Jump to content

Witch

Üyeler
  • İçerik sayısı

    3845
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

  • Kazandığı günler

    18

İletiler bölümüne Witch kullanıcısının eklediği dosyalar

  1. 'Back Street Girls' Mangası Anime Oluyor

    5321655-01.jpg

     

    Kodansha Yayınevi'nden çıkan Weekly Young Magazine, Jasmine Gyuh'a ait olan Back Street Girls'ün anime adaptasyonu olacağını duyurdu.

    Konu:
    Üç kişiden oluşan yakuza grubu, patronlarını son kez hayal kırıklığına uğratmıştır. Önemli bir işi mahvettikten sonra, patronları onlara iki seçenek sunar: Onurlarıyla intihar etmek, ya da Tayland'a gidip cinsiyet değiştirerek kadın 'idoller'e dönüşmek.

    Bir korkunç yıl süren stajyerlikten sonra, bu korkularının aksine çok başarılı bir çıkış yaparlar. Böylece, gerçek trajedileri başlamış olur.

    Back Street Girls, 2015'in Mart ayında yayımlanmaya başlamıştır. Günümüze kadar dokuz cildi çıkan seri, yaklaşık yarım milyon satış gerçekleştirmiştir.

    Kaynak: https://myanimelist.net/news/53238847
    Çeviri: Witch

    Ç/N: Özellikle serinin ilgimi çekmesinin sebebi Güney Kore ve Japon idol sektörünü yakından takip etmem oldu. Kore'de trans idol örnekleri bulunuyor, bakalım Japonlar bunu nasıl işleyecek?

  2. Yaass işte güzel bir konu. :dandyonionplz:

    Twitch'i keşfetmemi sağlayan kişi kesinlikle Beril Sergün'dür. Çok  ters bir yerden girmişim evet ıdklsdf :c ama olsun,, çok sık açmasa da korku oyunları ve Mstar yayınlarını takip ediyorum._. (Gamze ve Solufain'e de buradan credit.)

    İkinci olarak arkadaş zoruyla yayınlarına girdiğim (shoutout to pal Burak) vıtıcın var. Cidden seviyorum düzenli takip edemesem de. :ballerina-crazy-rabbit-emoticon:

    Niye bu kadar az oldu bilmiyorum zaten bütün yayınları kaçırıyorum (öhöm), bunlar dışında ben de yukardaki kişileri plus yorekok, Theokoles, cringe dolmak için Crytek, konuştuğundan tek kelime anlamasam da (ve sadece Overwatch oynasa da) Nun'umu -çok nadir de olsa- izliyorum. 

  3. 5 saat önce, Xue yazdı:

    Doğum günün kutlu olsun @Witch-chan. *-* Eskisi gibi yoksun buralarda sessizce gelip gelip gidiyorsun T.T normal yaşam kopardığ seniğ bendeğn... :boohoo-crazy-rabbit-emoticon: koparsın tabi buraya bağlı kalma :'D seni seviyorum iyi ki doğmuşsun. >3< -kim bilir ne zaman görecek.s-

    @Yuki-chan doğum günün kutlu olsun, her ne  kadar tanışmasak da pek. :D Durumlarda yazdığın esprili ve mantıklı cevaplar hoşuma gidiyor. :D:DD

    Peliiin (*´Д`*) çok teşekkür ederim! Ben de seni seviyorum. Bir ara konuşalım hatta hemen konuşalım (´-`)

     

    @Yuki-chan Nice senelere~

  4. Yaa işte bu kız Homunculus diye diye baş eti yiyor, sonra takip etmiyor. T_TT Elinize emeğinize sağlık çok az kalmış. *0* İnsan imreniyor ben olsam üşenip bırakmıştım çoktan misila... Çok teşekkürler emek veren herkese~. :panda-19:

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.