Jump to content

yes23

Üyeler
  • İçerik sayısı

    26
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

4 Takipçi

yes23 hakkında

  • Doğum günü 03/04/1998

Kişisel Bilgiler

  • Web Sitesi
    http://www.gronia.org

Profil Bilgileri

  • Konum
    Mersin

Son profil ziyaretçileri

808 profil görütülenme

yes23 üyemizin başarıları

  1. yes23

    ( 73 / 73 ) World Trigger

    Bu hafta World Trigger yayınlanmayacak, yani 4. bölüm haftaya ertelenmiş. Yeni bölümü haftaya yayınlayacağız :)
  2. yes23

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    World Trigger'ın 2. bölümünü ve Toaru Kagaku no Railgun'ın 1. bölümünü izledim. Toaru Kagaku no Railgun güzele benziyor.
  3. yes23

    En Son Bitirdiğiniz Anime?

    Hunter x Hunter'ı yeni bitirdim. Güzeldi, keşke devam edebilseydi.
  4. yes23

    World Trigger

    Arkadaşlar, animenin yayın tarihi belli oldu. 5 Ekim'de yayınlanacak.
  5. yes23

    ( 147 / 147 ) Toriko

    Olmadı 4 - 5 kişi dalarız, yine çeviririz filmi. Merak etmeyin, eninde sonunda o da gelir :D
  6. yes23

    ( 147 / 147 ) Toriko

    Toriko da bitmiş oldu, üç bölümde kaçmış oldum ama :) Artık World Trigger serisine kadar moladayım. O zamana kadar görüşmek üzere üyeler! (Skype grubuna gelirim arada :D )
  7. yes23

    Merhaba

    Hoş geldin forumumuza :) Çizimin de çize çize güzelleşecektir diye umuyorum. Çeviri yaparken yardım istemekten çekinme, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Pek de soğuk nevale gibi görünmedin :D
  8. yes23

    Ahem. Selamlar.

    Yazının hepsini okudum. Uzun uzun yazmışsın, emeğinin karşılığını vermek gerek :) Foruma hoş geldin :rolleyes:
  9. yes23

    Arkadaşlar forumu takip ediyordum

    Hoş geldin foruma, ben de bir sene boks yapmıştım :) Ben senin kadar çok anime izlemedim ama yavaş yavaş anime kulesini diziyoruz :) Foruma hoş geldin.
  10. yes23

    En Çok Kullandığınız Siteler ?

    Learn C++ C++ öğrenmek için en kaliteli ücretsiz platformlardan birisi. Hem C++'ı hem de iyi programlama yapmayı ve mantığı öğretiyor. Gronia Programlama ağırlıklı bir platform. Yanlış hatırlamıyorsam 2011'de kapandık, bu sene geri açıldık. Şu an forum olarak takılıyoruz ama Gronia için farklı planlarımız var. Türk Anime TV Bunu açıklamaya gerek yok herhalde :D KissAnime Türkçe altyazısını bekleyemediğim ya da çevirmenini beğenmediğim animeleri izlediğim bir platform. Arkaplanı da siyah olduğu için göz yormuyor ^_^ Manga Stream Güzel bir manga sitesi. Gerçekten kaliteli. Manga Panda Manga Stream'de olmayan mangalara baktığım bir yer. Tureng En kapsamlı çevrimiçi İngilizce - Türkçe sözlüklerden birisi. Dictionary Çeviri yaparken açtığım ikinci sözlük sekmesi. Bazen Tureng'de olmayan kavramlara buradan bakıyorum. Reddit Her tür konu için alt dalları olan, yabancılar arasında popüler bir site. Türkler arasında pek yaygın değil ama arada sırada rastladığım oluyor. Oyun geliştirmeyle mi ilgileniyorsunuz? Anime izlemeyi mi seviyorsunuz? Mangalar hoşunuza mı gidiyor? Bize ne... öhm... Aradığınız her şeyi bu sitede bulabilirsiniz. Quora Çeşitli soruların sorulduğu ve bu sorulara konunun uzmanları tarafından cevap verilen bir yer. Ev hanımından Facebook mühendisine kadar kimi ararsan var. Merlin'in Kazanı Oyun incelemelerinin yapıldığı, çeşitli köşe yazılarının yazıldığı, oyunla ilgili haberlerin verildiği, anime/mangayla ilgili de yazıları olan güzel bir site.
  11. yes23

    Anime Hearts Oyun Şirketi açılıyor!

    Güzel bir proje, umarım başarılı olursunuz. Belki ileride kendi oyunlarınızı da çıkartırsınız :)
  12. yes23

    En Son Bitirdiğiniz Anime?

    En son Arion diye bir anime filmi ve 12 bölümlük Ga-Rei:Zero'yu bitirdim. İkisi de güzeldi, herkese tavsiye ederim :) (Arion daha güzeldi :D)
  13. yes23

    Cepten Anime İndirme/İzleme

    Güzel bir programmış, paylaşımın için teşekkürler. Ben de bilgisayarda indirmek istediğimde Adblock Plus'tan direkt video adresini bulup indiriyordum :D Bu da Adblock benzeri bir sistem kullanıp video uzantılı dosyaları indirmenizi sağlıyor sanırım.
  14. Hep senden daha iyisi vardır diye bir söz var, hepimiz amatörüz :) Oyuncu olmayan karakter aslında bana normal geldi ama belki de kötü çevirileri göre göre mantıklıymış diye düşünmüş olabilirim. Yine de oyun dışı karakter tam anlamını vermiyor gibi. Yapay zekalı karakter, bilgisar kontrollü karakter daha iyi olabilir oyuncu olmayan karakter olmadıysa. Çeviri yaptıkça gelişeceksin, bunun başka yolu yok. Toriko'nun ilk bölümlerinde neredeyse cümle başında sözlüğe bakıyordum, şimdi sözlüğe hiç bakmadan bitirdiğim oluyor :) Burada yaptıkların okul notlarına da katkı sağlayacaktır. Kelime bilgisi her zaman kazandırır. Gramerin mükemmel olsa bile kelime bilgin olmadıktan sonra boş :) Çeviri yapmaktan zevk almak güzel bir şey, zaten burada önemli olan da zevk almak :)
  15. Elinize sağlık, çok güzel bir çalışma. Sitenizdeki Türkçe çeviri bitince gaza gelip 7. bölümün kalanını İngilizce okudum. Çeviri oldukça kaliteli, arada bir düşme oluyor ama o kadar kusur kadı kızında da olur :) Yalnızca önemli olmasa da göze çarpan iki hata(?) var. Hata demeyebiliriz hatta. NPC'yi Oyun Dışı Karakter olarak belirtmişsiniz ama Oyuncu Olmayan Karakter daha güzel bir çeviri olabilir gibi(non-player character). Bir de iyi öğleden sonralar yerine tünaydın daha uygun. Hikaye harika olmasa da güzel gözüküyor, ilgi çekici en azından. İleriki bölümlerde daha da güzelleşeceğini umuyorum. Yaptığınız şey çok emek isteyen bir şey. Benim gözüm korkardı açıkçası. Umarım devam edersiniz :) __________________________________________________ Soranohikari'ye de acil şifalar.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.