Jump to content

Natsui Ritsu

Üyeler
  • İçerik sayısı

    10
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

Natsui Ritsu kullanıcısının paylaşımları

  1. Benide üyeler arasına aldığın için teşekkürler. Aslında hep gerçek hayatta Fairy Tail loncasında olmak isterdim. Ama bu şekildede bir kısmen forumun Fairy Tail loncasında olmuş oluyorum. Aslında böyle bir şey olması benim çok hoşuma gitti. Zaten benim en sevdiğim anime Fairy Tai. Üyelerin Fairy Tail hayranlarından oluşmuş olmasıda beni çok mutlu eden şeylerden biri. :D
  2. Fairy Tail en sevdiğim anime ve bu şarkıyıda çok seviyorum. :D Çok güzel bir çalışma olmuş. Aslında ilk kez böyle bir çalışma yapıpta bu kadar başarılı olman hem de bu şarkıyı çalmış olman beni çok mutlu etti. Başarılarının devamını beklerim. :) :D
  3. Benide ekler misiniz? Büyük bir Fairy Tail hayranıyım hatta kendisi en sevdiğim animedir. Bu listede olmayı çok isterim.
  4. Natsui Ritsu

    çizik çizik çizimler :)) 05 (Güncellendiii)

    Resimlerindeki Fairy Tail çokluğundan sanırım Fairy Tail'ı sevdiğin anlaşılıyor. Ben de Fairy Tail hayranısın. Resimlerin çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. :)
  5. Çok uzun yazmışsın sadece yarısını okuyabildim diğer yarısını da başka bir zaman okuyacağım. Ellerine sağlık. Zor iş başarmışsın. Sıradaki konununda bu konu gibi güzel bir konu olmasını umuyorum.
  6. Natsui Ritsu

    Vocaloid Türkiye

    Tebrikler. Vocaloid'in baya şarkısı var. İşinde bol şans zor bir görev. Artık dinlemek istediğimi yada sözünü okumak istediğim şarkıyı dinleyebileceğim aslında bazılarının da var ama sen çoğunu yapacağın için artık yaptıklarını okuyabileceğim. Emeğin için teşekürler.
  7. Natsui Ritsu

    Merhabalaar :)

    Aramıza hoş geldin İsmet. Bende senin gibi yeni üyeyim. Adım Ezgi Ankara'da yaşıyorum. Eğlenceli yada maceralı kitaplar okurum. Bana Natsui yada Ritsui denilmesini daha çok severim. :hi-onion-head-emoticon:
  8. Natsui Ritsu

    Merhaba

    Hoş geldin Mert. Bende senin gibi yeni üyeyim. Adım Ezgi Ankara'da yaşıyorum ama bana Natsui yada Ritsui denilmesini tercih ederim. :)
  9. Natsui Ritsu

    ( 24 / 24 ) Sword Art Online II

    Gun Gale Online yani diğer adıyla Sword Art Online 2 çok severek izlediğim bir anime. Bizim için verdiğiniz emekler için çok teşekkür ederim. Bende sizin için elimden geleni yapmak istiyorum. Gelecek bölümü sabırsızlıkla bekliyorum. SAO 2 ve çevirdiğinizdiğer bütün animeler için çok teşekkür ederim. İşiniz zor. Bol şans. :) :) :) :D :) :) :)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.