Jump to content

Lola.

Kayıtlı Üye
    164
  • Last visited

About Lola.

• Birthday 10/28/1997

İletişim Yöntemi

• Website URL
    http://aytanricasi.tumblr.com

Profil Bilgileri

• İlgi :
    Aşk-ı Memnu, The Walking Dead, Game Of Thrones, Vikings, Prison Break, Friends.

LWD.

Hard Rock.

twitter.com/melikemtn

Recent Profile Visitors

2526 profile views

Lola.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

60

1. - Usagi'nin müzik şeysi. :wub: - Maron'un dans değneği (adını bilemedim), rosary'si ve Kaitou Jeanne olduktan sonraki tüm kıyafetleri. :P
  2. Hım, ben fontları pek beğenmedim gibi ama onun dışında gayet güzeller gerçekten. :) Özellikle 2 ve 3'ü çok beğendim. Emeğine sağlık ^^
  3. Merhaba Emir, aramıza hoşgeldin. Ben de Melike, tatlı forumlar (:
  4. Merhaba, ben Melike. Aramıza hoşgeldin Cesa (:
  5. Genel olarak döneme damga vurmuş diziler diyorum ben. Her ne kadar sonlarına doğru bozulsa da Hayat Bilgisi, 7 Numara, Kuzenlerim, Ayrılsak Da Beraberiz, Evdeki Yabancı, Dikkat Bebek Var, Çarli gibi diziler. Ayriyetten Aşk-ı Memnu ve yabancı olarak Prison Break.
  6. Merhaba Aykut, ben de Melike ^^ Forumumuza hoşgeldin. :)
  7. Merhaba evavaflute, yan flüt çalman güzelmiş. :) Aramıza hoşgeldin (y)
  8. Geç olsun, güç olmasın. Aramıza hoşgeldin Vash kardeş. :D
  9. Merhaba Can, ben de Melike. Aramıza hoşgeldin (:
  10. Merhaba Eren, aramıza hoşgeldin. :) Yazı rengin epey göz alıcı, hoş olmuş. :D
  11. Üşendiğim şeyler zirvesinde şüphesiz ki odamı toplamak var.
  12. Amerikan Kültürü&Edebiyatı okuyan birileri veya tanıdıklarınız varsa, bilgilendirirseniz çok sevinirim. :)
  13. Bi şiyi tam yapacakken, başka birinin '' yap '' demesi. İnsanın siniri bozuluyor. :)
  14. +Başımı sokacak bir yerim, bir yatağım olduğunu bilmek. (mutlu edene girdi sanırım.) +Ruh halimi yansıtan şarkılar dinlemek. +'' Millet ne der? '' diye düşünmeden hareket etmek. +Sokak röportajları izlemek. +Yeni bir şey öğrenmek.
  15. Uzun bir film izlemek veya bir kitaba başlamak. Evet, sonradan olayın içine girince tıkır tıkır gidiyor, meraklanarak okuyor veya izliyorsun ama başta beni üşendiriyorlar açıkçası.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.