Jump to content

Ashioto

Üyeler
  • İçerik sayısı

    3
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Ashioto kullanıcısının paylaşımları

  1. Ashioto

    Hime Hime! Çeviri

    Teşekkürler, işlerimizi yoluna koyduk, bayram sonrası başlıyoruz. Nobunaga Concerto'nun mangası da serilerimize ekleniyor. Zira ilk bölümünü okuduktan kimse kapmadan ben alayım dedim.
  2. Ashioto

    Hime Hime! Çeviri

    İşleri yoluna koyduktan sonra takipçilerin dileklerine göre hareket edebiliriz. :) Cinsiyet farklılığı olunca aramızda uzlaşma sağlanamadı; kulağa eğlenceli geliyor dedik ve konseptimizi böyle ayarladık diyebilirim. Yani Hime felsefesi yokluktaki bir alamet. Teşekkürler, hızımızın da hepsine yeteceğini söylemek isterim. :)
  3. Hime felsefeli grup. - "Çeviri" kelimesinin hakkını vermeyi düşünen iki insan. Her telden çeviri yapmayı düşünüyoruz manga-anime üzerine. - Diye kısaca özetledik kendimizi. Fakat üzerinde olacağımız şeyleri bir açalım: anime, manga, drama cd, anime müzikleri, karakter şarkıları, serilerimiz üzerine haberler gibi değişik kollara da uzanacağız ki biz zaten bunları çoktandır yapıyoruz. Deneyimli iki çevirmen olarak bir de bu dalda deneyelim kendimizi dedik. Editörlük, zamanlama vs. ikimiz de yapıyoruz. Başlanacak Olan Projeler: Ten Count (Manga) Barakamon (Manga) ReRe Hello (Manga) Omamorishimasu Dokomademo (Manga) Donten ni warau (Manga) Nobunaga Concerto (Manga) Stray Love Hearts (Drama CD) Gelecek Olan Projeler: Demon Diary (Manhwa) Fark ettiğiniz üzere anime projesine başlamayı daha düşünmüyoruz. Bu konuda zaten kendini kanıtlamış bir sürü site var. Bu yüzden manga ağırlıklı gideceğiz, ileride düşündüğümüzü de söylemeden geçmek istemem ama. Şu anlık sadece tumblr sitesi açtık, himehimesuki.tumblr.com ; Hime Hime! adıyla yakında bir batoto hesabımız da hizmete sunulacak. Bu adreslerden de ulaşımı sağlayabilirsiniz. Artık olarak ismimizden bahsetmek istiyorum. "Kesinlikle hiçbir anlamı yok." İkimiz de şarkıdan haberdardık ve aklımıza gelince bu isim bulamama çıkmazından kurtulmak için bir işaret bildik ve hime temalı bir tumblr yaptık.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.