Jump to content

Gyril

Üyeler
  • İçerik sayısı

    7
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Gyril kullanıcısının paylaşımları

  1. Gyril

    MMORPG Oyuncusu Gözüyle SAO

    Şu ara cidden doluyum arkadaşlarımı güç bela teraya başlattım bırakmam zaten 11. sınıf oldum hafiften derslere başlamalıyım(ne güzel yattıydık 9 da 10 da). Teşekkürler gene de
  2. Gyril

    MMORPG Oyuncusu Gözüyle SAO

    LoL oynuyorum diamond 5 im ama arkadaşlarım çağırınca dota 2'yi oynuyorum. İyi de oynarım.
  3. Gyril

    MMORPG Oyuncusu Gözüyle SAO

    Tera ile Aion max leveline kadar geldiğiim oyunlar ve gerçekten biliyorum isteyen olursa bunların mantığını anlatan rehberler hazırlayabilirim. Teraya başlayanlar ise nickim Gyril ordan bana sorular sorabilirler. Aionda dediğim gibi solo playerim bi görev yapayım diyorum katalamda adamlar yürüyerek kesiyor 20 kişi olunca ben de klan ortamını pek beğenmediğim için bıraktım. Solo playerler için tera gerçekten mükemmel çünkü gerek chatte lfg(looking for group) ile kolayca grup bulabiliyorsunuz ya da instance matching ile max 8 dakkaya dungeon için kendinize grup bulabiliyorsunuz.
  4. Gyril

    MMORPG Oyuncusu Gözüyle SAO

    Onu koymayı unuttum ama o da tera gibi blade and soul gibi nişan almalı ve gerçekten güzel bir oyun onu da denemek isterdim de p2p ve su aralar beni saran oyunlar da var (2 tane mmorpg 1 tane moba). Kısacası pek bir şey diyemeyeceğim.
  5. Gyril

    MMORPG Oyuncusu Gözüyle SAO

    Kardeşim yalnız diablo ile path of exile mmorpg değil rpgdir çünkü bi serverdeki tüm oyuncular aynı yerde bulunmaz odacıklara ayrılırlar sadece pt kurduklarınla aynı yere gidebilirsin. Bu arada tera risingde daha da basit ustasıysan 1 hafta yeni başladıysan 3 haftaya max level olan 60 a ulaşıyorsun. Sonra işte dailyler ile para ve eşya kasıyorsun.
  6. Gyril

    MMORPG Oyuncusu Gözüyle SAO

    Kusura bakmayın başka bi bölümdeki konu acmadan önce okuyun kısmını okumustum. Aynıdır diye düşündüm
  7. Selam beyler ben mmorpg manyağıyım sword art onlineyi izleyeli 2 yıl oluyor ama extra editionu yeni izledim gaza geldim ve yazıyorum. mmorpg oyuncusu gözüyle SAO Eşyalar: Milletin bir kere düşürdüğü eşyayı 80 e kadar kullanması garip geldi. Kirito aynı kılıcı 45 de de kullanıyor 80lerde de. Genelde mmorpglerde 45 leveldeki olabilecek en iyi eşya en geç 55 de çöp olur. Büyü: Neden yoohhh Grup: 2 rol var tank ve dps(damage per second)(yani saniye başı hasar). mmorpgler genelde 1 tank 1 healer 3-4 dps(dps yerine burst(ani) hasar verenler gelebilir) çalışır sadece tank ve dps olunca bana baya eksik göründü. Kan Şovalyeleri: Şimdiye kadar girdiğim guildlerin apaynısı. Başta güzel hoş sonra 2134124234234 kişi alarak arkadaş ortamını ve kaliteyi bozmuş. Boss: Genelde bi dungeonun bossu healerlar ve tanklarla en fazla 1 kayıp verilerek kesilebilir ama healer olmayınca herkes yatıyor bossa. Işınlanma: Işınlanma kristalleri biraz saçma olmuş çünkü savaş sırasında ışınlanmak gerçekten oyunu inanılmaz kolaylaştırır. Mmorpgleri genelde 10 saniye hareketsiz durunca ışınlar bu hareketsiz durma sırasındaki alınan her hasar ışınlanmayı bozar(Birisi yanına çağırma yeteneğini kullanmıyorsa). Yetenekler: Büyü olmadan tadı yok bea. Sadece kılıçla çiz çiz nereye kadar. Asuna: Aşkımsın <3 mmorpg önerilerim: Eğer mmorpg başlamak istiyorsanız önerilerim. WoW: Efsane ama lich king eklenti paketinden sonraki paketler sağolsun eski tadı kalmadı. Aion: Free 2 Play oynayacaksanız başlamayın bile gerçekten sorun (Trade yyapamıyorsunuz, günlük npcye item satmada sınır var, global bir şeyler yazamıyorsunuz...) Ama aylık 30 lirayı basarım premiumu alırım diyorsanız SAO ya en yakın bulduğum bu (Ev sistemi, yemek sistemi, pet sistemi, pvp sistemi) Bu arada bir klana gerçekten çok ihtiyaç duyuyorsunuz(Katalam diye bir yer var 7/24 pvp var millet partiyle gezerken siz yalnız takılamıyorsunuz). Solo oyuncuysanız ve klanda bulunmak rahatsız ediyorsa da önermem. TERA Rising: Benim favorim çünkü aim(nişan alma) sistemi var. Adam seç onu garanti vur olayı kalkıyor. Blade And Soul: Tera'ya göre kılıç, dövüş sanatları daha ağır, büyü gibi olaylar daha hafif gene çok güzel bir oyun. Rift Online: Çok beğenilen bir mmorpg denemeye vaktim olmadı. Metin2: Şaka şaka başlarsanız kafanızı keserim
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.