-
Last visited
Profil Bilgileri
-
Recent Profile Visitors
1591 profile views
Rindo's Achievements
Newbie (1/14)
81
jimi1984 reacted to a post in a topic: En Beğendiğiniz Cosplay!!
-
Aechee reacted to a post in a topic: En çok hangi anime eşyasını istersiniz
-
Bungou Stray Dogs 3. sezon güzeldi devamı gelecek büyük ihtimal.
-
itsmeapotato reacted to a post in a topic: İsminizin Japonca karşılığı :)
-
glyaoiyuure reacted to a post in a topic: İsminizin Japonca karşılığı :)
-
Radgar reacted to a post in a topic: İsminizin Japonca karşılığı :)
-
Sonia reacted to a post in a topic: Sizde Death Note olsa kullanır mıydınız? neden?
-
Rindo changed their profile photo
-
Sukitte ii nayo nun üstüne aşk serisi tanımam ben hepsini izlemiş biri olarak .. Diğerlerini ezer geçer.
-
Emeğinize sağlık 9. bölümü ne zaman indirebiliriz acaba?
- 122 replies
-
- d gray man
- d. gray-man
- (and 3 more)
-
Hala izleyenler var ilginç. Bu ikisinin dövüşmesi kaçınılmazdı zaten herkeste bunu istiyordu ama böyle fiyasko bir dövüş olamaz. Zaten filler animenin içine etti o yüzden manga okumayan kalmamıştır. Ama anime de izlemek başka tabi gene de rezalet bir dövüş sonucu oldu dövüşe bir şey demiyorum. Sonucunu .s saçmalığına oldu bitti ye getirişine. :(
-
91 Days yok mesela o kadar dandik animeler bekliyorlar ki elle tutulur benim de beklediğim 5-6 anime falan aynı Love Live nedir ya ?
-
Boku no Hero Akademia Gintama One Piece
-
20th Century Boy OPM
-
Prince of Stride: Alternative: Açıkcası Free,Haikyuu ya da bir nebze Kurokodan sonra sıktı yani bazı bölümler de çok sıkıldım atlaya atlaya izledim yani ..
-
symztrk28 reacted to a post in a topic: Hunter x Hunter Devam Edecek
-
Durarara x2 Ketsu: Açıkçası en beğendiğim animelerdendir. Karakter ve olaylar olsun adam iyi bağlıyor. Sonunu da çok beğendim yani İzaya adamım ya gene ölemedi ama olsun yeni sezon gelir umarım.
-
Bundou Story Dogs, Bokuno hero acadamia, One pice .. yeni gelen animeler oldukça sağlam en azından ecchi gibi saçmalıklar yok ve saçma sapan karakterler yok.
-
Ben onu film sanıyordum. Meğersem 3. sezonmuş yani insan düşünüyor niye erken gelsin diye helal olsun heyecanlı yer de kalmıştı zaten iyi oldu bu ... :)
-
Seiyuular neden yenilenmiş onu anlamadım. Hinata nın sesi Allen de nasıl olacak bilmiyorum. Ayrıca anime çok iyi görünüyor. MAngada da tam o yerleri yeni bitirmiştim çok iyi olacak ya . :D
-
Haikyu!!: Zevkle izlediğim tek spor animesi herhalde komedi,heyecan,gerilim ne ararsan var. 3. sezon dört gözle bekliyorum. Boku Deka İnai Machi: Gizem konusunda cidden iyi olan bir anime mutlaka izleyin ama final kısmı her ne kadar doyurucu olsa da farklı beklerdim. Mangası daha ayrıntılı bu arada.... God Eater: Çizim olarak en beğendiğim serilerden fakat final bilemiyorum bana göre yetersiz ama bazı sahneleri cidden muhteşem..
-
Boku deka inai machi zaten güzel ama Durarara yı es geçemeyeceğin. Durarara alanın da tek yani son sezonu zaten o yüzden onun yeri farklı bende spor olarak da Prince Alternative güzel yani ... Ajiin bir de unuttum. :D
- 40 replies
-
Gintama Animesi Bu Ay Sonlandırılıyor ( Böhööhhö )
Rindo replied to Cold Dewil's topic in Anime Haberleri
Ben daha birinci sezonu bitiremedim . Adamlar manga ve animesini bitiriyorlar üzüldüm. Mangasını bir kaç kere okumuştum güzeldi. Anime zaten güzel. Alanın da en iyiysiydi Gintama ...