Jump to content

kawaii_rabbit^=^

Üyeler
  • İçerik sayısı

    9
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

kawaii_rabbit^=^ kullanıcısının paylaşımları

  1. çok beğendim canberk abi :D diğerlerinide bekliorum
  2. çok heyecanlandım şimdi bir haikyuu manyağı olaraktan :embarrassed1-onion-head-emotico bu arada haikyuu ne demek bilen var mı
  3. babanın sesi ve şu sankareanın sesi dışında mükemmel olmuş, sizi tebrik ediyorum umarım devam edersiniz kesinlikle izlicem sizin projeleriniz ay çok mutlu oldum ya :bled1-onion-head-emoticon:
  4. ya ben indirdim programı keşfetme aşamasındayım ama altyazı dışında videoda gerekiyor onu nereden indireceğim cahiiliğimi mazur görün :beg-onion-head-emoticon:
  5. kawaii_rabbit^=^

    hoşgeldim ben yeniyim

    Teşekkür ederim demek ki :D hoşbulduk ne sevecen forum bu :bled1-onion-head-emoticon: hoşbulduk teşekkür ederimm :wub:
  6. kawaii_rabbit^=^

    hoşgeldim ben yeniyim

    hoşbulduk ben şey dicektim yaa aegisub kullanmaya çalışıyorum da nerden indircem ona göre dosyayı cahilliğimi bağışlayın yardım edebilirseniz sevinirim :beg-onion-head-emoticon:
  7. kawaii_rabbit^=^

    hoşgeldim ben yeniyim

    Teşekkür ederim :23: hoşbulduk
  8. merhaba arkadaşlar :embarrassed1-onion-head-emotico , ben kawaii rabbit yada leyla deyin geçin :big-eye-onion-head-emoticon: . 14 yaşındayım evet evet biliyorum küçüğüm <_< öyle hoşuma giden hertür animeyi izliyorum sanırım 2-3 yıl oldu anime izlemeye başlayalı . Bi kaç soru sorsam size yardımcı olur musunuz? :confused-onion-head-emoticon:
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.