Jump to content

ess

Üyeler
  • İçerik sayısı

    18
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

ess kullanıcısının paylaşımları

  1. ess

    Kamisama Hajimemashita 2. Sezon Duyuruldu

    kesinlikle süper bir haber bu! harika :31: :31: :31: :31:
  2. ess

    Yeniyim, noobum :3

    merhaba hoş geldin, cerenimo'ya yazdığım gibi ben de yeniyim forumda güzel vakit geçirmen dileğimle, sevgiler :wub: :wub: :wub: :wub:
  3. ess

    Konnichiwa^^

    hoşbuldum, ben de oyle umuyorum :31: :31: :31:
  4. ess

    Konnichiwa^^

    hoş geldin, ben de yeniyim forumda, kendine iyi bak sevgiler :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
  5. ess

    merhaba

    rica ederim, yardımcı olmayı isterdim, sevgiler :wub: :wub: :wub:
  6. ess

    merhaba

    Aynen, kesinlikle ben de :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: çoook memnun oldum tekrar :wub: :wub: :wub: çok teşekkürler, hoşbuldum hepimiz için keyifli forumlar :20: :20: :20: hehe :D :D lisede olmak güzeldir, bazıları için çok uzun zaman bazıları için çok kısa zaman geçmiş gibi gelir, kıymetini bil :admire2-onion-head-emoticon: :admire2-onion-head-emoticon:
  7. manga önerisi olan?

    1. Barış D. Baryshx

      Barış D. Baryshx

      The breaker ve noblesse

    2. ess

      ess

      teşekkürlerr (/^▽^)/

  8. ess

    merhaba

    deniyorum ama olmadı, bilgisayardaki resmi buraya yükleyemiyorum malesef :( :( hoşbuldum, teşekkür ederim :wub: :wub: :wub: çok teşekkürler, aynen uyku is the best!! :D :D :D :D :D
  9. ess

    merhaba

    ben de tanıştığıma memnun oldum :wub: :wub: evet, tam da dendiği gibi sağ üst koşede siyah arkaplanlı "yeni konu" yazıyor hani sol tarafta sayfa numaraları var orada, sağında :) :)
  10. ess

    merhaba

    ruh ikizim? :mellow: anlamadım desem? ^_^ ^_^ ^_^ yok orada okumadım ben, istanbulda okudum :)) hoşbuldum tekrar :lol: :lol: :lol: Hoşbuldum, sen de hoşgeldin mavikedi :wub: :wub: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: çok teşekkür ederim hoşbuldum :embarrassed4-onion-head-emotico :embarrassed4-onion-head-emotico :wub: :wub: :wub: :wub: sevgiler :rolleyes: :rolleyes:
  11. ess

    merhaba

    merhaba hoşbuldum gizemlibiri ^_^ ^_^ ^_^ Hoşbuldum teşekkür ederim :) :) :) :) Hoşbuldum, teşekkür ederimmm :D :D :D
  12. pirinç keklerinden deneyen var mı?

    1. Gizemlibiri

      Gizemlibiri

      :D tadı güzel mi ?? :D denmedim daha önce

  13. ess

    merhaba

    hoşbuldum, çocuklugumun(çocuklugumuzun) hayallerimin(hayallerimizin) animesiydi. ilk olmak bambaşka değil mi :wub: :wub: teşekkür ederim, hoşbuldum :) :) :) hoşbuldum, teşekkürler :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: kim acaba o üye ? :lol: :lol: :lol: merhaba hoş buldum, uygulamalı ingilizce-türkçe çevirmenlik ^_^ ^_^ ^_^ ^_^
  14. ess

    merhaba

    merhaba tanıştıgıma memnun oldum, hoşbuldum :32: :32: teşekkürler :D :D
  15. ess

    merhaba

    hoşbuldum, teşekkür ederim :) :)
  16. ess

    merhaba

    oh, çok teşekkürler :rolleyes: sevgiler :wub: :wub:
  17. ess

    merhaba

    teşekkür ederim, hoşbuldum :) sporu çok severim bir ara yapıyordum da, ama şimdilik sadece yürüyüş ve çeşitli spor dallarını takip :))
  18. ess

    merhaba

    çok çok teşekkür ederim, arigatou :) sizlerle birlikte çok daha güzel olacaktır forum, görüşmek üzere :)
  19. ヽ(´▽`)ノ”

    1. LeornKayn

      LeornKayn

      sistem capanca kabul etmiyi :D

  20. Konnichiwa! HERKESE MERHABA! Siteyi uzun zamandır takip ediyordum, anime izliyordum ancak şu an bulabildim vaktimi üye olmak için. Ben Ess kendi adımın kısaltılmış hali, arkadaşlarımın bana taktığı isim :) Müthiş bir anime otakusu olarak ben, bu sevgimi daha da artırmak, benim gibi otakuları bulmak için ve bolca arkadaş edinmek için geldim buraya. Görülüyor mu bilemiyorum ama, 24 yaşındayım. Kimilerinin oldugu gibi "Ay Savaşçısı" ile başlayan "anime tutkum" bu yaşımda hala devam ediyor, manga okumayı ihmal etmiyorum tabiki. İnsan hayatta gerçekten isteği şeyleri yapmalı, kimseye aldanmadan bence. Bu güzel yaz günlerinde anime izlemek ayrı bir duygu hepiniz biliyorsunuz zaten. Çevirmen ekibe emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu arada ben de bir "İngilizce Çevirmenim" önlisans mezunu olarak. yapmayı sevdiğim şeyler: -uyumak -yürüyüş yapmak -bolca müzik dinlemek -gülümsemek -insanlarla ilgili umudumu kaybetmemek -doğayı sevmek -elinden geldiğince okumak -durmadan kendimi geliştirmeye çalışmak Umarım hepiniz beni seversiniz, ben şimdiden sizlerle tanışacağım için çok çok heyecanlıyım. Görüşmek üzere, kendinize çok iyi bakın!! :)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.