Jump to content

SnowyUsagi

Üyeler
  • İçerik sayısı

    66
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

1 Takipçi

SnowyUsagi hakkında

  • Doğum günü 12/28/1994

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Not Telling

SnowyUsagi üyemizin başarıları

  1. SnowyUsagi

    Duyunca Güldüğünüz İsimler

    Konuya girmeden "İsimlerle dalga geçilmez" dedim ama girdikten sonra bazıları komik geldi nedense :D
  2. SnowyUsagi

    Türk Dizileri

    Türk dizileri gerçektende tam bir facia. Bir ara karadayı, k.v. pusu izlerdim ama onlarda çok bozdu sonradan. =/
  3. Hack, sunucu sorunları çok fazla maalesef. =/
  4. SnowyUsagi

    Anime Op/Ed Müzik Sözleri (Türkçe/İngilizce)

    Güzel fikir. :) Bende Anime op-ed'lerinin şarkı sözlerini çevirerek başka bir platformda paylaşıyorum. (Seviyorum bu işi :D ) Hatta bir tanede burada paylasayim. ^_^ http://youtu.be/3R13lnplwXM Romaji Kimi ni utai kikasetai koto Kowarenai youni daiji ni shisugu chattesa Kyou mo meru wo tsuzutte wa mata Kuuhaku de nurikaete chigitte shimau no Konna itsumo wo fukitobasu kikkake wo Maneku bakari no yubisaki wo Tenohira de kasanete Ima wo kaeru koto wa tsurai koto mo aru kedo Tatoe PI-SU ga sorotte mo Kono te de michibikitai Daiji na ima ga kieteku no wa kowai yo ne Demo machinozonda subete wa soko ni aru no Soko ni aru no Kanji 君に謳い 聴かせたいこと 壊れないように大事に しすぎちゃってさ 今日もメールを 綴ってはまた 空白で塗り替えてちぎってしまうの こんないつもを 吹き飛ばすきっかけを 招くばかりの指先を 手のひらで重ねて 今を変えることは辛いこともあるけど たとえピースが揃っても この手で導きたい 大事な今が消えてくのは怖いよね でも待ち望んだ全てはそこにあるの そこにあるの İngilizce There are so many important things I want to tell you I try my best to express them, but I always overdo it I wrote you a letter, but once again, I crossed everything out and threw it away I ball my fingers up And make a wild wish That everything would change With a clenched fist, I set out to turn my dream into reality There will be rough roads ahead me if I pursue my dreams Even if I finish gathering all the pieces I still need to put them together It's scary to let go of the life I cherish But everything I've been waiting for Is over there with you Everything is over there Türkçe Sana söylemek istediğim çok önemli şeyler var Onları ifade etmek için elimden geleni yapıyorum, ama her zamanki gibi çuvallıyorum Sana bir mektup yazdım, ama bir kez daha, mektuptaki herşeyi karaladım ve onu uzağa attım. Parmaklarımı birleştirdim, ve herşeyi değiştirebilecek bir... vahşi dilek diledim. Eğer hayallerimi peşinden gidersem, ileride karşıma engebeli yollarda çıkacağını bilmeme rağmen kararlılık ve güvenim sayesinde hayalimi gerçekleştirmeye yola koyuldum. Tüm parçaları toplamayı bitirsem bile... onları hala birlikte yerleştirmem gerekiyor. Değer verdiğim bu hayatı bırakıp gitmek korkutucu. Ama bunca zamandır beklediğim herşey, burada seninle sona erdi. Herşey burada sona erdi.
  5. SnowyUsagi

    Varsa Şekliniz, Cosplay'e Bekleriz

    Ekimde Kontakt 5 İstanbul varmis, buradan katilacaklar var mi acep? :D
  6. SnowyUsagi

    Sword Art Online 'WORLD' |FC|

    Desu ganga :D Beni de alırsan sevinirim. ^_^
  7. SnowyUsagi

    Merhaba Herkese...

    Hoşgeldin. Profiline göre konuşacak olursam ve izlememişsen Angel Beats'i izleyebilirsin. Shoujo olarakta K-ON! , Sailor Moon animelerini seveceğini düşünüyorum... :)
  8. Fairy Tail (2014) Bölümlerini çıkar çıkmaz izlediğim ve stresli bi' şekilde 1 hafta yeni bölümünü beklediğim tek seri. :)
  9. SnowyUsagi

    Selam minna

    Hoşgeldin.
  10. SnowyUsagi

    Merhabalaar :)

    Hoşgeldin.
  11. Bakarız... Bu tür cover & fandub söyleyen, çalan Türk arkadaşları daha çok görmek harika olur. :) Öğrenip denemek için hala geç kalmış sayılmazsın. ;)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.