Jump to content

NagoyaMaron

Üyeler
  • İçerik sayısı

    22
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

NagoyaMaron kullanıcısının paylaşımları

  1. Merhaba arkadaşlar. Rica etsem How Steal 55 Kisses serisini çevirebilir misiniz? İngilizcesi burda; http://kissanime.ru/Anime/How-Steal-55-Kisses 2. Sezonu da yakında çıkacak sanırım. Ayrıca Galactik Football'un 3. sezonu da çevrilse çok iyi olur. http://www.turkanime.tv/anime/galactik-football
  2. Lelouch animedede ölmedi. Daha doğrusu orjinal finali kaldırıp herkesin kendince yorum çıkarmasını istediler. Orjinal finalde Lelouch'un ölmediği anlaşılıyor. Ayrıca Julius, Lelouch. Bunu anlamayacak ne var? Hangi ayrıntı olmadığını gösteriyor ki? Dünya sahasınca savaşa müdahele edebilmesi için bir isme ihtiyacı vardı. Britanya kralının oğlu olduğunu açıkça söyleyemeyeceğine göre Komutan Julius Kingsley olarak ortaya çıktı.
  3. NagoyaMaron

    Çizimlerim !!!!

    Mei Misaki baya iyi olmuş. Temmuzdan beri uğraşıpta böyle çiziyorsan bence yetenekte var demektir. Tachibana Mei'nin suratındaki ifadeyide sevdim. Diğer çizimlerin daha iyi olacaktır eminim. Gambaree :)
  4. Code Geass desem çok mu şey istemiş olurum. :hell-yes-onion-head-emoticon: Biliyorum zor olur beceremezler tam, çokta maliyetli olurda şöyle kanlı canlı bir Lelouch görsek fena mı olurdu? :bled1-onion-head-emoticon:
  5. :embarrassed1-onion-head-emotico :admire2-onion-head-emoticon: :embarrassed3-onion-head-emotico Tanaka Senseiii Can'dır!! :bled1-onion-head-emoticon: :crying2-onion-head-emoticon: :embarrassed4-onion-head-emotico
  6. NagoyaMaron

    Japonya'nın Eksileri

    Ekşide ki entry'i şaşırarak okudum. Bu kadar beklemiyordum. Hem eksilerini hemde artılarını. Şimdi bakınca hiç bir şey bilmiyormuşum. Yinede bizim ülkemizle kıyaslamak yanlış bence her açıdan. Her ülkenin kökü tarihi farklı kendinizdeki aşağılık kompleksini atmalısınız bence.
  7. Daha çok çocuklara hitap edilmiş. Yetişkin veya gençler kullanmaz bunları.
  8. NagoyaMaron

    Anime Dünyasının En Seksi Hatunları

    Bence C.c :cool-onion-head-emoticon: Soğuk ama ağırbaşlı, kendine güvenen havası. Çekici yapıyor yani ben kadın olmama rağmen çok seviyorum kendilerini :embarrassed4-onion-head-emotico http://3.bp.blogspot.com/-LiJPwXA95BY/TjtA77bFFSI/AAAAAAAAAAc/Jo2P514wuzo/s1600/c2a6d870b41916dac8ccf73604e5a089a13cdd45.jpg
  9. NagoyaMaron

    Anime Dünyasındaki Karakterlerin Benzerlikleri

    Ginga e Kickoff'tan Reika Saionji http://static.zerochan.net/Saionji.Reika.full.1379032.jpg Smile Pretty Cure'dan Reika Aoki http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20130214223629/prettycure/images/6/62/SmPC37.Reika.Happy.png İsimleri bile aynı arkadaş yaratıcısı aynı mı diye sormadan edemiyor insan kendine..
  10. NagoyaMaron

    Kamikaze Kaitou Jeanne

    Evet onuda izlerdim hep. Ama onu daha sonra bulamadım hiçbir yerde. Starda baya sansürlüydü yalnız.
  11. NagoyaMaron

    Kamikaze Kaitou Jeanne

    Küçüklüğüm aklıma geldi. Starda yayınlanırdı hep. Benimde ilk göz ağrım en sevdiğim animelerdendir. :)
  12. NagoyaMaron

    Itazura na Kiss 2: Love in Okinawa

    Kız biraz daha güzelleşmiş en azından :) Gerçi 97 li bir kızı baş rol yapmasalar daha iyi olurdu.
  13. NagoyaMaron

    Çevirmen notları olmalı mı olmamalı mı?

    Kesinlikle karşıyım. Normalde siz ciddi bir şekilde film izlerken yanınızda o filmle hiç ilgilenmeyen ve filmle dalga geçen insanlar gibi olabiliyorlar. Yaptıkları espri bir şeye benzese içim yanmayacak. O kadar saçmalıyorlarki tüm o aura o atmosfer kayboluveriyor resmen krize giriyorum ben. Lütfen herkes dikkat etsin buna ya.
  14. Ginga e kickoff ta son bölümlerinde dünya takım karmasında Mesut Özil vardı. Çok mülayim falan çizmişlerde Türkiye'den bahsetmiyorlardı. Almanya milli takımından olarak gösteriyorlardı. Yanlışta değil gerçi. Ama anime çok harika bir animedir tavsiye ederim.
  15. Arkadaşlar selam, ben de küçükken aslında bundan bir 5-6 yıl öncesi falan trt 1 de bir anime vardı. Animede küçük bir kız prenses gibi bir şeydi. Birşey olup birden büyüyüp prenses olacaktı sanırım. Hatta prense falan kendini beklemesi için söz verdirtiyordu. İsmindede prenses falan geçiyordu sanırım animenin. Başka bir şey hatırlayamıyorum ya yardım edebilecek olan var mı?
  16. Lelouch üstüne hiç bir karakter tanımam!! :cool-onion-head-emoticon: All hail Lelouch!! :cheer2-onion-head-emoticon:
  17. NagoyaMaron

    Yeni Çalışmam (Güncel)

    Çok hoş olmuş. Eminim arkadaşında beğenecektir. :)
  18. L'nin abim olması eğlenceli olurdu heralde :) diğerlerine o gözle bakamıyorum ama belki Kou'nun abisi Yoichi olabilir tam kafa adam :))
  19. NagoyaMaron

    En çok hangi anime eşyasını istersiniz

    C.c'nun kucağından düşürmediği Cheese-kun. Aslında istesem alabilirim ama bulamıyorum.
  20. NagoyaMaron

    Ao Haru Ride Live Action Detayları Belli Oldu

    Evet muhtemelen. Film gelene kadar 4-5 tane daha manga bölümü çıkar sanırım. Belki ucu açık bitirirler.
  21. NagoyaMaron

    Ao Haru Ride Live Action Detayları Belli Oldu

    Aralıkta Japonyada, ocak gibide biz izleriz heralde.. Dört gözle bekliyorum, mangasıda sona ermedi ama filmi nasıl bitirirler merak ediyorum
  22. Bir dağbaşı yalnızlığı yaşadığın hayatında tek sığınağın olur hayal dünyan..

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.