Jump to content

inlovewithafairytale

Üyeler
  • İçerik sayısı

    29
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

1 Takipçi

inlovewithafairytale hakkında

  • Doğum günü 05/05/1909

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • Konum
    Mars
  • İlgi Alanları
    Ters takla atmak.

Son profil ziyaretçileri

1164 profil görütülenme

inlovewithafairytale üyemizin başarıları

  1. Gelecekten geliyorum ve size çok önemli bir haberim var...
  2. inlovewithafairytale

    Spam sayılmış yorumum

    Neden böyle olduğunu bilmiyorum ama geçmiş olsun, umarım böyle bir hata varsa en kısa zamanda düzeltilir. Ben Discord'a tıklayınca yasaklanmışsın diyor, girmediğim sunucudan yasaklandım ya da davet linki geçersiz.
  3. Başlıktaki SPOILER yazısını geçen arkadaşlar devam etmeyin onegai! Animeye başladığınız ilk dakikalarda klasik bir isekai havası sizi karşılıyor, ki zaten belki başlamadan önce yorumları okudunuz ve beklentiniz bunun üzerinde değil, her şey tamam, çocuğun teki pek de ahım şahım olmayan efektlerle bir yerlere tek atıyor. Güzel, sonra anime gerçek dünyaya dönüyor. Aslında gerçek dünyadaki karakter oldukça samimi, pirinç pişirme makinesi bile var! Karakterimiz sakince slice of life'a devam ederken doğal olarak ölmesini bekliyorsunuz, ya da bir anda yerden portal açılmasını. Nasıl gidecek bu adam? Anime burada sizi şaşırtarak adamı uykudayken gönderiyor, bence buraya kadar başarılı. Diğer dünyada bir çocuk olarak dünyaya gelen karakterimiz ortalama bir isekai'de ne olabilirse aynen onları yaşıyor. Buraya kadar her şey güzel iken animenin izlenebilirliği bana göre 2. bölümdeki 30 yaşında adamın 2 haftalık hocasıyla yapılmaya çalışan drama kadardı. İzlemeye devam edilmez mi? Tabii ki edilir. Hele bu gibi zor anime kıtlığı yaşadığımız günlerde ne bulursak izliyoruz zaten. Diyelim devam ediyoruz, ki ben de ettim. Her şey normalken 4-5. bölümlerde animenin biraz saçmalamaya başladığını hissediyorsunuz, senaryo boş, olaylar çok hızlı oluyor, savaş sahneleri kısa, ve animasyonlar sanki artık sizi tatmin etmiyor. Tam siz bu anime nereye gidiyor derken ortaya bir kız çıkıyor, birkaç bölüm de pek başarılı olmayan bir romantizm. Gerisini izleyemedim, kim bilir belki seri çok güzelleşir de ben yanılıyorumdur, siz ne diyorsunuz, ben mi abartıyorum?
  4. inlovewithafairytale

    Forum, canlaaaaan.

    Umudunu kaybetme dostum.
  5. inlovewithafairytale

    Forum, canlaaaaan.

    Farklı yöntemlere her zaman açığım.
  6. inlovewithafairytale

    Forum, canlaaaaan.

    Kimliğimi açıklamam beni tehlikeye sokar, üzgünüm.
  7. O hep beklediğiniz ama bir türlü tanışamadığınız ben, sonunda geldim. İtiraf etmeliyim, ben bile buraya kadar gelebileceğimi düşünmüyordum. Bu zorlu yolda belki bir Sharingan'ım yoktu da rakibi okuyamadım, Death Note düşmedi ve tek atamadım ya da Kirito gibi her seride hile açmadım ama asla vazgeçmedim. Naruto'nun kararlılığı, Levi-sama'nın coooluğu ve Merlin-sama'nın bana bahşettiği büyü gücüyle bu forumu tekrar canlandıracağım. Elbet beni bu yoldan vazgeçirmeye çalışanlar; yapamazsın, bu çok tehlikeli deneme bile diyenler olacak ama Lelouch-sama'nın mastermind zekasıyla yapamayacağım şey yok. Heil Türkanime!
  8. Pisi pisi gel buraya.

     

  9. inlovewithafairytale

    İtiraf Köşesi

    Seni öldürmem gerecek, bunu bilmemeliydin... Üzgünüm.
  10. inlovewithafairytale

    İtiraf Köşesi

    Ben aslında uzaylıyım.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.