Jump to content

۞☛ⓄⓉⒶⓀⓊ☚۞

Üyeler
  • İçerik sayısı

    28
  • Kayıt tarihi

  • Son ziyareti

3 Takipçi

Kişisel Bilgiler

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Male
  • Konum
    Amasya

۞☛ⓄⓉⒶⓀⓊ☚۞ üyemizin başarıları

  1. Güzel olmuş. Ancaka şuan siteye giremiyorum sanırım problem var. 2-3 forumda moderatör olmuştum. En azından benden iyisini bulana kadar size moderatörlük yapabiiliriim sanırım :) .Grafikerlik dersleri alıyorum. Yeterli seviyeye gelince sitede grafikerlikte yapabilirim. Bir arkadaşımızın söylediği gibi ''Herşey türkiyede anime ve manga kültürünün gelişmesi için'' :) İyi forumlar...
  2. :D ssanırım gülücük anlamına geliyor : D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
  3. ۞☛ⓄⓉⒶⓀⓊ☚۞

    Merhaba Millet ^^

    Yōkoso.(Hoşgeldin) :)
  4. İzledim. Güzel seriydi. Hele ilk başlarda kopmuştum resmen :D Guilty Crown çizim olsun, Hikaye olsun çok güzeldi. Diğerlerine bakacağım teşekkürler :)
  5. Romantizm,Fantastik,Bİlim kurgu türlerini içeren anime varmı?
  6. ۞☛ⓄⓉⒶⓀⓊ☚۞

    Japonya'nın Eksileri

    Geçmişi deşmeyi bende sevmem. Ayrıca o dönemde büyük bir yapay afetle(atom bombasından bahsediyorum) cezalarıı çektiler. Ayrıca şu anda bilim ve teknoloji anlamında dünya lideri oldular. En barışçıl ülkelerden biri haline geldiler. Yani pozitif yönde gelişme gösterdiler. Bu yüzden onları geçmişe göre yargılamayıda doğru bulmuyorum açıkçası. Neyse iyi forumlar ^_^
  7. ۞☛ⓄⓉⒶⓀⓊ☚۞

    Selamın Aleyküm

    Hoş geldin kardeşim. Şu bc.vc işine gelince... Ben birçok siteden sırf bu yüzden soğudum. Adamlar her sayfaya koymuşlar. Eğer senin yüzünden bu forumda varsayalım ki 5 üye kaybetti. Bu hakkı nasıl ödeyeceksin .... Nese hoşgeldin ve iyi forumlar ;)
  8. Hoşbulduk Hoşbulduk :) :hi-onion-head-emoticon:
  9. Otaku olma yolunu bıraktım.Otobanda gidiyorum :D

    1. free word

      free word

      Burayı terket sen oğuzcum :D

  10. Hoşbulduk ve Hoşgeldin ;)
  11. Hoşbulduk :) Hışbulduk Çok teşekkür ederim ama uğraştırdı ya :D hoşbulduk.Bu arada Fen değil de anadoluya çevrildi malesef :dying-onion-head-emoticon: Çok teşekkür ederim. Hoşbuldum :D Hoş bulduk :) Cesaret işi :D :eaten-alive-onion-head-emoticon Ⓗ✿ⓈⒷⓊⓁⒹⓊⓀ :) Teşekkür ederim. Hatalarımızın üstüne yürüyemezsek nasıl ilerleyebilirizki :) Sanada iyi forumlar... Hoşbulduk :)
  12. Hoşbulduk :) Teşekkür ederim ezgi. Aynen bende böyle insanlardan hoşlanırım :D .Bu arada sanada iyi forumlar :)
  13. Yeni bir tavsiye isteğiyle karşınızdayım :) Bana romantizm ve fantastik konulu anime önerebilirmisiniz? Teşekkürler :)
  14. Merhabalar. Bu forumda 3. günüm sanırım :) .Beni çoğunuz görmüşsünüzdür çünkü Pek pasif durmadım.Sizlerden yorum ve konularımı esirgemedim :) .Ancak bu şekilde arkadaş edinemedim. Bende burada tanışmaya ve kaynaşmaya karar verdim :admire-onion-head-emoticon:Bu arada anime tavsiyelerinizide bekliyorum :) Kendimi tanıtıyorum. Ben Oğuz. 16 yaşındayım. Anadolu Öğretmen Lisesinde okuyorum. Yaklaşık 5-6 yıldır anime takipçisiyim :D .Tabi foruma yeni katıldım. İyi geçinmek dileğiyle :) (Biraz geç kaldıysam sevinirim.Hatalarımıda belirtinki düzeltebileyim : :))
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.