Jump to content

AnimeJapaneseLover

Üyeler
  • İçerik sayısı

    4
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    1

AnimeJapaneseLover kullanıcısının son zaferi 8 Haziran 2014

AnimeJapaneseLover en beğenilen içeriğe sahiptir

AnimeJapaneseLover üyemizin başarıları

  1. Lyrics (Japanese Romaji) Kimi ga yo wa Chiyo ni, Yachiyo ni Sazare ishi no, Iwao to narite, Koke no musu made. Lyrics (Japanese) 君が代は 千代に 八千代に さざれ石の 巌となりて 苔の生すまで Türkçe sözleri Senin devrin; Bin yıl, Sekiz bin yıl sürsün. Çakıl taşları, Kaya olana ve, Yosun tutana kadar. Sadece marş müziği dinlemek için: Bu marş dünyanın en kısa milli marşlarından biridir.
  2. hüloğğğğğğğğğğ :D
  3. Uygulama adı: Start Hiragana Katakana Free Appstoreden indir:(ücretsiz) Hiragana ve katakana alfabelerinin sıralıyla yazılışını öğrenerek dokunmatik olarak çizimini kendinin yapın. Kendinizi ister hiragana ister katakana alfabelerinde test edin. Otomatik oynatıcıları ile okunuşlarını öğrenin, hem yazarken hemde okurken öğrenin! Uygulama adı: Hihongo no kana Appstoreden indir:(ücretsiz) Seçtiğiniz istediğiniz tür japon alfabe şekli ile kendini test edin. Bu uygulamada kendinizi test etmede daha geniş kapsamlıdır. Test edeceğiniz alfabe türünü kendiniz belirliyorsunuz. Bildiğiniz uygulamaları lütfen paylaşın arkadaşlar... Ben appstorede diye konu açtım ama google play gibi diğer storelerden paylaşım yapabilirsiniz.
  4. Evet arkadaşlar japonca sayı saymayı öğreniyoruz. Bilmeyen arkadaşlar olabilir bu eğlenceli video sayesinde 10a kadar sayı saymayı hemen öğreniyoruz. İsterseniz mp3 olarak indirerek bilgisayar, cep ve tabletlerdede kullanabilirsiniz. Mp3 olarak indir. Ichi, Ni, San, Shi, Go, Roku, Shichi, Hachi, Kyu, Ju 1- いち 2- に 3- さん 4- し 5- ご 6- ろく 7- しち 8- はち 9- きゅう 10- じゅう
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.