Jump to content

Momseny

Üyeler
  • İçerik sayısı

    12
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Momseny kullanıcısının paylaşımları

  1. Momseny

    Cepten Anime İndirme/İzleme

    VK ile izliyorum ben program yüklemeye gerek kalmıyor Android telefona.İzleyemeyenler için iyi bir paylaşım ama teşekkürler.
  2. Arkadaşlar bu konuda sizlere yapmış olduğum çalışmaları paylaşacağım... Roronoa Zoro Signature Zoro ve Luffy Wanted Signature Sanji Signature ( Facebook Kapak Fotoğrafı için yaptım.) İSTEK ALABİLİRİM :) Boş olduğum bir zamanda yapabilirim istekleri...
  3. Momseny

    Anime Gözleri :D

    Benim favorim :D
  4. Momseny

    İsminizin Japonca karşılığı :)

    Karirinkuchi Arikuluka Ben beğendim gerçekten :D
  5. Momseny

    AMV

    Gerçekten hepsi muazzam olmuş.AMV izlemeyi severim özellikle yeni müzikler ararken ilk adresim oluyor :D Bir de senden ilk 3 AMV'deki müzikleri rica edeceğim.
  6. Momseny

    Nasıl Hayalet Görürsün?

    Sessizce ilerliyordum kulaklıkta son sesteydi.Birden kanım dondu :D
  7. En çok dinlediğim gruplardan birisi olan Pretty Reckless'ın solisti Taylor Momsen'in soyadına " y " harfi ekledim böyle değişik bir şey oldu.Bu cümlede değişik oldu :D
  8. Momseny

    Merhabalar...

    Burada LoL oynandığını bile bilmiyordum gelirken :D . Hepinize hoşbulduk arkadaşlar.
  9. Bende aranıza katılmak isterim.Oyundaki nickim de Momseny.Genellikle ADC oynarım.Ligim Bronz II maalesef :( .Main herolarım Draven,Jinx ve Miss Fortune.
  10. Öncelikle herkese merhaba.Adım Ahmet Sefa.16 yaşındayım.Anime izlemeye yeni başlıyorum.Şu an One Piece izliyorum.(Acayip bir şekilde gerideyim :D ) Avatarımda ve imzamda görüldüğü gibi de Sanji hayranıyım.Anime'nin dışında futbol ve müzik hastasıyım.Oyun olarak ise League of Legends oynarım.Neyse herkese tekrardan merhabalar ve iyi forumlar. :)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.