Jump to content

Czyszczenie

Üyeler
  • İçerik sayısı

    86
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Czyszczenie kullanıcısının paylaşımları

  1. Czyszczenie

    Çizimlerim (Güncellendi)

    Üşenmek büyük sıkıntı tabi. deviantART kullanmalısın. deviantART yapamadığın yeri söylersen berki bir yardımım dokunur.
  2. Czyszczenie

    En Son Bitirdiğiniz Anime?

    Naruto bitirdim, Shippuudende de günceldeyim. Sankareada bitmek üzere.
  3. Czyszczenie

    Counter Strike : Global Offensive

    Cevap biraz geç oldu ama bana kalırsa beyin oyunu istediğin kadar iyi refleksin olsun, taktik bilmiyorsan pek işe yaramaz. İllaki bir takıma girmişsindir. TT ile oynanan maç ile serbest takılınan maç arasındaki farkı biliyorsundur. Şöyle bir örnek vereyim;botlarla expert seviyesinde oynadığında, birde oyunu çok iyi bilen ve oyunda kötü olmayan bir kişiyle oynadığında aradaki farkı anlarsın. Sonuçta bot tamamen yapay zeka. Demek istediğimi anlamışsındır. En azından benim düşüncem böyle. Konu işlevinden saptı gibi. Seviyeli tartışacak birilerini bulmak güzel oluyor. Her neyse iyi oyunlar.
  4. Czyszczenie

    Tanışalım kaynasalım :)

    Merhaba Efekan, ben İsmail, foruma hoş geldin.
  5. Czyszczenie

    Merhaba *-*

    Merhaba Burak, bende İsmail, foruma hoş geldin. İyi forumlar.
  6. Czyszczenie

    Merhaba TürkAnimeTv Ailesi :)

    Merhaba, ben İsmail, anime izlemeye başlamadan önce filler olayını araştırmanı öneririm (http://forum.turkanime.tv/topic/5459-one-piece-naruto-shipp%C5%ABden-bleach-ve-di%C4%9Fer-animelerin-filler-listesi/). Naruto izlemeni öneririm. Kahramanlık gibi bir konusu var. Yalnız filler olayına dikkat etmezsen, sıkılma ihtimalin var. Foruma hoş geldin. İyi forumlar.
  7. Sıfırdan grup kurmak zor. Sonuçta bu işi yapacak altyapı Türkiye de yok. Çevirmenlerin fazla istekli olduğu bir konu değil, genelde filmlere yöneliyorlar. Tabi bu iş sadece çevirmenlerle ilgili değil, teknik yönleri de var. Temmuzda kurulan bir grup var. Arkadaşlar bahsetmiş. Sankarea 1.bölümü çevirmişler. Tamamladıkları ilk çeviri olarak bakılırsa gayet başarılı olmuş. http://forum.turkanime.tv/topic/11112-t%C3%BCrkiyeye-organize-fandub%C4%B1-getiriyoruz-mabushii-fandub-ilk-projemiz-sankarea-animesi/ bence onlarla iletişime geçersen daha iyi olur. Benim görüşlerim böyle. İyi forumlar.
  8. Sankarea daki Furuya karakterini seslendiren arkadaşın tecrübeli olduğu ortada. Kız karakterlerde biraz daha dikkat edilmesi gereken yerler var gibi. Yani sonuçta bir anime için ses çok önemli, bir karakter bir kere seslendirildiğinde o sesi değiştirme imkanınız olmuyor (aynı karakteri 1. bölüm başka 2.bölüm başka kişinin seslendirmesi gibi). Zor ama bu işi daha fazla büyütüp daha hızlı bir şekilde çeviri yaparsanız çok güzel olur. Bunlar benim görüşlerim. Başarılarınız devamını dilerim.
  9. Czyszczenie

    Çizimlerim (Güncellendi)

    gözleri düzenli olmasının nedeni renklendirme için düzgün çizmeye başlıyorum ama sıkılıp bırakıyorum ondan kalıyor öyle :) teşekkürler ^_^ çok uğraşmadım 10dkmı aldı sıkıntıdan çizdim :) -Yetenek işi tabi bana çiz desen bir tanesi 5 dakika sürer :). Yeni çizimlerine baktım. Gayet başarılı olmuş. -Espada renklendirirken hata vermiş sanırım. Oda sıkıntı ama dediğim gibi renkli olunca çok daha güzel oluyor. -Ulquiorra tamamen renkli yapmışsın. Onu çok beğendim. -Kurapika da gözünü ve gözünün altını renkli yapmışsın. Ona bakınca aklıma bir taraf başka renk bir taraf başka renk gibi bir çalışma geldi. Yada yüzünde sağ taraf renkli yapmışsın, vücut bölümünde de sol yaparsın gibi. Saçmalamış olabilirim. -deviantART açmanı tavsiye ediyorum. Oradan yorumlar alabilirsin. Bide çoğu zaman renkli olmayan resimleri beğenen üyeler renklendiriyor. Senide uğraştan kurtarır. Çizim senin oluyor tabi ama renklendiren kendi deviantART hesabında paylaşıp buradan aldım diye senin renksiz halin linkini atıyor. Ne kadar doğru anlattığımı bilemiyorum. Burada da saçmalamış olabilirim. -Takipteyim demiştim ama bakamadım. Cevap geç oldu, artık kusura bakma.
  10. Czyszczenie

    En İyi Çizime Sahip Mangalar

    Bir sürü Vagabond diyen olmuş bende merak ettim, çizimlerine baktım, efsane çizmiş adam. Slam dunk ta gayet başarılı. Bu işi sırf para için değilde sevdiği yapan birisi sanırım. Takehiko Inoue gerçekten taktir edilecek adam. Vagabond animeye uyarlanırsa çok büyük bir kitleye sahip olabilir. Yani 3 büyük anime olayı gibi. Çizimlerinden bazıları Kendini çizmiş Renklendirilmemiş çizimleri Renklendirilmiş çizimleri Slam dunk çizimleri
  11. Czyszczenie

    En Sevdiğiniz / Unutulmaz Anime Replikleri

    Killer Bee den bakayaro konoyaro. Naruto dan dattebayo.
  12. Konu çok yararlı olmuş. Anime izlemeye ilk Narutoyla başlayıp fillerı bilmeden cehennemin tamamını izledim :D. Pek sıkıldığımı hatırlamıyorum. Bazı bölümler aşırı baydı ama bırakmayı hiç düşünmedim. Naruto Shippuuden'ide fillerla izleseydim iyiydi. 200. bölüme kadar hepsini izledim ama biraz hızlı oldu bu güncele gelme olayı. Bugün güncele geldim ve yeni bölüm bugün çıkacaktı ama Mecha Naruto olayı ortaya çıkınca işler değişti.
  13. Czyszczenie

    Bugün Hangi Animeyi İzlediniz?

    Artık bugün denemez ama 17:00 da başladım aralarla 21:25 te bitti. Naruto Shippuuden 367-368-369-370-371-372-373-374-375 bölümlerini izledim.
  14. Czyszczenie

    Naruto Shippuuden Eylül 2014 Programı

    Mecha olayı berbat. Ayriyeten animeyi izleyen herkes oyunları oynamıyor. Oyun oynamayanlar için bu bölüm çok gereksiz. Yinede şükretmeli, bu projeyi animeye dahil etmeye kalkmadılar. En azından şimdilik.
  15. Czyszczenie

    Ben mert.

    Merhaba Mert, bende İsmail, foruma hoş geldin.
  16. Czyszczenie

    Yeni Bölümlerden Bildirim Alın

    Çok yararlı bir konu olmuş. Bende Naruto Shippuuden'in yeni bölümlerini için bir tarif oluşturdum (https://ifttt.com/recipes/202185-turkanime-tv-de-naruto-shippuuden-in-yeni-bolumlerini-bildirim-olarak-alin). Yapamayan arkadaşlar varsa bende yardımcı olabilirim. İyi forumlar.
  17. Kilit ekranını diyorsunuz herhâlde. Gerçekten güzel yapmışlar o kısmı, ama yan uygulamaları tekil olarak kullanamıyoruz maalesef :( General Mobile Discovery kullanıyorum ve sadece bunu indirdiğimiz zaman hangi programdan devam edilmesini gerektiğini soruyor. Always lı bir bölüm var oraya tik attıktan sonra orjinal temanın programını seçip kullanılabiliyor. Uzun lafın kısası sadece bu programı kullanarak kilit ekranına sahip olabiliyoruz. Tabi ilk orjinal temanın kilit ekranı çıkıyor onun üstüne bu ekran geliyor ama ginede kullanılıyor(bu olay 1-2 saniye sürüyor.). PS: Şuan fark ettim. SAO nun mağazasına erişim sağlamadığı için arka plan değiştirilemiyor ama kullanılabiliyor. En azından Discovery de durum böyle. PS: Bir şey daha fark ettim. İlk önce Sword Art Online fone indirip o programı kuracağız. Daha sonra SAO fone silsek de oluyor.
  18. Czyszczenie

    sonunda konu açabildim. merhabaaa ((:

    Merhaba Nesli, ben İsmail. Yaoi erkeğin erkekle kurduğu ilişkiyi konu alan anime türüdür. Ben izlemiyorum ama herkesin zevkleri farklı. Foruma hoş geldin. İyi eğlenceler.
  19. Czyszczenie

    En Sevdiğiniz Üçleme ?

    Yenilmez(undisputed) üçlemesi ve vazgeçilmez orta kafa gol üçlemesi.
  20. Czyszczenie

    herkese merhaba...

    Merhaba, ben İsmail, iyi vakit geçirmen dileğiyle, foruma hoş geldin.
  21. Czyszczenie

    Ben de geldim :)

    Merhaba Sadık, ben İsmail, lise hayatında başarılar. Foruma hoş geldin.
  22. Czyszczenie

    Hoş Bulduk

    Ben İsmail, foruma hoş geldin, iyi forumlar.
  23. Czyszczenie

    Merhaba !

    Merhaba Görkem, ben İsmail, foruma hoş geldin, iyi eğlenceler.
  24. Czyszczenie

    Çizimlerim (Güncellendi)

    Çok beğendiğim çizimlerin var. 1) Başarılı olmuş. Dikkat ediyorum gözleri hep özenli çiziyorsun. Saçlarda da bu özeni göstermelisin. 2) Düzenli ve başarılı olmuş. 3) Gözler çok başarılı olmuş. Çoğunun üstünde uzun süre uğraşılmış gibi. 4) Burada saçlara biraz daha dikkatli çizmişsin galiba. Gözler yine güzel. Renklendirme de yapsaydın süper olurdu. 5) Dolgun renkler kullanmışsın, güzel olmuş. Kıyafetin en alt kısmında biraz sarı kullanmışsın galiba o biraz boşmuş gibi, biraz daha koyu yapsan süper olacakmış. Bunu kesinlikle tamamlamalısın. Bana göre böyle. Sen daha farklı düşünüyor olabilirsin. Çizmek ilgimi çekmiştir ama konudan pek anlamadığımdan yorumlarımda acemi olmuş olabilir. Bence başladığın çizimleri bitirmeden diğerlerine geçme. Takipteyim. Aklıma bir şey gelirse söylerim. Berki bende bir iki çizim isteyebilirim. İyi çizimler.
  25. Czyszczenie

    Selamlar

    Merhaba Deniz, ben İsmail, benim gibi dille arası pek de iyi olmayan arkadaşlar için çevrilmiş animelerin önemi büyük oluyor. Bu işi animeler ilerlesin diye, maddi bir kazanç elde etmeden, özenli bir şekilde yapan çevirmenlere iyi dilekte bulunan çok kişi olduğuna eminim. Foruma hoş geldin. İyi forumlar.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.