Jump to content

ichiberry15

Üyeler
  • İçerik sayısı

    19
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

ichiberry15 kullanıcısının paylaşımları

  1. Merhaba.

    Benim bireysel olarak olarak çevirdiğim bir seri vardı ve uzun bir ara verdikten sonra son zamanlarda ancak bitirebildim. Önceden bölümlerin siteye eklenmesi konusunda yetkili bir arkadaş yardımcı oluyordu ama kendisine bir süredir ulaşamıyorum. Bu konuda kim yardımcı olabilir acaba bilgi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

    1. torotoro

      torotoro

      Buradan özel mesaj gönderin. Yardımcı olmaya çalışayım. 

  2. Elinize sağlık, hayırlı olsun.
  3. ichiberry15

    ( 24 / 23+ ) Steins;Gate 0

    Teşekkürler.
  4. Merhaba, forumdaki video göndermeden önce okunması gerekenler hakkındaki gönderiden anladığım kadarıyla videoların incelenmesi vb. işlerle siz ilgileniyormuşsunuz. Benim çevirdiğim bir bölüm anime var ancak herhangi bir fansub grubuna dahil değilim ve sitedeki video ekleme bölümünden gördüğüm kadarıyla bir grup belirtmeden ekleme yapılamıyor, ayrıca olmayan bir bölümü ekleme yetkisi de sadece uploader'larda var. Bu durumda yapman gereken şey nedir acaba? Çeşitli video hosting sitelerine yükledikten sonra siteye eklemeyi kendim yapabiliyor muyum yoksa başka bir uploader'ın mı yapması gerek bunu? Yoksa münferit olarak hiçbir şekilde ekleme yapamıyor muyuz? Mutlaka bir gruba mı girmemiz gerekiyor? Bilgi verirseniz sevinirim.

    1. Önceki yorumları göster  %s tane daha
    2. ichiberry15

      ichiberry15

      Peki yeni bölüm eklemek mümkün mü?

    3. Barış D. Baryshx

      Barış D. Baryshx

      önce incleniyor video, sen yükle istersen :nyappyderpplz:

    4. torotoro

      torotoro

      Sitede olmayan bir bölüm ekletmek için şimdilik yetkililerle görüşün. Aktif olarak ekleme yapıyorsanız daha sonra sizede panel ayarlarız. Gerektiğinde FeeLing7d veya SweetParade ile iletişime geçebilirsiniz bana her zaman ulaşamayabilirsiniz.

  5. ichiberry15

    ( 12 / 12 ) Dive!!

    Teşekkürler.
  6. ichiberry15

    ( 13 / 13 ) Jikan no Shihaisha

    Teşekkürler.
  7. ichiberry15

    ( 01 / 01 ) Ao no Exorcist Movie

    Teşekkürler.
  8. ichiberry15

    ( 11 / 11 ) Zankyou no Terror

    Teşekkürler.
  9. ichiberry15

    Death Note 2016 Filmi Duyuruldu

    Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şimdi. İlk üç film berbattı, animeyle kıyaslanınca fiyaskoydu. Bu daha iyi olur gibime geliyor ama Light olmadan 6 defter filan da saçmalık gibi... En azından Light öldükten sonra nereye gitti filan onu gösterseler bari.
  10. ichiberry15

    İnsanı Düşünmeye En Çok Sevk Eden Animeler

    Kim ne derse desin Death Note 1.'liği hak ediyor, beni o kadar düşündüren başka bir anime daha yok. Düşünmekten kastedilen şey bir şeyi çözmek için düşündüren değil, insanların doğru ve yanlışı ayırt etmesi için düşündürendir bence. Death Note'da adaletin ne olduğunu uzun uzun düşündüğüm oldu, açıkçası hala da bir sonuca ulaşamadım. Listedeki çoğu seri hak ediyor ancak Shingeki No Kyojin'in ne aradığını anlamadım. Code Geass ve No Game No Life'ın da listeye girmesi şaşırtmadı, ama Elfen Lied, Angel Beats gibi animelerin listeye girmemesinin hayal kırıklığı olduğunu düşünmeden edemedim. Umarım en azından gelecek sene daha "düşündürücü" bir başyapıtla karşımıza çıkar sevgili Japonya :)
  11. ichiberry15

    Bleach FC

    Bana göre gelmiş geçmiş en güzel animedir kendisi. Muhteşem ötesidir hatta. Lütfen ekleyin beni de. :)
  12. ichiberry15

    TÜRKAN!ME E-Dergi Eylül 2014

    Arigatou gozaimashita! Emeğinize sağlık. Çok güzel olmuş. Yine de açıkçası böylesine iyi bir ekipten daha iyi bir çalışma beklerdim. Geçen sayıya göre biraz sönük kalmış. Yine de zevkle okudum. Çalışmalarınızın devamını bekliyoruz!
  13. ichiberry15

    AnoHana 2015 Anime Filmi Duyuruldu

    Çok sevindim. İlk filmi izlemedim en yakın zamanda izleyeceğim ama :) Animenin sonunda keşke Menma gitmeseydi yine o çocuk (adını unuttum) onu görmeye devam etseydi diye düşünmüştüm inşallah film de onun hakkında olur :)
  14. Ay çok heyecanlandım. Umarım anime hızlı ilerler de mangasının 101. bölümüne kadar gelir :) (Okuyanlar anladı :) )
  15. ichiberry15

    ANİME KOMEDİ 12.08.2014 (9)

    Bleach'in anlamıyla ilgili bir yerde okumuştum (Vikipedi olabilir). Kubo Tite ilk önce manganın adını siyah (japoncasını bilmiyorum), sonra beyaz koymayı düşünmüş. Hangisi koyacağına karar veremeyince ne siyah ne beyaz anlamına gelen Bleach'i koymuş. Yanlış olabilir. Bu arada teşekkürler emek için çok komikti :D
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.