Jump to content

p_sophie

Üyeler
  • İçerik sayısı

    4
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

1 Takipçi

p_sophie hakkında

  • Doğum günü 02/05/1993

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Female
  • Konum
    çanakkale
  • İlgi Alanları
    Puzzle Fansub'da çevirmen...

Son profil ziyaretçileri

466 profil görütülenme

p_sophie üyemizin başarıları

  1. p_sophie

    ( 26 / 26 ) Kareshi Kanojo no Jijou

    eren reklam yapmak serbest mi :D :P (neyse yasaksa yorumu silersin :D ) şaka bir yana biz (Puzzle fansub) bir şekilde bu animeyi tamamlamayı düşünüyoruz. Baya bekleyeni var... Bu konuda bir anketimiz var, oraya katılabilirsin bu seri birinci olursa çevireceğiz. Şimdi burda link paylaşmam sorun olabilir bilmiyorum bilgi almak için mesaj atabilirsiniz.
  2. p_sophie

    İtiraf Köşesi

    beni de alabilirsiniz saygılar... bu da benden olsun... itiraf denir mi bilmiyorum ama baya utanç verici bir andı.... geçen gün erkek arkadaşımla tartışırken ona atacağım mesajı yanlışlıkla daha ilk defa ertesi görüşmeye gideceğim şan hocama attım... yerin dibine girdim desem yeridir... erkek arkadaşıma bile söyleyemedim sonra, böyle böyle oldu diye :unsure: :unsure: :unsure: iki tane ileti attım biri üstekini silsin size zahmet :D
  3. p_sophie

    Japonya'da lise okumak

    lise ben hiç duymadım ama Japonca bölümü okuyan öğrenciler öğrenci değişim programları gibi programlarla 1 senelik-6 aylık veya sposor programlarıyla 2-3 haftalık gidebiliyorlar. Ama lise hiç duymadım. Ama Japon konsolosluğunu bir araştırmak lazım. Onlar sınavla gönderiyor tabi sınavları çok zor baya sağlam japonca bilmen lazım genelde japonca okyan öğrenciler kazanıyor zaten. Ama eğer bir çok insan gibi anime-manga ile Japonyayı sevip de böyle kafaya takan biriysen tavsiye etmem, sadece hevesle gidilip yapılacak iş değil.
  4. p_sophie

    Türk Anime Çeviri Ekibi [TAÇE]

    Ya sadece bir şeyi merak ettiğim için foruma üye oldum :D "...gönüllü çevirmenlerden oluşan tek resmi çeviri ekibir." derken? Diğer fansublar parayla mı yapıyor bu işi? :O Bir de resmi derken? Neye göre resmi kime göre resmi? :D Amacım muhalefet olmak değil yanlış anlaşılmasın sadece dikkatimi çekti :)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.