Jump to content

Fyzal

Üyeler
  • İçerik sayısı

    31
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Male

Fyzal üyemizin başarıları

  1. Şu sıralar türkçe light novel bulmak çok güzel bir şey. Merakla devamını bekliyoruz :)
  2. Sansür koymak televizyonlar açısından karlı zaten. Hem bizi pek de ilgilendirmiyor nasılsa hem mangasını hem animesini sansürsüz okuyup izleyebiliyoruz :)
  3. Fyzal

    Trinity Seven Animesinden Yeni Sahneler

    Çok güzel bir haber. Mangasında günceldeyim ve geleceği olabilecek bir seri. En basitinden ana karakterin diğer serideki ana oğlanlar gibi kalın kafalı olmaması bile büyük avantaj. En sevdiğim ana karakterlerden biri :D
  4. Muhteşem olmuş. En sevdiğim ost lardan birinin Türkiye de piyano ile çalınması beni çok mutlu etti. Umarım ilerde de devam eder ve daha geniş kitlelere hitap edersin :)
  5. Bizde kendini pokemon sanıp camdan atlayan çocuk varken buna üzülemiyorum malesef. O çocuğun adını merak ettim şimdi. Kesin paylaşmamışlardır. Nasılsa o zamanın tüm gençleri kendisinden nefret ediyor ve adı duyulsa onun için çok da iyi olacağını sanmıyorum :)
  6. Muhteşem bir konu. Bilmediğim bir sürü şey öğrendim :D
  7. Fyzal

    Beni de aranıza alın :D

    Bende hoşgeldin diyeyim :)
  8. Fyzal

    Bu gün hangi Manga'yı okudunuz?

    Dün ve bugün Akame ga kiru yu bitirdim baştan sona ve gayet güzeldi. Gerçi bitirmedim, güncele geldim aslında. 51 chapter ı çıktı şu ana kadar herkese tavsiye ederim.
  9. Muhteşem bir haber. İlk senaryoyu beğenmemiştim zaten. Belkide anime yüzünden de harcanmış olabilir tabi. Ama 2. ve 3. senaryonun çok güzel olduğunu duydum. Fate Zero gayet güzeldi, ondan yeni anime ve movieden çok şey bekliyorum.
  10. Bu arada biliyorsunuz dimi pbede Lucian bir nerf daha yedi. Artık e sinin slow kaldırması yok. Büyük ihtimalle oyunada gelir. Çünkü Lucianın win rate i arttı nerften sonra (bana göre nerf)
  11. Bu arada baya sardı bu oyun. Herkese tavsiye ederim :D
  12. Bende hemen bakıyorum :D
  13. Muhteşem ötesi bir haber. Umarım bu sektör daha da gelişir ve sizde öncülerinden olursunuz :D
  14. Fyzal

    Merhabalar :3

    Hoşgeldin. Bu arada Emilia gibi karakterleri bende severim :)
  15. Fyzal

    ( 12 / 12 ) Persona 4 The Golden Animation

    Vitada oyununu 2 kez bitirdim. Çok güzel bir serinin 4.oyununun 2. animesi bu. İlk animesinde ana oğlan sessiz sakin ve asosyal tipliyken kalırken 2. animede daha artis ve hazırcevap olmuş. İlk animede çok fazla canımı sıkıyordu bu. Düzelmiş olması mükemmel. Serinin çevrilmesi çok hoşuma gitti ayrıca :D
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.