Jump to content

Specific

Üyeler
  • İçerik sayısı

    110
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    2

İletiler bölümüne Specific kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. Sevdiğim insanlara yemek hazırlamak en hoşlandığım şey.Arkadaşlarımı yemekle kandırabiliyorum.Bana bunu yaparsan sana şunu yaparım gibi gibi,eğlenceli oluyor.Arkadaşlarım hadi gel yemek yap yiyelim diye beni çağırırlar.Gece 2 de waffle yaptığımı hatırlarım.Mantar soslu gnocchi yapıyorum,şukela oluyor.Yazın sushi yapmışlığım var eğlenceli olmuştu.
    Tıktık.
     

  2. Trolley Dilemma'dır bu problemin adı. Bir çözümü yok, sadece insanın ahlaki yapısını kavrayabilmek için düşünülmüş çıkmaz bir sorudur. İnsanlar ilk olayda 5 kişiyi kurtarmak için makası değiştirmeyi tercih ediyorlar. İkinci olayda ise şişman adamla fiziksel bir etkileşim olduğu için  ittirdikleri zaman onu öldürdüğü hissine girdiği için hiçbir şey yapmamayı tercih ediyorlar. 

    Zaten çözüm beklememiştim.İnsanların vereceği tepkileri merak etmiştim fakat herkes farklı olaylar geliştirmiş.^^

  3. qoh7ys.jpg
    Makas hemen yanınızda,son hızla gelen bir tramvay,ölmeyi bekleyen insanlar,kimin öleceği sizin elinizde.Eğer makası kullanmazsanız 5 kişi ölecek,kullanırsanız tramvay yön değiştirecek ve 1 kişiyi öldürecek.Seçiminiz ne olurdu?
    2z6cy0x.jpg
    Bu sefer köprüdesiniz.Yanınızda şişman bir insan aşağıda ölümü bekleyen 5 insan.Eğer şişman insanı köprüden aşağı iterseniz köprü tıkanarak 5 kişiyi kurtarmış olacaksınız.Seçiminiz ne olurdu?
    Bakalım cevaplar ne olacak. -_-
    Edit:Hepsi işçi olsun,farklı statüleri olmasın.
    Edit 2:2 seçenek var arkadaşlar,başka seçeneğiniz yok.

  4. Hayatta anlam ifade eden anlar o kadar kısaydı ki.Bir homurdanma ya da bir gülücükle karşılanmak gibi tamamen kısa kesitlerden oluşan bir bütündü bu.O insanlara sevdiğimizi söylemek ya da teşekkür etmek çok sonraları geliyordu aklımıza.
    -Antti Tuomainen,Şifacı                                                                                                                                  

  5. Açıkcası oyunu çok oynamıyorum haftada 2 aram atıp çıkıyorum.Çıktığı hafta dereceli maçta lanesini kazanmış Gnarr vardı.Farklı mekaniği var,bu da onu oynanmasını zor yapıyor kanımca.Almayı düşünüyordum fakat 9 rp olayı canımı sıktı,sonrasında almaktan vaz geçmiştim.

  6. Miyazaki'nin elini attığı her animeyi bitirdikten sonra yüzümde hep bir tebessüm ve mutluluk ifadeleri oluyor.Ben de yeri ayrı olacak insandır,tanışmayı çok isterdim.Onun gibi birisini bulabileceklerini sanmıyorum,bakalım zaman gösterecek.Sophie'nin büyük yüreği,Chihiro'nun sevimli şımarık halleri,Mononoke'nin uğruna verdiği savaş,Totoro'nun sevimliliği,Kiki'nin maceraları,Ponyo'nun insan olmak için uğraşı,Arrietty'nin sevgisi.Daha uzayıp gider.Hepsi birbirinden şahane eserlerdi.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.