Jump to content

Rindo

Üyeler
  • İçerik sayısı

    666
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Rindo kullanıcısının paylaşımları

  1. Rindo

    En Son Bitirdiğiniz Anime?

    Bungou Stray Dogs 3. sezon güzeldi devamı gelecek büyük ihtimal.
  2. Rindo

    En İyi Aşk Hikayelerinin Yer Aldığı 10 Anime

    Sukitte ii nayo nun üstüne aşk serisi tanımam ben hepsini izlemiş biri olarak .. Diğerlerini ezer geçer.
  3. Rindo

    ( 13 / 13 ) D.Gray-man Hallow

    Emeğinize sağlık 9. bölümü ne zaman indirebiliriz acaba?
  4. Hala izleyenler var ilginç. Bu ikisinin dövüşmesi kaçınılmazdı zaten herkeste bunu istiyordu ama böyle fiyasko bir dövüş olamaz. Zaten filler animenin içine etti o yüzden manga okumayan kalmamıştır. Ama anime de izlemek başka tabi gene de rezalet bir dövüş sonucu oldu dövüşe bir şey demiyorum. Sonucunu .s saçmalığına oldu bitti ye getirişine. :(
  5. Rindo

    Yaz Sezonunun En Çok Beklenen Animeleri

    91 Days yok mesela o kadar dandik animeler bekliyorlar ki elle tutulur benim de beklediğim 5-6 anime falan aynı Love Live nedir ya ?
  6. Rindo

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    Boku no Hero Akademia Gintama One Piece
  7. Rindo

    Bu gün hangi Manga'yı okudunuz?

    20th Century Boy OPM
  8. Rindo

    En Son Bitirdiğiniz Anime?

    Prince of Stride: Alternative: Açıkcası Free,Haikyuu ya da bir nebze Kurokodan sonra sıktı yani bazı bölümler de çok sıkıldım atlaya atlaya izledim yani ..
  9. Rindo

    En Son Bitirdiğiniz Anime?

    Durarara x2 Ketsu: Açıkçası en beğendiğim animelerdendir. Karakter ve olaylar olsun adam iyi bağlıyor. Sonunu da çok beğendim yani İzaya adamım ya gene ölemedi ama olsun yeni sezon gelir umarım.
  10. Rindo

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    Bundou Story Dogs, Bokuno hero acadamia, One pice .. yeni gelen animeler oldukça sağlam en azından ecchi gibi saçmalıklar yok ve saçma sapan karakterler yok.
  11. Rindo

    Haikyuu!! 3. Sezon Duyuruldu

    Ben onu film sanıyordum. Meğersem 3. sezonmuş yani insan düşünüyor niye erken gelsin diye helal olsun heyecanlı yer de kalmıştı zaten iyi oldu bu ... :)
  12. Rindo

    D-Gray Man Hallow Ne Zaman Başlayacak?

    Seiyuular neden yenilenmiş onu anlamadım. Hinata nın sesi Allen de nasıl olacak bilmiyorum. Ayrıca anime çok iyi görünüyor. MAngada da tam o yerleri yeni bitirmiştim çok iyi olacak ya . :D
  13. Rindo

    En Son Bitirdiğiniz Anime?

    Haikyu!!: Zevkle izlediğim tek spor animesi herhalde komedi,heyecan,gerilim ne ararsan var. 3. sezon dört gözle bekliyorum. Boku Deka İnai Machi: Gizem konusunda cidden iyi olan bir anime mutlaka izleyin ama final kısmı her ne kadar doyurucu olsa da farklı beklerdim. Mangası daha ayrıntılı bu arada.... God Eater: Çizim olarak en beğendiğim serilerden fakat final bilemiyorum bana göre yetersiz ama bazı sahneleri cidden muhteşem..
  14. Rindo

    [Anket] 2016 Kış Sezonunun En İyisi...

    Boku deka inai machi zaten güzel ama Durarara yı es geçemeyeceğin. Durarara alanın da tek yani son sezonu zaten o yüzden onun yeri farklı bende spor olarak da Prince Alternative güzel yani ... Ajiin bir de unuttum. :D
  15. Ben daha birinci sezonu bitiremedim . Adamlar manga ve animesini bitiriyorlar üzüldüm. Mangasını bir kaç kere okumuştum güzeldi. Anime zaten güzel. Alanın da en iyiysiydi Gintama ...
  16. O baştaki konuşma cidden gerdi beni de bir, iki dakika duraklattım öyle izledim.
  17. 11. Bölüm ayrı olaydı .Benim düşüncem Satoru kendi zamanına gidecek diye hayal ettim adam komalara girmiş kaç sene ve sonra Hinazuki ve Hiromi nin evlenmesi ayrı olay.. Hocanın hala etrafta aynı işleri yapması zaten anormal. Adamın hafıza gitmiş ama en son dakikalar da her şeyi hatılıyorum dedi o ne olacak bakalım. Tek başına adama meydan okudun çatı da openinge göre de Satoru yok yani :D
  18. Rindo

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    God Eater Gintama klasik devam. Boku dake gaInai Machi
  19. Rindo

    Hunter x Hunter Devam Edecek

    Sonunda ya en heyecanlı yer de kalmıştı umarım şöyle 30 sayfa falan verir ya harika bir seri yani OP dan sonra favorim hatta vs açısından OP u bile geçebilecek tek manga diyebilirim ama adam ara veriyor. Hasta oluyor bir şey oluyor kalıyor. Benim korkum yarıda bırakmasa bari adam en son kafam da 4-5 arc var falan diyordu şimdilik bu da çok iyi çıksında bir an önce ..
  20. Rindo

    Bu Animeyi İzledin mi?

    Hayır :/ Durarara ?
  21. Rindo

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    Marmalade Boy Gintama Ajiin
  22. Rindo

    En Son Bitirdiğiniz Anime?

    Durarara x2 TEN: Bu sezon gayet güzeldi her sezonu güzel başları karışık gelebiliyor ama bu anime nin şöyle bir şeyi var ya seversin devam edersin ya da sıkılırsın anlamazsın bırakırsın ortası yok yani.. Shizuo bu sezon fazla görülmedi. Zaten Ketsu sezonu çıktığı için bende hemen bitirmek izledim Ten i bu yüzden Ketsu da daha güzel olaylar olacak.
  23. Rindo

    One Piece Genel Sohbet ve Tartışma (Spoiler İçerir)

    Ahahahah ben o olaya şokum hala valla inanamıyorum. Evlenme nereden çıktı yahu :D
  24. Rindo

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    Durarara x2 Ten yarı da kalmıştı onu izleyip yeni sezona geçmem lazım onunla birlikte yeni çıkan animelerden bir kaç tanesini izledim ama ... Prince Of Stride: Alternative ve Boku deka ga Inai machi dışında izlenecek güzel bir anime yok artık çok bozdu anime sektörü. Yine 2. sezon devam eden .Ansatsu Kyoushitsu izlenebilir. Diğerlerini at çöpe.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.