
-
Days Won
4
Reputation Activity
-
Cувєя efsanedir. :) got a reaction from Kadir- for a status update, Sanala başladığım ilk mecra selam
Sanala başladığım ilk mecra selam
-
Cувєя efsanedir. :) got a reaction from Beytize for a status update, Girdikçe vay be diyesi geliyor insanın
Girdikçe vay be diyesi geliyor insanın
-
Cувєя efsanedir. :) got a reaction from Aksamov for a status update, Girdikçe vay be diyesi geliyor insanın
-
Cувєя efsanedir. :) got a reaction from Kadir- for a status update, Girdikçe vay be diyesi geliyor insanın
-
Cувєя efsanedir. :) reacted to Ririchiyo_sama for a status update, Eskilerden kimse kalmamış... Mı?
Eskilerden kimse kalmamış... Mı?
-
Cувєя efsanedir. :) reacted to Ririchiyo_sama for a status update, Shingeki no Kyojin ve Sword Art Online yapımcıları öldüler mi yoksa hacca mı gittiler
Shingeki no Kyojin ve Sword Art Online yapımcıları öldüler mi yoksa hacca mı gittiler? Nerede kaldı yeni sezonlar ya?
-
Cувєя efsanedir. :) reacted to Ririchiyo_sama for a status update, Sinirlendiğimde ben (temsili) : https://pbs.twimg.com/media/ByfvCpLIQAAiJeo.jpg
Sinirlendiğimde ben (temsili) : https://pbs.twimg.com/media/ByfvCpLIQAAiJeo.jpg
-
Cувєя efsanedir. :) reacted to Ririchiyo_sama for a status update, Kan tadı gerçekten de çok güzel değil mi ya. o.o
Kan tadı gerçekten de çok güzel değil mi ya. o.o
-
Cувєя efsanedir. :) reacted to Ririchiyo_sama for a status update, Hahahahahhaha çok iyi ya :'D
Hahahahahhaha çok iyi ya :'D
-
Cувєя efsanedir. :) reacted to Ririchiyo_sama for a status update, Gai Tsutsugami. Guilty Crown benim için bitmştir.
Gai Tsutsugami. Guilty Crown benim için bitmştir.
-
Cувєя efsanedir. :) reacted to Ririchiyo_sama for a status update, Forum çok yavaşladı sanki son zamanlarda o.o
Forum çok yavaşladı sanki son zamanlarda o.o
-
Cувєя efsanedir. :) reacted to Ririchiyo_sama for a status update, Giflere bakarken çok uzun zamandır ismini aradığım hayal mayal hatırladığım anime ile
Giflere bakarken çok uzun zamandır ismini aradığım hayal mayal hatırladığım anime ile karşılaştım :') küçükken ne çok izlerdim Hamtaroyu. Mazi canlandı gözümde...
-
Cувєя efsanedir. :) reacted to Ririchiyo_sama for a status update, Hotarubi no Mori e. Ağlattı. İzlemeyen varsa cidden izlesin. Kahrımdan öleceğim. Çok
Hotarubi no Mori e. Ağlattı. İzlemeyen varsa cidden izlesin. Kahrımdan öleceğim. Çok güzeldi ya. HA-Rİ-KA.