Jump to content

CousinMan

Üyeler
  • İçerik sayısı

    18
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

CousinMan kullanıcısının paylaşımları

  1. CousinMan

    Konu Tamamlandı Çizer Arıyorum

    Neyse tartışamıycam konuyu koydum ortaya ^^
  2. CousinMan

    Konu Tamamlandı Çizer Arıyorum

    1. Bölüm hazır dedim? hikayeyi 2 dk. içinde dur durak bilmeden yazıyorum. Beni bilen arkadaşlar vardır elbet ^^ öğrenirsin çizersen yazım tarzımı.
  3. CousinMan

    Konu Tamamlandı Çizer Arıyorum

    Teşekkürler :)
  4. Arkadaşlar merhaba özet geçiyim. Bir arkadaş konuyu bulmuştu Windows7 bu forumda. Fakat konuya başladığımızdan bu yana 2-3 gün geçti. Hikaye bölüm 1 bitirdim ancak kendisine ulaşamıyorum Mesajlarıma cevap verdiği yok. Bende yeni bir çizer arıyorum. Konu ; 2040 yılında yapılan Amatsu- Kami kavgası büyük yıkımla sonuçlandı. Ölümsüzlüğü bulmak isteyen insanlar deneyleri için belirli bir süre Dünya'da suçların yasal olduğunu belgelerle açıkladı. Küçük bir ülke Amatsu-Kami'nin ne olduğunu araştırmak için birleşik anayasa darbesini farklı ülkelere sürükledi. Ancak başarısız olup Amatsu-Kami belgesini çalmakla suçlanan hükumet bir kaç kişiyi hapise yani içeriye aldı. Gakido dönemi tamamıyla başladı. Benkei için hayat durmuş vaziyetteydi. Ailesini küçükken kaybetmiş ancak ülke içinde çok sevilen biri olmasına rağmen 16 yaşında büyük bir bilgi öğrendi. İzanagi Hachiman'ın babası olduğunu aslında ülke için öldürüldüğünü öğrenmesiyle bu yıkım bir kaç yıl eşiğe doğru sürüklenmeye devam etti. Suçların yasal olduğu bu ülkeyi Benkei yok etmişti. Ülkeler arası yayılan bu yıkım Benkei'nin aranan bir intikamcı olduğunu ön sürdü..‏ Amatsu-Kami: Dünyanın yüzeyinden yukarıda yaşayan cennetin Tanrıları. Onlar görevleri itibariyle cennetle ilişkilidirler ve ölümsüzdürler. Amutsu-Kami Kunitsu-Kami'nin aksine yukarılarda yaşar.‏ Gakido : Japon kozmolojisinde 'Şeytan Yolu' veya acı çekilen arife dönemi.
  5. CousinMan

    Edogawa Shichi Fansub

    :) Umarım ilgilenirler merak ediyorum çevirilerinizi :D
  6. Sevdiğim çok karakter var aslında sevmediğimse söyleyeyim bakalım. Orochimaru : Naruto'yu baya izlemesemde 300 'e yaklaştım -.- dediğim gibi bu karakter şimdiye kadar güçleriyle ön plandaydı. Bu da saçma geliyordu karakterin sürekli ölümsüzlüğü kullanması bana çok saçma geldi. Bir de baş düşman düşünün. Akatsuki planlarını o kadar yaptı geldi o bizim bitme sasuke saniyede öldürdü. Öldürdü den kastım içine aldı aq. neyse küfretmiycem One Piece : Luffy. yani gerçek adıyla monkey d luffy miydi neydi. Karakter o kadar çok salaklık yapıyor ki baygınlık geliyor. Her animede olduğu gibi salaklar güçleniyor iyilik peşinde koşuyor boş boş. Lan salak herif hayallerin var senin? neyin peşinde koşuyon öyle.
  7. yazarın olabilirim. Şuana kadar bu forumdan hiç bir çizerle çalışmasamda yazılarımın iyi olduğuna yani hikayelerimin iyi olduğuna güven verebilirim hatta bir kaç saat içinde 50 bölüm yazabilirim ^^
  8. CousinMan

    Çizimlerim™♦(Guncel)

    Biğindim :)
  9. Naruto'nun 3. hokage miydi unuttum şimdi xd Ona olan son sözleri çok ürpertiyordu :D
  10. CousinMan

    Çizimlerim (Güncellendi)

    Çok beğendiiim :) Gerçekten çok iyi çizimlerin var hep çizim yapmak istemişimdir :D Ama bende yazarlıkta ilerliyorum ya ^^ sorun yok.
  11. CousinMan

    Kimim Ben?

    Hoşgeldin dostum :) Kalıcı olman dileğiyle. Bu arada çizimlerim dedinde son konuma bakabilirsin :))
  12. Selam ^.^ Bu konuyu açma sebebim forumda yeni olmam ve forumda grupları tanımamla ilgili değildir spoiler gibi olmasın. Çok konuştuğumu biliyorum kusura bakmayın şimdiden. Forumda Tanış kaynaş kategorisiydi sanırım. Orayada yazmayı çok sevdiğimi yazmıştım :D Öncelikle yeni bir grup oluşturmak istiyorum ben. Bu grup ne işe yarıycak? derseniz : Yeni bir manga grubu diyelim. Yazar Çizer Boş Gezer grubu diyeyim hatta ismini buluruz sonra :D Yazar olarak bir kişi aramıyorum şuanda. 1-Yazar :3 ; Ben ilk mangamızı oluşturacak yani kelimelere dökücek olan kişi baabını görücem. "Baabını kelimesine gülmeyin" Bir kaç kişiyide işin içine katmak istiyorum düzgün türkçe sahibi ve kelimelerle tam anlamıyla iç içe olan biri olmalı bu kişiler. 2- Çizim/Tasarlama ; Manga ne de olsa adı üzerinde hem yazı hemde görsel'e hitap etmeli. Her şeyin ayrı çizimi ve o çizime göre tasarlanması gerekli. Çizim işinden anlayan arkadaşlara bu konuda güveniyorum. Eminim ki bizlere yardımcı olacaklardır :) 3- Çeviri/Translate o.O : Gerçekten forumda bir kaç gezinmeden sonra çevirici arkadaşlar gördüm tabi ki boş zamanları olan forum üyeleri çevirmen olabilirler. Yeterli ingilizceye sahip arkadaşlar :) Bunlardan sonra en önemlisi de tartışma grubu olucak. Biliyorum konuyu fazla uzatıyorum ama en önemlisi tartışma grubu bana göre. Tartışma grubu yeni bir manga hakkında kafasında tasarlıycağı şeylerle yazara bildiri yapması lazım ki bir kaç manga sezonu başlatalım. Öncelikle fikirlerim bunlar bana yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum. Forumda bir çok arkadaş yazar çizer'dir. Ve bunlara uygun olmayan arkadaşların kriterleri kapsamında tartışma grubuna da yardımcı arkadaşlar gelebilirler şimdiden teşekkürler :)
  13. CousinMan

    Anime Logo Quiz

    Bakıyorum ^^
  14. Selam ^.^ Ben Samet. Anime izlemeye ne zaman başladım ? : Gerçekten bu yaşıma kadar neredeyse pokemon ve tsubasa hayranı olan ben şu 2 yıl içerisinde gerçekten dayımın sayesinde animelere başlamış bulunuyorum. Yaşım gereği pek fazla takip edemezdim. Sürekli kendimi oyunlara kaptırır yemek yemeyi bile unuturdum. Şu 2 yıl içerisinde animeye gerçekten başladım. Ama mangaları pek okumayı sevmiyorum orası bir gerçek :) Neden manga okumayı sevmiyorum derseniz "yazmak" derim. Çünkü yazmayı daha çok seviyorum. Anime olarak ilk başladığım anime'den söz edeyim. Tsubasa <3 Gerçekten ben o yıllarda neymişim be? Tsubasa 'yı her zaman eleştirirdim. Gerçekten bana değişik geliyordu. Futbolcu hayaliyle beraber hep tsubasa karakterinin kendine olan inancı bana da güç veriyor gibiydi. "Fenerbahçe'de oynamışlığım var" :D Göztepe vs. neyse Daha sonrasında Pokemon, gerçekten her yaşa uygun bir animeydi. Dediğim gibi son 2 yıl'a kadar pek izlemezdim arada sırada, dayımın sayesinde One Piece adlı animeye başladım. Fakat onlada gelişimim pek sürmedi. Çünkü benim tarzıma uygun bir anime değil gibiydi. Bazı yerleri sıkmıştı beni o.O Ve en sevdiğim anime'm <3 Narutoooo <3 Bu anime'nin bana karşı herşeyi vardı. Her yaşa uygun izlenebilir bir anime. Hem ağlatıp hem de güldürenlerden.. Anime konusunu geçelim :D Hıım. Oyunlarım diyeyim : S4League, anime oyunu olarak da bilinen s4league gerçekten bana uygun bir oyun :Dd Nickim : [Jiraiya ekleyebilirsiniz xdxd Naruto Shippuden falan oynadım değişikti yani her oyunu oynarım ben :D Neyse şimdiden hoşbuldum xd
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.